Martin – HC Slovan 3:2 (kon.) | Poprad – Košice 7:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 4:1 (kon.)
Trenčín – Nitra 6:3 (3.tr) | B. Bystrica – Žilina 2:1 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
7:3 (3:1, 2:1, 2:1)
HC Košice
Utorok 22.11.2011, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    54:01
    Poprad dal gól!
    Michael Vandas vydoloval puk v rohu klziska spod nôh protihráča a okamžite dával na ľavú tyč úplne voľnému MARTINOVI KUĽHOVI, ktorý pohotovo zavesil puk do Hylákovej svätyne. Asistencie: Michael Vandas, Jooanas Koskinen.
     
    50:54
    Košice dali gól!
    Deväť sekúnd trvala presilovka Košíc. Tabaček poslal puk jednoducho pred bránu, ten sa odrazil od Zálešákovej korčule pred VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, ktorý so šťastím, ale predsa dostal puk za Melicherčíkov chrbát. Asistencie: Miroslav Zálešák, Ján Tabaček.
     
    47:22
    Poprad dal gól!
    Samuel Takáč teraz predviedol nádhernú bekhendovú prihrávku krížom cez dvoch obrancov na rozbehnutého JAROSLAVA KMIŤA, ktorý urobil sťahovačku pred Hylákom a nádherne bekhendovou stranou zavesil puk ponad padajúceho brankára Košíc. Asistencia: Samuel Takáč.
     
    34:21
    Poprad dal gól!
    Kuľha individuálne prenikol cez obrancu pred Hyláka a aj keď mu puk v poslednej chvíli utiekol z hokejky, v tandeme číhal nováčik v popradskom drese ANDREJ NEDOROST, ktorý pohotovo dorazil puk do opustenej brány Košíc a svojim prvým gólom hneď vo svojom prvom vystúpení pod Tatrami zvyšuje náskok domácich opäť na rozdiel troch gólov. Asistencie: Martin Kuľha, Patrik Svitana.
     
    32:19
    Poprad dal gól!
    Presilovka Popradu trvala iba necelú minútu. Rapáč si našiel spoza brány ideálnu pozíciu na prihrávku a naservíroval puk úplne voľnému MICHAELOVI VANDASOVI, ktorý z prvej dával do protipohybu a Hylák si vrazil vyrážačkou puk do siete. Asistencie: Richard Rapáč, Jooanas Koskinen.
     
    24:12
    Košice dali gól!
    Jenčík poslal prihrávku z rohu klziska MICHELOVI MIKLÍKOVI a ten z ľavého kruhu na vhadzovanie vymietol zápästím ľavý horný roh Melicherčíkovej brány. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    12:52
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do zápasu, keď MICHEL MIKLÍK dorazil puk po šanci Grona a následnej skrumáži do hornej polovice brány, keď Melicherčík už ležal bezradne v bráne. Asistencie: Stanislav Gron, Richard Jenčík.
     
    10:54
    Poprad dal gól!
    ANDREE HULT prevzal ideálnu prihrávku z rohu klziska od Patrika Svitanu a spoza obrancu z ľavej strany prepasíroval puk pomedzi betóny vyťaženého Hyláka. Asistencie: Patrik Svitana, Richard Rapáč.
     
    6:34
    Poprad dal gól!
    Poprad vyťažil z presilovkovej výhody aj druhý gól hneď o pár sekúnd, keď akciu od modrej vypracoval Kuľha, k puku sa dostal Rapáč v rohu klziska, polostrelou sa snažil prekvapiť Hyláka, ale až JOOANAS KOSKINEN pri pravej žrdi pretlačil puk za chrbát Košického brankára a dal svoj premiérový gól v drese kamzíkov. Asistencie: Richard Rapáč, Martin Kuľha.
     
    6:05
    Poprad dal gól!
    Konečne prišiel mierny tlak domácich a hneď s gólovým zakončením. JAROSLAV KMIŤ sa presadil z blízka po akcii Kovačeviča s Viacom. Asistencie: Ľubomír Vaic, Sabahudin Kovačevič.

    Marek Vaščura

    Góly a asistencie: 7. Kmiť (Viac, Kovačevič), 7. Koskinen (Rapáč, Kuľha), 11. Hult (Svitana, Rapáč), 33. Vandas (Rapáč, Koskinen), 35. Nedorost (Kuľha, Svitana), 48. Gellerstedt (Takáč), 55. Kuľha (Vandas, Koskinen) - 13. Miklík (Gron, Jenčík), 25. Miklík (Jenčík), 51. Dravecký (Zálešák, Tabaček)


    HK Poprad: Melicherčí (Fedor) - D. Brejčák, Suchý (C) - Novotný, Kovačevič - Šterbák, Hellström - Fabian, Kramár - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Viac - Svitana, Hult, Ri. Rapáč - Gellerstedt, Nedorost, Takáč. Tréner: Ladislav Svozil
    HC Košice: Hylák (Halász) - Homer, Tabaček - Slimák, Šeda - Novák, Biro - Grman, Mlynarovič - Bartoš (C), Zálešák, Dravecký - Jenčík, Gron, Miklík - Fabuš, Vorel, Pašek - Gmitter, Piatak, Petruška. Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodca: Lokšík - Mi.Novák, M.Valach

    Diváci: 2056