Třinec – Litvínov 7:3 (kon.) | Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 0:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:0 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
7:3 (3:0, 2:2, 2:1)
HC VERVA Litvínov
cz Streda 16.11.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady sedmou branku v hostující síti! Z trestné lavice navrátivší se JOSEF HRABAL nejprve obral hosty o puk, poté si jej narazil s Erikem Hrňou, aby jej pak uklidil do prázdné branky! Asistence: Erik Hrňa.
     
    57:58
    Branka Litvínova je opět prázdná!
     
    57:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílí šestou branku a potvrzují své vítězství! Litvínovští se pokusili o hru bez brankáře, to se jim ale stalo osudným. K puku se dostal DAVID KVĚTOŇ, který poslal černou gumu do prázdné branky Vervy! Bez asistence.
     
    57:00
    Vylučovat se bude ale i na domácí straně. Na trestnou lavici usedá Josef Hrabal, který šel pomstít svého parťáka. Hrabal dostal dvě minuty za hrubost.
     
    57:00
    Martin Hujsa dostává pět minut + trest do konce utkání za vražení na hrazení. Trest za Hujsu odpyká František Gerhát. Zbyněk Hampl mezitím, za doprovodu týmových lékařů, odjel na střídačku.
     
    55:18
    Neskutečné! Josef Hrabal se snažil vystřelit, kotouč trefil jen hůl nejbližšího bránícího hráče! Tečovaný puk doplachtil k Davidu Květoňovi, který měl před sebou zcela prázdnou branku! Květoň ale nezpracoval ideálně a poté napálil puk do brankáře Vervy!
     
    54:30
    Ta sice končí u Martina Ručinského, Oceláři ale budou pokračovat v útočném snažení. Ručinský totiž poslal puk do hlediště, což se z vlastní třetiny nesmí. Po 10 vteřinách domácí dvojnásobné přesilovky bude pokračovat klasická početní výhoda na straně Třince.
     
    52:40
    Oceláři si zahrají přesilovku. Do dobré šance se dostával Petr Hořava, který dokázal přebruslit Martina Frolíka. Frolíkovi nezbývalo nic jiného, než podrazit domácího beka. Frolík dostal dvě minuty.
     
    50:37
    Po dlouhé době tady máme povedenou akci! Jiří Polanský poslal puk Eriku Hrňovi! Ten nebezpečně vystřelil, brankář Nechvátal ale dokázal zastavit prudký puk!
     
    40:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovský tlak nakonec končí brankou! Puk se od Davida Pojkara dostal k FRANTIŠKU LUKEŠOVI! Ten, ačkoli stál v téměř nulovém úhlu, dokázal prostřelit brankáře Hamerlíka! Asistence: David Pojkar.
     
    39:06
    Krásná přihrávka v podání Zbyňka Hampla! Ten objel branku a naservíroval puk najíždějícímu Lukáši Zíbovi! Třinecký bek pálil bez přípravy, puk zapadl mezi chrániče brankáře Nechvátala!
     
    37:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl tří branek a využívají svou třetí přesilovku! Od modré nahazoval Lukáš Zíb, dráha letu puku ale mířila jen do tyče! Puk se poté odrazil na hůl zcela nehlídaného DAVIDA KVĚTONĚ, který uklidil kotouč do odkryté branky! Asistence: Lukáš Zíb, Josef Hrabal.
     
    36:47
    Hosté jdou do čtyř. Na trestnou lavici je poslán Marek Černošek, který hákoval Ladislava Kohna. Hostující bek si odsedí dvě minuty.
     
    33:10
    Do šance se dral Tomáš Klimenta! Ten, ačkoli byl tísněn vracejícím se obránce, dokázal vystřelit! Puk letěl mimo tři tyče!
     
    9:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté korigují na rozdíl dvou branek ve vlastním oslabení! Videorozhodčí potvrdil branku pro MARTINA HUJSU, který dotlačil kotouč do branky i s Hamerlíkem! Asistence: Martin Frolík.
     
    30:46
    Hostům se z protiútoku nejspíš podařilo vstřelit branku, rozhodčí si ještě zatelefonuje!
     
    29:39
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Za nedovolené bránění si na trestnou lavici sedne Viktor Hübl. V příštích šedesáti vteřinách uvidíme hru čtyř proti čtyřem, Oceláři pak budou pokračovat v početní výhodě.
     
    28:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a snižují na rozdíl tří branek! Akci na jeden dotek mezi Ručinským, Kubátem a FRANTIŠKEM LUKEŠEM, zakončil poslední jmenovaný přesnou střelou mezi Hamerlíkovy betony! Asistence: Martin Ručinský, Karel Kubát.
     
    28:39
    Oceláři jdou do tří! Na trestnou lavici je poslán Mario Cartelli, který se provinil sekáním. Litvínov má k dispozici 42 vteřin dlouhou dvojnásobnou početní výhodu.
     
