Třinec – Berani Zlín 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Sparta Praha 8:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 0:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Berani Zlín
cz Piatok 09.12.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:55
    Čajánek takticky zastavil rozjezd třineckého útoku. Třinec bude dohrávat proti třem protihráčům, jenže času už není mnoho.
     
    59:05
    Tak přesto Třinec ještě vykřesal jiskřičku naděje. Zlín možná doplatil na pasivitu. Bedřich Köhler podrazil Oceláře a jde sedět. V poslední minutě se tak poměr hráčů na ledě vyrovná, Třinec navíc bude za 7 vteřin hrát přesilovou hru, navíc umocněnou očekávaným power-play.
     
    57:13
    A akcie Třince klesají dále. Odráček byl totiž při střele stažen k zemi Miloslavem Hořavou, který půjde pykat na trestnou lavici. Zlín bude v závěru utkání hlídat náskok přesilovou hrou.
     
    54:06
    Květoň obral na modré Lučku a tlačil se dopředu. Zlínský obránce musel zatáhnout za záchrannou brzdu a nabízí Třinci v závěru utkání hodně cennou početní výhodu. Dostaví se třinecký tlak?
     
    39:26
    Třinec ještě bude mít možnost do přestávky srovnat. Petr Čajánek totiž podrazil Richtera a nabízí domácím přesilovou hru.
     
    20:43
    Hosté se ale i bez něj dostali do útoku a taky oni si dnes zahrají přesilovku. Za hákování je na dvě minuty vyloučen Miloslav Hořava.
     
    11:21
    Hrabal se okamžitě vydal dopředu a Leška ho musel před modrou čárou faulovat. Dostal dvě minuty za podražení a Třinec bude hrát další přesilovku.
     
    5:54
    Další tlak Třince nese ovoce alespoň v podobě první přesilové hry. Za nedovolené bránění jde na trestnou lavici Radim Tesařík.

    Adam Sušovský

    Góly a asistencie: 36. Kubiš (Holík, Čajánek)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek - Hrabal, Zíb, Richter, P. Hořava, Lojek, Hudec - D. Květoň, Bonk, M. Hořava - Orsava, Peterek, Klimenta - Kohn, Polanský, Chovan - Havel, Ostřížek, McGregor.
    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Linhart, Tesařík, Galvas, Zámorský, Lučka - Důras, Leška, Čajánek - Ondráček, T. Sýkora, Köhler - Kubiš, Holík, Veselý - Finsterle, Honejsek, F. Čech.

    Rozhodca: Mikula, Hradil - Lederer, Gebauer