Šumperk – Most 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 6:3 (kon.)
Chomutov – Olomouc 3:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (3:2, 1:0, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 05.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:29
    Útočná akce domácího souboru končí vyloučením na berounské straně. Za vysokou hůl (BER) je vyloučen Špelda.
     
    56:21
    Hodně tvrdý a nebezpečný úder dostal u mantinelu brodský obránce Koma. Poletín (BER) vyfasoval za hrubost zbytečný trest na 5 minut plus OT do konce utkání. Citelně tím oslabil svůj tým. Trest za něj odpyká Milfait (BER).
     
    52:14
    Švaňhal si v situaci 2 na 1 narazil se svým spoluhráčem a zblízka z ideální pozice a bez přípravy těsně minul Slipčenkovu svatyni! Dnešní utkání sleduje 1278 diváků.
     
    51:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové předvedli úchvatnou akci, jež končí pátým gólem v berounské síti! Nahozený puk dojel v rohu pásma Ondřej Švaňhal, nahrál přes protihráče přesně do předbrankového prostoru Vojtěchu Němcovi, který ještě prodloužil krátkým pasem na vedle sebe zcela volného JANA SEMORÁDA, jenž zblízka střelou po ledě a k tyči skóroval! Asistence: Vojtěch Němec, Ondřej Švaňhal.
     
    49:51
    Poměr sil na ledě se nám vyrovná. Sudí posílá do hokejového vězení Malého (BER) za nedovolené bránění.
     
    49:23
    Švaňhal (HBR) je vykázán na 2 minuty za katr kvůli faulu loktem.
     
    46:40
    Gólman Slipčenko zasáhl ještě proti střele ze strany betony. Sudí udělil 2 minuty Milfaitovi (BER) za vražení na hrazení.
     
    43:04
    Mladý Rebel vystřelil zblízka nepřesně a vůbec netrefil Laitinenovu bránu. Koma (HBR) je potrestán za sekání. Zřejmě se jednalo ještě o nějaký jiný zákrok, jenž doprovázel útok Medvědů.
     
    43:04
    Havlíčkobrodský odchovanec ve službách Medvědů Milfait se ocitl v samostatném úniku a i když netrefil bránu, Pavlík ho hákoval a je nařízeno trestné střílení!
     
    38:20
    Žalčík nejdříve pálil z pravé strany do Laitinenovy nastavené náruče a zahrozil hodně nebezpečně i bezprostředně po vhazování, když po jeho střele puk nebezpečně poletoval nad brankářem Laitinenem a jeho lapačkou. Maskovaný muž domácích nakonec kotouč za svá záda nepustil!
     
    36:35
    Beroun hraje přesilovou hru. Za zdržování hry obdržel 2 trestné minuty Kostourek (HBR).
     
    34:02
    Nejdříve pálil nebezpečně těsně vedle obránce Jelínek, po němž zanedlouho střílel i Rytnauer. ten obdržel pas z rohu pásma a střílel bez přípravy z předbrankového prostoru, jenže přestřelil horní tyčku!
     
    32:40
    Semorád se prezentoval nepříjemnou ránou z předbrankového prostoru, bez přípravy ale po nahrávce zpoza brány trefil jen dobře postaveného gólmana Slipčenka!
     
    32:08
    Za hákování vyfasoval dvouminutový trest Sobotka (BER).
     
    26:23
    Brankář Latiinen teď předvedl dva velmi důležité zákroky. Nejdříve si poradil se střelou Nedvěda od modré čáry, po čemž ustál ihned po buly i sérii nepříjemných dorážek z bezprostřední blízkosti a zaslouženě sklidil po přerušení hry ovace brodského kotle!
     
    25:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor sevřel svého soupeře do pevného objetí a znovu odskakuje Berounu na rozdíl dvou branek! Při zmatku kolem brankáře Slipčenka pálil bekhendem z mezikruží do betonů Milan Kostourek, ale PETR POLODNA se už z dorážky před odkrytou svatyní nemýlil! Asistence: Milan Kostourek.
     
