Hr. Králové – Jablonec 0:0 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
FK Jablonec
cz Piatok 04.11.2011, 20:15Gambrinus liga
     
    90+1
    Také lavička Severočechů sáhla ke třetímu střídání. Místo Ondřeje Vaňka přišel Jakub Štochl.
     
    86
    Je připraveno další střídání domácího kádru. Václav Kotal stahuje Pavla Dvořáka a zápasové tempo okusí také Jakub Chleboun.
     
    81
    ...a rychlonohého Vojtěcha Štěpána mladík Jaroslav Zelený.
     
    81
    A vzápětí přichází dvojí střídání Hradce Králové. Pavla Černého nahradí Marek Jandík...
     
    80
    Máme tu druhé střídání v hostujícím celku. Jana Kopice nahradí Jan Vošahlík.
     
    77
    Ze střední vzdálenosti vyslal tvrdou pumelici Luboš Loučka a Lindr měl s tímto projektilem velké problémy.
     
    74
    Neuvěřitelné, nevídané! Dvořák naprosto přesnou kolmicí vyzval Pavla Černého, který se řítil úplně sám na Špita. Hradci ale dnes zřejmě není souzeno! Černý totiž tváří v tvář neuspěl! Michal Špit je dnes jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Černý v této situaci naprosto selhal.
     
    72
    A další slibná příležitost! Pavel Dvořák se v těžké pozici dokázal opřít do kulatého nesmyslu z první a balón skončil vedle levé tyče Špita. Kdyby Dvořák trefil branku, hostující gólman by neměl nárok.
     
    70
    Na opačné straně trávníku si kapitán Roman Fischer narazil míč s Dvořákem a vypálil těsně nad!
     
    63
    Hosté se mohli dostat do vedení! Pavel Eliáš se prezentoval nadýchaným centrem, jenž si Karel Piták zpracoval na prsa. Následně byl tísněn hradeckým obráncem a ve skrumáži těsně minul!
     
    59
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 2758 diváků.
     
    46
    V poločasové přestávce došlo v kádru Jablonce k první změně. Tomáše Jablonského, který měl v první půli mimo jiné menší zdravotní problémy, nahrazuje Filip Novák.
     
    38
    A o chviličku později si na rohový kop naskočil Milan Fukal, ten hlavou minul jabloneckou branku jen o pár decimetrů!
     
    36
    Další vyložená šance hradeckých fotbalistů! Pohlednou kombinaci po ose Černý – Janoušek – Štěpán zakončoval poslední jmenovaný! Lehce tečoval přihrávku Janouška a balón už mířil do hostující svatyně, avšak na poslední chvíli se Špit vytáhl perfektním zákrokem. Především díky němu je stav stále takový, jaký je!
     
    29
    Tak to byla tutovka! Neuvěřitelné, co teď Roman Fischer zahodil! Janoušek ho ke skórování vyzval skvostnou uličkou a hradecký kapitán se řítil zcela sám, nikým neatakovaný na brankáře Špita. Fischer se rozhodl pro tvrdou bombu doprostřed, což v této situace vůbec nebyla dobrá volba, jelikož přímo trefil hostujícího muže v rukavicích!
     
    28
    Štepán lehce posunul na Fischera, který opět posílal dobrý balón do území hostů, kde Marek Plašil z bezprostřední blízkosti netrefil.
     
    27
    Hradec se provinil faulem a teď měl Jablonec solidní příležitost dostat se do vedení! Karel Piták se ujal exekuce a nebezpečně kroutil kulatý nesmysl do pokutového území. Tam stínil Vít Beneš, přestože netečoval, tak měl Lindr problémy a jen tak tak, že míč vyrazil.
     
    13
    Na druhé straně upláchl na hranici ofsajdové pozice všem svým strážcům Jan Kopic a následně mířil svůj centr na malé vápno, kde však Jan Kovařík na poslední chvíli netrefil míč.
     
    8
    Ten byl rozehrán nakrátko na Poděbradského, jenž takřka od postranní lajny vyslal nebezpečný lob, který skončil těsně nad brankou Špita.
     
    7
    Na centrovaný míč si nekompromisně naběhl Milan Fukal, který ve velkém závaru hlavičkoval mimo, bylo to s dopomocí teče hostujícího obránce, a tak budou Východočeši zahrávat roh.
     
    3
    A z následného kopu od rohového praporku se mohli hosté dostat do vedení! Na přední tyč si šikovně zběhl kapitán jabloneckého mužstva Petr Pavlík, jenž lehce tečoval. Míč prolétl podél brankové čáry a skončil mimo hradeckou svatyni.

    Sanny Muharem

    Góly:


    FC Hradec Králové: Lindr – Plašil, Pávek, Fukal, Poděbradský – Fischer "K", Štěpán (81. Zelený), Janoušek, Hochmeister – Dvořák (86. Chleboun), Černý (81. Jandík)
    FK Jablonec: Špit – Eliáš, Beneš, Pavlík "K", Loučka – Jablonský (46. Novák), Vaněk
    (90+1 Štochl), Kopic (80. Vošahlík), Kovařík, Piták – Lafata

    Rozhodca: Královec - Zlámal, Lakomý