Orange 20 – Poprad 2:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
HK Poprad
Štvrtok 24.11.2011, 17:00 • Zimný štadión Púchov • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    V rozlúčke s extraligou pre rok 2011 slovenská dvadsiatka neuspela, Poprad zvíťazil 5:2. Hetrik strelil Richard Rapáč, jeden gól pridal takisto rodák z "Novejši" Vaic, a o jeden sa postaral Fín Koskinen. Za domácich sa presadili Jakúbek a Matoušek. Ďakujeme za pozornosť. (18:56:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:01
    Vandas dostal puk do jazdy rovno z trestnej, sám sa natlačil sa do zakončenia, ale už tam mal protihráča.
     
    58:13
    Spolupráca Beneho s Chovanom, druhý menovaný z prvej poslal puk do Melicherčíkovej lapačky. Chýbalo skutočne máličko na zníženie.
     
    56:48
    Vylúčenie Poprad, Michael Vandas, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    56:35
    Štvrtá formácia hostí opäť v šanci, Nedorostovu strelu sa snažil ešte usmerniť Gellerstedt, Riečický zaľahol puk.
     
    56:12
    Po návšteve útočného pásma hostí sa hra presúva späť pred Melicherčíka.
     
    55:14
    Melicherčík teraz v kanonáde, ohrozili ho slovom dve strely - Mikúšova minula priestor brány, po odraze od zadného mantinelu ešte zblízka, brankár, ktorý má rovnakú prezývku ako fenomenálny Messi, zasiahol betónom.
     
    54:08
    Druhý útok domácich opäť v akcii, Bene strieľaná prihrávka do pravého, odkiaľ si strelu našiel v lapačke Melicherčík.
     
    51:49
    Poprad dal gól!
    Strela do odkrytého priestoru brány ešte nevyšla, puk ale ostal v hre a napokon Riečického prestrelil JOONAS PETERI KOSKINEN. Asistencie Joachim Gellerstedt a Daniel Brejčák.
     
    51:01
    Pozdravujeme všetkých, ktorí na tikete strelcov verili Andrejovi Nedorostovi, chýbali skutočne milimetre, aby jeho strela z medzikružia orazila tyčku pri vinkli Riečikého brány - puk si to napokon namieril trochu vyššie a skončil na zadnom mantineli.
     
    50:36
    Chovanova prihrávka spoza brány na nabiehajúceho Beneho, do úsmevu im ale vbehol Svitana.
     
    50:17
    Svitana rozprúdil vzduch na ľade, preletel do pásma a natlačil sa sám do zakončenia, Riečický si puk postrážil, Hult už dorážať nemôže.
     
    48:26
    Vzápätí sa do útoku dostal Ďaloga, skončil ale natiahnutý na ľade, Melicherčík puk spred neho vyšťuchol hokejkou.
     
    48:08
    Koskinen sa pohral s rozohrávajúcim obrancom, dostal sa späť do útočného pásma a po prihrávke na kruh mohol takmer dorážať strelu, ktorú Riečický len vyrazil pred seba.
     
    46:53
    Vylúčenie Poprad, Andrej Nedorost, dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    46:39
    Šterbák si vymieňa za bránou puk s Malinom v snahe oblafnúť súpera, ale ten strieda ďaleko od Melicherčíkovej brány, takže dosť zbytočné fintičky.
     
    45:44
    Hult dostal puk od Svitanu, namiesto ťahania po voľnej ľavej strane sa zaviezol medzi kruhy a dvaja brániaci hráči spolu s ním, puk ale poslal do pravého kruhu Rapáčovi, ktorého rana z prvej preletela popred Riečického a do rohu kziska.
     
    44:52
    Škovira vrátil puk dozadu Kovačevičovi, ktorý rozohral do strany na Kmiťa, ten krížom puk opäť Škovirovi. Útočník sa snažil nájsť priestor pod hornou žŕdkou Riečického brány, no prestrelil.
     
    43:57
    Suchého prihrávka pozdĺž mantinelu Vandasovi, ten ju ale nezachytil a v obrannom pásme sa k puku dostal Luža.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 26. Jakúbek (Bubela, Luža), 39. Matoušek (Nemček, Mráz) - 7. Rapáč (Hult), 23. Rapáč (Kuľha, Koskinen), 32. Rapáč (Svitana), 42. Vaic (Kmiť), 52. Koskinen (Gellerstedt, Brejčák)


    HK Orange 20: D. Riečický - M. Kurali, Macejko, D. Bajaník, Trška, Luža, Šedivý, Nechala, Bagin - Matoušek, F. Nemček, R. Mráz - Matúš Chovan, Zigo, Bene - Jakúbek, T. Mikúš, Bubela - Martin Ďaloga, D. Fujerík, M. Hinďoš.
    HK Poprad: Marcel Melicherčík - D. Brejčák, Suchý, A. Novotný, Kovačevič, M. Šterbák, Malina, Fabian, D. Kramár - M. Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Vaic - P. Svitana, Hult, R. Rapáč - Gellerstedt, A. Nedorost, S. Takáč.

    Rozhodca: Jura - Bogdaň, Smrek