Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 2:3 (kon.)
HC Slovan – B. Bystrica 3:4 (po s.n.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 20.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:29
    Hneď po buly vyletela hokejka Ivana Koložváryho do Hultovej tváre a hlavný rozhodca to aj na prekvapenie samotného Hulta videl.
     
    47:29
    Šťastný s Fabianom si neudržali nervy na uzde. Štefan Fabian síce inkasoval viac úderov a z jeho dresu zostali len franforce, no tento 175cm vysoký obranca nakoniec 193cm vysokého Andreja Šťastného zložil na ľad a na slovenské pomery veľmi peknou bitkou táto dvojica okorenila toto stretnutie. Obaja dostávajú 2+do konca zápasu za hrubosť a 10min za zhodenie rukavíc, Šťastný však dostáva o dve minúty naviac a tak budú hrať domáci presiovú hru.
     
    40:00
    Chovan a Hellström v miernej výmene názorov po odpískaní, obaja strávia úvodné dve minúty tretej tretiny na trestnej lavici za údery.
     
    34:16
    Pokračujeme v zaujímavých verdiktoch, diviť sa teraz môže Melichárek (sekanie), ktorý pri protiútoku bránil Popradčana pri Suchého centri z pravej strany.
     
    29:37
    Za búrlivých "ovácií" si k Šterbákovi sadá Suchý za krosček, domáci prichádzajú o dvoch obrancov a P. Grečko si vyslúžil skandovanie mena.
     
    28:59
    Diváci na zimáku sa búria, Rapáč odchádza s bolestivým výrazom po sekere na striedačku, pričom po nasledujúcej akcii si opačnú lavičku - trestnú, hľadá Šterbák po údajnom nedovolenom bránení v hre.
     
    25:44
    Presilovka Popradu o dvoch hráčov končí po tom, čo Koskinen vidí od hlavného rozhodcu signál "podrazenie".
     
    25:28
    Rapáč dostal puk spoza bránky až pred Hiadlovského a pri zakončení ho Bednár posiela na ľad nedovolene - hákovaním.
     
    25:06
    Martin Filo si na trestnej lavici posedí po tom čo sa jeho spoluhráči nahrnuli na ľad šiesti.
     
    22:39
    Kramár čistil priestor pred Melicherčíkom, zrejme to trochu prehnal a dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    20:23
    Koskinen vylúčený za držanie hokejky.
     
    17:16
    Rapáč to s dôrazom prehnal, vylúčený je za faul lakťom po tom, čo znovu dostal jeho útok Hiadlovského na kolená a len o niečo vyšší puk mohol konečne rozvlniť trenčiansku sieťku.
     
    15:59
    Tvrdoň vylúčený za krosček po tom, čo Kmiť zaviezol puk až pred Hiadlovského a prihrával na dobre stojaceho (faulovaného) spoluhráča.
    Góly a asistencie: 20. Vandas (Koskinen), 27. Suchý (Rapáč), 36. Kovačevič (Vaic, Škovira), 39. Kuľha (Vandas, Suchý), 53. Kuľha (Koskinen, Vandas)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - D. Brejčák, Suchý, Novotný, Kovačevič, Šterbák, Hellström, Fabian, Kramár - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Vaic - Svitana, Hult, Rapáč - Kraft, Gellerstedt, Takáč. Tréner: Ladislav Svozil.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) - Chovan, Trefný, Hlubuček, Gabriš, Bobček, Bednár, Bolf, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný - Tybor, Daňo, Tvrdoň - Melichárek, Kopecký, Filo - Koložváry, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor.

    Rozhodca: P. Grečko - Gajan, Mi. Grečko.

    Diváci: 2124