NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
cz Utorok 06.12.2011, 01:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    58:30
    Vysokou holí teď údajně fauloval Gáboríka útočník Clarke McArthur a bude se hrát 4 na 4.
     
    57:11
    Také Artem Anisimov si stejně jako torontský Bozak zopakuje svůj minulý trest. Provinil se hákováním a útočné pokusy Rangers na chvíli ochladnou.
     
    50:23
    Šance pro Rangers. Tyler Bozak se opět provinil hákováním a domácí si zahrají dvě minuty o jednoho hráče v poli více. Dokáží srovnat?
     
    34:12
    Tyler Bozak napadal až moc aktivně a pomohl si hokejkou nedovoleně - hákování. Bude tady přesilovka 5 na 3 pro domácí!
     
    33:20
    O dvacet vteřin po gólu je tady faul Toronta a Rangers mají šanci snížit stav utkání. David Steckel se provinil nedovoleným bráněním.
     
    26:36
    New York Rangers ale faulují a bude tady šance pro partu Phila Kessela o další gól. Artem Anisimov zahákoval Joey Crabba a doufá, že stráví celé dvě minuty za katrem.
     
    18:52
    Ryan Callahan přidržel obránce Johna-Michaela Lilese a již sedí na trestné lavici.
     
    14:16
    Toronto je v plném počtu a mačká obranu New Yorku. Phil Kessel tvrdě vystřelil, ale dorážejícího Lupula fauloval Ruslan Fedotenko. Půjde si odpočinout na dvě minuty za hákování.
     
    11:21
    Jay Rosehill hákoval po návratu z trestné lavice Mitchella a za katr se hodně rychle vrátí. Pro Rangers první šance na přesilovou hru.
     
    2:05
    Pěstní souboj! Brandon Prust se rve s Jay Rosehilem, ale byl sražen k zemi. Domácí prohráli prestižní bitkařský souboj. Oba si jdou odpočinout na trestinou lavici na pět minut.

    Tomáš Martínek

    Góly a asistencie: 33. Anisimov (Prust, Del Zotto), 35. Gáborík (Stepan, Richards) - 7. Franson (Liles, Kessel), 26. Connolly (Frattin), 27. Lupul (Bozak, Kessel), 60. Steckel (Schenn)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - McDonagh, Girardi - Del Zotto, Sauer - Wyowitka, Eminger - Anisimov, Stepan, Gaborik - Fedotenko, Richards, Callahan - Avery, Dubinsky, Prust - Mitchell, Boyle, Hagelin.
    Toronto Maple Leafs: Gustavsson (Reimer) - Phaneuf, Gunnarsson - Liles, Franson - Gardiner, Schenn - Lupul, Bozak Kessel - McArthur, Connolly, Frattin - Kulemin, Grabovski, Crabb - Colborne, Steckel, Dupuis.

    Rozhodca: Auger, Furlatt - Galloway, Nansen

    Diváci: 18200