    20:47
    Rebelové to přehnali v útočném pásmu s důrazem a jdou do 4. Polodna (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    19:59
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely v posledních sekundách úvodní dvacetiminutovky, hosté z Berouna snižují na nejtěsnější možný rozdíl! Od zablokovaného Jana Veselého se puk dostal na hůl JIŘÍHO HAŠKA, který bez přípravy a z velkého rozmachu prostřelil i díky dobře clonícím spoluhráčům vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Veselý.
     
    13:27
    Hosté se dostali do postavení mimo hru. Předtím ještě pálil v útočném pásmu od modré čáry tvrdě obránce Jelínek, ale minul Slipčenkovu branku. Za nesportovní chování dostal osobní rest také Žalčík (BER).
     
    12:15
    Gólman Slipčenko si musil chtě nechtě trochu povyjet ze svého brankoviště proti nahozenému puku, za nímž pílil rozjetý Kostourek. Situaci ale zvládl bravurně. Na lavici hanby zamířil Stehlík (HBR) k osobními trestu na 10 minut za nesportovní chování.
     
    11:49
    Beroun právě vstřelil branku!

    Gólová hitparáda nebere konců, tentokrát zvedají v euforii ruce nad hlavu Medvědi! Po pravém křídle si nabruslil do palebné pozice TOMÁŠ MICKA, jenž sice nejdříve střelou z pravého kruhu nastřelil jen Laitinenovy betony, ovšem puk se odrazil do předbrankového prostoru, kde si jej nešťastně srazil do vlastní brány bruslí jeden z havlíčkobrodských beků! Bez asistence.
     
    11:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se rozjeli a pokračují ve své gólové smršti, vedou už o tři branky! Rebelové se dostali při rychlém protiútoku do přečíslení, při němž Vojtěch Němec našel z levého kruhu před bránou ještě lépe postaveného JANA SEMORÁDA, který zblízka prostřelil bez přípravy apdajícího gólmana Slipčenka! Asistence:Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    9:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se znovu radují z gólového zásahu, díky němuž vedou už 2:0! Po nahrávce Tomáše Protivného napřáhl v prostoru levého kruhu PETR ŠTĚPÁNEK a přesnou ranou zápěstím na vzdálenější tyčku nasměroval puk mimo dosah gólmana Slipčenka! Asistence: Tomáš Protivný.
     
    4:00
    Zahanbit se nenechávají ani hosté. Žalčík nasprintoval do předbrankového prostoru a z mírného úhlu na levé straně trefil jen Laitinenovy nastavené betony!
     
    3:08
    Rebelové předvedli další velmi pěknou akci. Kostourek se natlačil z pravé strany před bránu a bekhendem v tísni nastřelil Slipčenkovy betony, po čemž ještě zblízka dorážel po otočce Polodna, jenže střílel těsně vedle tyčky!
     
    2:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se po povedené akci rychle ujímají těsného vedení! Po přesném pasu Mariana Moravy se v samostatném úniku ocitl PAVEL MUSIL, z levé strany si sjel před bránu a po vydařeném blafáku prostřelil do odkryté branky ležícího gólmana Slipčenka! Asistence: Marian Morava.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 3. P. Musil (Morava), 10. Štěpánek (Protivný), 12. Semorád (Voj. Němec, Meidl), 26. Polodna (Kostourek), 52. Semorád (Voj. Němec, Švaňhal) - 12. Micka, 20. Hašek (Veselý)


    BK Havlíčkův Brod: Laitinen (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    Medvědi Beroun 1933: Slipčenko (Kareš) - Sobotka, Špelda, Jebavý (A), Hertl, Veselý, Nedvěd (A), Soldán - Pavel, Švagrovský (C), Micka, Žalčík, Stromko, Hašek, Rubeš, T. Doležal, Poletín, Milfait, Malý, Klhůfek.

    Rozhodca: Martin Grech - Milan Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1278