Poprad – B. Bystrica 4:5 (po pr.) | Zvolen – Nitra 2:1 (po s.n.) | Žilina – Skalica 1:4 (kon.)
Orange 20 – Trenčín 1:3 (kon.) | Košice – Martin 5:4 (kon.)
koniec
HC Košice
5:4 (3:1, 0:1, 2:2)
MHA Martin
Piatok 28.10.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:08:31)
     
    59:59
    Martin dal gól!
    Kozmetická úprava stavu na 5:4, keď presným strelcom bol nakoniec VAŽAN.
     
    59:20
    Košice dali gól!
    40 sekúnd pred koncom zápasu do prázdnej brány strieľa ďalší gól JÁN TABAČEK
     
    54:24
    Košice dali gól!
    Štvrtý gól domáceho tímu - MICHAL ŠEDA.
     
    50:10
    Martin dal gól!
    Vyrovnávajúci gól hostí - MICHAL VAŽAN.
     
    Prepáčte výpadok spojenia.
     
    43:38
    Martin hrá v tejto časti stretnutia zatiaľ najlepšie, hostia sú nebezpeční a domáci hokejisti majú čo robiť aby zobrali svojmu súperovi puk.
     
    42:30
    Martin nebezpečne dobiedza v útočnom pásme, domáca obrana však naďalej odoláva a drží si jednogólový náskok.
     
    41:53
    Hylak musel byť teraz na pozore, keď na jeho bránu smeroval nebezpečný pokus jedného z hráčov Martina, domáci brankár si však dal pozor a puk stihol zachytiť.
     
    41:03
    Martinský brankár teraz radšej udržal puk vo svojej výstroji, o pár sekúnd sa tak bude pokračovať po buly pred jeho bránou.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    34:16
    Martin dal gól!
    Martin sa vracia do stretnutia, keď po presnej strele hostia znížili na rozdiel jedného gólu, autor tejto presnej strely bol nakoniec TOMÁŠ BRCKO.
     
    34:05
    Prepáčte menší výpadok internetového spojenia, všetko by už malo byť v poriadku.
     
    29:05
    Nebezpečná šanca na jednej aj druhej strane, viac práce mal však domáci brankár, ktorý musel zasahovať proti nepríjemnej strele jedného z hráčov hostí.
     
    27:32
    V druhej tretine sme veľa akcie nevideli, druhá časť v tomto výrazne zaostáva za prvou tretinou, domáci hokejisti však bez väčších problémov udržujú dvojgólové vedenie.
     
    25:39
    Pekná akcia Stanislava Grona, ktorý pekne vystrelil spoza obrancu, tento nepríjemný pokus domáceho útočníka však úspech neslávil.
     
    24:29
    Domáci hokejisti teraz mohli pykať za obrovskú obrannú hrubku, keď sa jeden z hráčov Martina dostal osamotený do útočného pásma, Hylák však zareagoval s chladnou hlavou, vybehol z brány a zabránil svojmu súperovi zakončiť.
     
    23:45
    Druhá tretina zatiaľ nieje taká akčná ako úvod stretnutia v ktorom si domáci hráči vypracovali niekoľko sľubných príležitostí a poriadne prevetrávali obranné pásmo svojho súpera.
     
    22:35
    Už aj domácim sa podarilo vniknúť do útočného pásma kde však oceliari veľa vody nenamútili a martinský brankár ešte nemusel zasahovať.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 8. Miklík (Gron), 13. Pašek, 17. Zálešák, 55. Šeda, 60. Tabaček - 7. Ižvolt, 35. Brcko, 51. Važan, 60. Važan


    HC Košice: Hylák - Homer, Tabaček, Novák, Grman, Šeda, Biro, Slimák - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Haščák, Piatak, Pašek - Chovan, Vorel, Fabuš - Jenčík, Gron a Miklík.
    MHA Martin: Šimko - Kozák, Zukal, Perniš, Brcko, Obuch, Tupý, Danko, Themár - Markovič , Galamboš, Važan - Škoda , Murček, Šišovský - Kriška, Vartovník, Škumát - Macejka, Ižvolt a Sobota.