Třinec – Litvínov 7:3 (kon.) | Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 0:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:0 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Streda 16.11.2011, 18:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:57
    Obránce Žižka se vydal do útoku, čímž přečíslil hosty a dostal přihrávku. Jel sám, ale mezi nohy Málka neprostřelil.
     
    57:30
    A hosté jsou bez brankáře. Vhazuje se u Hoviho.
     
    57:30
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:09
    Róbert Petrovický dnes asi jedl tvořivou kaši. Krásnou přihrávkou z první hledal osamoceného Baleje, který před Málkem puk letící 20cm nad ledem minul.
     
    54:39
    Tomáš Pospíšil obral o kotouč posledního obránce Vítkovic a namířil si to k Málkovi. Hodně tísněn nestihl vypálit lépe než do betonu.
     
    52:42
    Petrovický s Pospíšilem ujeli dva na jednoho! Petrovický krásně vybídl Pospíšila ke střele, jenže mladý hráč Komety se mu kotouč pokusil ještě vrátit, aby měl před sebou Petrovický prázdnou bránu. Jenže Pospíšil trefil hůl protihráče, k Petrovickému puk neprošel.
     
    50:00
    Dnešnímu utkání přihlíží 7200 diváků. KAJOT ARENA je vyprodána.
     
    49:49
    Slobodova střela od modré čáry prolétla po jemné teči kolem pravé brněnské tyče.
     
    48:33
    Po rychlém přiťuknutí kotouče na modré čáře se ocitl před Málkem sám nyní Jakub Svoboda. Nejlepší střelec Komety však jemně líznul Málkovu lapačku a puk vyletěl do ochranné sítě.
     
    48:19
    Jakub Svoboda vyvezl kotouč z obranného pásma a nahrál Hubáčkovi. Kapitán Komety prověřil Málka táhlým švihem. Brankář puk vykopl betonem.
     
    46:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Róbert Petrovický přečetl hru jednoho z hostujících obránců a ve středním pásmu mu vypíchl kotouč. Za modrou čarou po efektivní otočce nahrál TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, díky čemuž se dostala Kometa do přečíslení. Nejproduktivnější hráč Komety však nic nevymýšlel a propálil Málka s trochou štěstí mezi nohy. Asistence: Róbert Petrovický.
     
    45:46
    Malík pálil od modré čáry a Sýkora prudký kotouč tečoval těsně vedle pravé tyče Hoviho.
     
    37:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe nyní přichází úvodní branka zápasu. Jaroslav Svoboda v obranném pásmu nezazmatkoval, podíval se a našel rozjetého RADKA DLOUHÉHO. Nejdéle sloužící hráč Komety v útoku proti jednomu obránci nezazmatkoval a vypálil z pravého kruhu přes nohy obránce. Málek těžkou střelu do protipohybu vyrazil konečkem betonu. Pak se díval, kam že se puk odrazil, ale to už jej Radek Dlouhý z druhé strany posílal do prázdné brány. Asistence: Jaroslav Svoboda.
     
    34:08
    Domácí hráči dnes myslí spíše individuálně než týmově. V jasné šanci a přečíslení dva na jednoho Čermák vypálil. I když měl Málek hodně práce, kdyby přišla přihrávka, nemusel by zřejmě pracovat vůbec - Jaroslav Svoboda by měl před sebou odkrytou bránu.
     
    31:12
    Marek Malík (VIT) dostává dvě minuty za hákování. Uvidíme první přesilovou hru druhé třetiny.
     
    24:23
    Jakub Svoboda měl velkou šanci! U modré čáry vybojoval kotouč, ihned se vydal směrem k Málkovi a z pravého kruhu vypálil příklepem. Málek kotouč vykopl betonem za bránu.
     
    19:25
    Jan Švrček (KOM) dostává dvě minuty za zdržování hry - vyhodil puk mimo kluziště.
     
    18:15
    Dnes výborně hrající Húževka vypálil tvrdě od modré čáry. Hovi puk vyrazil před sebe, kde jej slovenský útočník stihl dorazit. Ale minul bránu.
     
    15:46
    Ctirad Ovčačík (VIT) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    14:53
    Tomáš Káňa dostal v útočném pásmu hodně prostoru ke střele a ke dvěma dorážkám! Hovi vše ustál a zbytek šancí znemožnili vracející se beci Komety.
     
    12:21
    Za vyhození kotouče mimo hrací plochu inkasuje Tomáš Káňa (VIT) dvě minuty. Kometa má k dispozici další přesilovou hru. První byla hodně nebezpečná a na led jde znova silná přesilovková formace Balej, Petrovický, Pospíšil.
     
    10:40
    Balej nakonec přesilovky pálil těsně vedle levé tyče. Málek se mohl jen dívat!
     
    10:01
    Málek čaruje! Nejprve vyrazil nadvakrát Švrčkovu ránu mířící do šibenice a o chvíli později ustál i ruhou ránu brněnského beka. Znova zasáhl vyrážečkou.
     
    8:35
    Po velké Hubáčkově šanci si Kometa zahraje přesilovou hru. Karol Sloboda (VIT) inkasuje dvě minuty za hákování. Hubáčeksi vyměnil puk s Jakubem Svobodou, ale přes faul už nestihl zakončit.
     
    6:10
    Nyní byl Húževka v dobré pozici. Z pravého kruhu zamířil švihem do výstroje Hoviho.
     
    4:40
    V hledišti to nyní hodně bouří. Po ataku na domácího hráče je o chvíli později vyloučen Leoš Čermák (KOM) za nedovolené bránění na dvě minuty.
     
    1:56
    Od modré pálil Sloboda a ještě doráželi Pohl s Walkerem. Ani jeden však puk za rozkročeného Hoviho nedostal.
     
    0:48
    Jaroslav Svoboda (KOM) inkasuje dvě minuty za hákování. Vítkovice hrají přesilovou hru.

    Tomáš Čekal

    Góly a asistencie: 38. Dlouhý (Svoboda J.), 47. Pospíšil (Petrovický)


    HC Kometa Brno: Hovi - Žižka, Švrček, Bičánek, Kováčik, Valach, Malec, Kempný - Balej, Petrovický, Pospíšil - Jaroslav Svoboda, Čermák, Dlouhý - Jakub Svoboda, Divíšek, Hubáček (C) - Jankovič, Koreis, Zohorna - Křivohlávek
    HC Vítkovice Ridera: Málek - Malík, Kudělka, Ovčačík, Trnka, Sloboda, Rehák, Voráček, Punčochář - Káňa J., Burger (C), Pohl - Pabiška, Štefanka, Szturc - T. Káňa, Húževka, Walker - Sýkora, Strapáč, Šedivý.

    Rozhodca: Minář, Polák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)