    27:21
    Hostující akci brzdil David Ostřížek. Ten ale zasahoval nedovoleně a oslabuje svůj tým.
     
    24:08
    Oceláři nemusí smutnit, jdou totiž do přesilovky. Počínání Petra Kousalíka bylo posouzeno jako nedovolené a Kousalík si odsedí dvě minuty.
     
    22:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Třince znamená čtvrtou branku v síti Vervy! Tomáš Klimenta zavezl puk do pásma soupeře, kde jej předal JIŘÍMU POLANSKÉMU! Ten obkroužil branku a zasunul kotouč za přesunujícího se Nechvátala! Asistence: Tomáš Klimenta, Erik Hrňa.
     
    17:46
    Uvidíme další přesilovku, k nelibosti domácích fanoušků jí budou hrát Litvínovští. Na trestnou lavici je poslán Stanislav Hudec, který, dle názoru sudích, podrazil jednoho z protihráčů. Hudec si odsedí dvě minuty.
     
    17:22
    Další vyložená šance Třince! Lukáš Zíb stál tváří v tvář brankáři Nechvátalovi! Domácí bek vyzkoušel kličku do bekhendu, hostující brankář jej dokázal vychytat!
     
    16:00
    Dvě obrovské šance domácích! Nejprve se do úniku dral Erik Hrňa, později ho napodobil Ladislav Kohn! V prvním případě puk netrefil branku, druhou akci pak parádním zákrokem zlikvidoval brankář Nechvátal!
     
    14:27
    Uvidíme první početní výhodu Litvínova. Unikajícího Gerháta fauloval David Květoň. Ten dostal dvě minuty za podražení.
     
    11:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovku a jdou do dvoubrankového trháku! Kotouč se po ose Květoň - Hrabal dostal k Lukáši Zíbovi! Ten se napřáhl na modré a vyslal na hostující branku tvrdou střelu! Brankář Nechvátal stačil jen vyrazit puk, do branky ho ale dorazil ZBYNĚK HAMPL! Branku musel posvětit videorozhodčí, protože si sudí nebyli jisti, jestli kotouč přešel brankovou čáru celým objemem! Asistence: Lukáš Zíb.
     
    10:49
    A Oceláři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Jan Bojer, který nedovoleně zastavil Orsavu. Hostující útočník si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    7:25
    Hosté půjdou opět do čtyř. Faulu v útočném pásmu se dopustil Martin Heinisch. Ten zabránil Davisonovi dostat se ke kotouči, rozhodčí mu proto udělili dvě minuty. Hra bude pokračovat po krátké reklamní pauze.
     
    4:38
    Zbyněk Hampl se dral do zakončení. Když už se třinecký útočník dostal mezi kruhy, zatáhl David Hanzl za záchrannou brzdu. Rozhodčí jeho počin ocenili dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    3:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale pokračovali v náporu a vsítili druhou branku! Tomáš Klimenta přihrával zpoza branky, kotouč se dostal k ERIKU HRŇOVI! Ten se napřáhl z první a propálil brankáře Volkeho! Ten neunesl tíhu okamžiku a přepouští své místo Patriku Nechvátalovi! Asistence: Tomáš Klimenta, Jiří Polanský.
     
    3:16
    Obrovská šance Třince! Do přečíslení dvou na jednoho se dostali Peterek s Adamským! Akci vedl druhý jmenovaný, který zakončoval individuálně! Volke vyrazil puk před sebe, Peterek jej nedokázal přehodit přes ležícího brankáře Vervy!
     
    2:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se bleskurychle vrátili d pásma Litvínova a otevírají skóre zápasu! Radek Bonk opět hledal JOSEFA HRABALA! Hrabal si o dva metry popojel a tvrdou ranou do horního rohu přetavuje přesilovku v úvodní branku! Asistence: Radek Bonk, Zbyněk Hampl.
     
    1:43
    Vyloučeným je Martin Jenáček, který dostal dvě minuty za hákování.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 3. Hrabal (Bonk, Hampl), 4. Hrňa (Klimenta, Polanský), 12. Hampl (Zíb), 23. Polanský (Klimenta, Hrňa), 38. Květoň (Zíb, Hrabal), 58. Květoň, 60. Hrabal (Hrňa) - 29. Lukeš (Kubát, Ručinský), 10. Hujsa (Frolík), 41. Lukeš (Pojkar)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Zíb, Hrabal, Hudec, Cartelli, Hořava, Richter, Davison, Lojek - Květoň, Bonk, Hampl - Kohn, Peterek, Adamský - Hrňa, Polanský, Klimenta - Orsava, Mičulka, Rufer
    HC VERVA Litvínov: Volke (Nechvátal) - Černošek, Stříteský, Kousalík, Kubát, Skuhrovec, Jareš, Pojkar, Brejčák - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Ručinský, Majdan, Hanzl - Frolík, Hujsa, Jenáček - Bojer, Gerhát, Heinisch

    Rozhodca: Mikula, Pešina - Bryška, Novák