Motor ČB – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Berani Zlín – Slavia 0:3 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (kon.)
Liberec – Třinec 3:2 (po pr.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Rytíři Kladno
cz Utorok 25.10.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelný závěr v útočném pásmu domácím přináší velmi pravděpodobně tři body! Velký počet střel Cikánek výborně vyrazil, ale na ránu VLADIMÍRA SIČÁKA již nestačil. Pokus domácího beka z pravého kruhu zaplul do pravého horní rohu branky! Asistence: Petr Koukal.
     
    45:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hostující celek překvapivě srovnává stav, když se po nahrávce od Tomana prosazuje nenápadnou, ale nechytatelnou ranou od levého mantinelu v bílých bruslích hrající JAROSLAV KALLA. Růžička si proti střele vytasil lapačku, ale neuspěl. Asistence: Milan Toman.
     
    34:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčejí stav utkání a v oslabení jdou do vedení 2:1. Nepřesnost v rozehrávce hostů zachytil Kolář I, který poslal do samostatného úniku PETRA KOUKALA. Ten s pukem na hokejce příliš nepřemýšlel a prudkou dělovkou o pravou tyč zavěšuje za bezmocného Cikánka! Asistence: Jan Kolář I.
     
    24:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pěkná kombinace domácí čtvrté formace přináší vyrovnání! Za brankou našel Nosek volného Kousala, který krásně bez přípravy poslal puk do brankoviště na JANA BUCHTELEHO, a ten ranou mezi betony prostřeluje Cikánka. Asistence: Robert Kousal a Tomáš Nosek.
     
    21:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Řada chyb v domácí obraně přináší první branku utkání pro Kladno. V oslabení se do úniku dostal Hovorka, který zadovkou elegantně uvonil JIŘÍHO KUCHLERA, a ten prudkou ranou k levé tyči posílá hosty do vedení! Asistence: Marek Hovorka.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 25. Buchtele (Kousal, Nosek), 35. Koukal (Kolář I), 60. Sičák (Koukal) - 22. Kuchler (Hovorka), 46. Kalla (Toman)


    HC Dynamo Pardubice: M.Růžička (Koutský) – Píša, Kolář II, Sičák, M. Drtina, Benák, Borer, Kočí – Kolář I, Koukal, Starý – Zohorna, Somík, Bartek – Sim, Elkins, Rákos – Kousal, Nosek, Buchtele – Radil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Rytíři Kladno: Cikánek (Ilašenko) – D. Růžička, J. Drtina, Lepine, Toman, L. Procházka, Piskáček, Majeský, Dvořák – Bicek, Patera, Kuchler – Hovorka, Melka, Kalla – Eberle, Knotek, Bílek – Valský, Diviš, Kafka.

    Trenéři: Zdeněk Vojta, Petr Tatíček a Jiří Kopecký

    Rozhodca: Hradil, Šír - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7757