Třinec – Berani Zlín 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Sparta Praha 8:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 0:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
8:2 (1:1, 1:1, 6:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 09.12.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita a domácí tým již vede o šest branek! Pöpperleho černý den korunuje ranou od modré ALEŠ PÍŠA. Prudkou ránu domácího beka pouští brankář Sparty za svá záda mezi svojí vyrážečkou. Asistence: Jan Starý.
     
    54:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sedmou branku domácích přidává TOMÁŠ ZOHORNA. Po vhazování v útočném pásmu pálil bleskově Bartek, ale Pöpperle jeho ránu vyrazil na levou stranu, kde si již Zohorna poradil na jedničku, když volný kotouč doráží bez problémů za záda brankáře hostů. Asistence: Martin Bartek a Lukáš Nahodil.
     
    53:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí uragán přináší šestou branku! Píša pálil v přesilové hře od modré čáry. Tomáš Pöpperle ještě jeho pokus stačil betonem vyrazit, ale pouze na volného kapitána Pardubic PETRA KOUKALA, který si již před odkrytou klecí věděl rady a skóruje. Asistence: Aleš Píša a Jan Starý.
     
    53:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po další ráně od modré domácí tým odskakuje již na rozdíl tří branek a Sparta to už bude mít s návratem do útkání velmi složité. Sičák pálil od modré čáry, Pöpperle ještě jeho pokus vyrazil, ale v následném klubku hráčů se již ke kotouči nedostal. Ten si našel JAN BUCHTELE, jenž do prázdné branky přidává svůj druhý gól večera! Asistence: Robert Kousal a Vladimír Sičák.
     
    52:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se znovu prosazuje při hře ve čtyřech a utíká Spartě na rozdíl dvou branek! Chybnou rozehrávku Hanzlíka zachytil aktivní MARTIN BARTEK, který v samostatném úniku propaluje prudkou ranou Tomáše Pöpperleho. Bez asistence.
     
    51:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už to ale domácímu mladíkovi vyšlo a domácí tým jde poprvé v dnešním utkání do vedení! Bekhendovou ránu Borera hostující brankář Pöpperle vyrazil pouze na hůl JANA BUCHTELEHO, který se nadvakrát prosazuje, když z těžkého úhlu dokázal zavěsit. Asistence: Casey Borer
     
    39:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí tým znamenitý konec třetiny! V oslabení po chybě hostujícího Tona nahrál z levé strany Koukal na svého spoluhráče JANA KOLÁŘE I, který z mezikruží prudkou ranou k levé tyči propaluje Pöpperleho! Asistence: Petr Koukal
     
    38:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou v závěru druhé třetiny do vedení! Zpoza branky vyjel Tomáš Rachůnek, který zakončoval bekhendem na Růžičku. Ten jeho ránu ještě stačil u pravé tyče vyrazit, ale na důraznou dorážku z hole YORICKA TREILLEHO již nestačil. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    12:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou velmi rychle a vyrovnávají na 1:1! Po přesilovkové kombinaci pálil od modré zadák Píša. Jeho pokus výborně tečoval PETR KOUKAL, který umístil puk pravé tyči. Na rychlou změnu směru kotouče nedokázal brankář Pöpperle reagovat. Asistence: Aleš Píša a Jan Kolář I.
     
    02:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned v úvodu první třetiny do vedení. Puk od pravého mantinelu poslal krásně Treille žabičkou před branku na hůl ALEXE FOSTERA, který těsně před Růžičkou dobře tečuje a otevírá tak brankový účet utkání. Asistence: Yorick Treille a Radek Philipp

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 13. Koukal (Píša, Kolář I), 40. Kolář I (Koukal), 52. Buchtele (Borer), 53. Bartek, 54. Buchtele (Kousal, Sičák), 54. Koukal (Píša, Starý), 55. Zohorna (Bartek, Nahodil), 59. Píša (Starý) - 3. Foster (Y. Treille, Philipp), 39. Y. Treille (T. Rachůnek)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, V. Kočí, Sičák, Borer, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Nahodil, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Sparta Praha: Pöpperle (Falter) – Milam, Sersen, Philipp, D. Kočí, Hanzlík, Krstev, Kasík, Kučný – Jánský, Broš, I. Rachůnek – Ton, Bližňák, Tenkrát – Y. Treille, Foster, T. Rachůnek – Žálčík, Pacovský, Forman.

    Trenéři: Josef Jandač, Richard Žemlička a Patrik Martinec

    Rozhodca: Husička, Polák – Jindra, Kis