Šumperk – Most 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 6:3 (kon.)
Chomutov – Olomouc 3:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (3:2, 1:0, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 05.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    51:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové předvedli úchvatnou akci, jež končí pátým gólem v berounské síti! Nahozený puk dojel v rohu pásma Ondřej Švaňhal, nahrál přes protihráče přesně do předbrankového prostoru Vojtěchu Němcovi, který ještě prodloužil krátkým pasem na vedle sebe zcela volného JANA SEMORÁDA, jenž zblízka střelou po ledě a k tyči skóroval! Asistence: Vojtěch Němec, Ondřej Švaňhal.
     
    25:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor sevřel svého soupeře do pevného objetí a znovu odskakuje Berounu na rozdíl dvou branek! Při zmatku kolem brankáře Slipčenka pálil bekhendem z mezikruží do betonů Milan Kostourek, ale PETR POLODNA se už z dorážky před odkrytou svatyní nemýlil! Asistence: Milan Kostourek.
     
    19:59
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely v posledních sekundách úvodní dvacetiminutovky, hosté z Berouna snižují na nejtěsnější možný rozdíl! Od zablokovaného Jana Veselého se puk dostal na hůl JIŘÍHO HAŠKA, který bez přípravy a z velkého rozmachu prostřelil i díky dobře clonícím spoluhráčům vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Veselý.
     
    11:49
    Beroun právě vstřelil branku!

    Gólová hitparáda nebere konců, tentokrát zvedají v euforii ruce nad hlavu Medvědi! Po pravém křídle si nabruslil do palebné pozice TOMÁŠ MICKA, jenž sice nejdříve střelou z pravého kruhu nastřelil jen Laitinenovy betony, ovšem puk se odrazil do předbrankového prostoru, kde si jej nešťastně srazil do vlastní brány bruslí jeden z havlíčkobrodských beků! Bez asistence.
     
    11:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se rozjeli a pokračují ve své gólové smršti, vedou už o tři branky! Rebelové se dostali při rychlém protiútoku do přečíslení, při němž Vojtěch Němec našel z levého kruhu před bránou ještě lépe postaveného JANA SEMORÁDA, který zblízka prostřelil bez přípravy apdajícího gólmana Slipčenka! Asistence:Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    9:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se znovu radují z gólového zásahu, díky němuž vedou už 2:0! Po nahrávce Tomáše Protivného napřáhl v prostoru levého kruhu PETR ŠTĚPÁNEK a přesnou ranou zápěstím na vzdálenější tyčku nasměroval puk mimo dosah gólmana Slipčenka! Asistence: Tomáš Protivný.
     
    2:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se po povedené akci rychle ujímají těsného vedení! Po přesném pasu Mariana Moravy se v samostatném úniku ocitl PAVEL MUSIL, z levé strany si sjel před bránu a po vydařeném blafáku prostřelil do odkryté branky ležícího gólmana Slipčenka! Asistence: Marian Morava.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 3. P. Musil (Morava), 10. Štěpánek (Protivný), 12. Semorád (Voj. Němec, Meidl), 26. Polodna (Kostourek), 52. Semorád (Voj. Němec, Švaňhal) - 12. Micka, 20. Hašek (Veselý)


    BK Havlíčkův Brod: Laitinen (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    Medvědi Beroun 1933: Slipčenko (Kareš) - Sobotka, Špelda, Jebavý (A), Hertl, Veselý, Nedvěd (A), Soldán - Pavel, Švagrovský (C), Micka, Žalčík, Stromko, Hašek, Rubeš, T. Doležal, Poletín, Milfait, Malý, Klhůfek.

    Rozhodca: Martin Grech - Milan Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1278