Poprad – Žilina 7:3 (kon.) | HC Slovan – Košice 3:0 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Martin 3:2 (po s.n.) | Trenčín – Skalica 2:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
HK Skalica
Nedeľa 16.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Pardavý na modrej zasekol puk, prihral Sojčíkovi do jazdy v pásme, ktorý zakončoval bekendom medzi Lakosilove betóny, tie však ostali po kope a zabránili gólu !
     
    53:35
    Skalica dala gól!
    Nedáš - dostaneš dokonale potvrdené. Po menšom závare pred Kováčom sa k puku dostal TIBOR KUTÁLEK, ktorý prekonal ležiaceho Kováča. Asistencia: Michal Šátek.
     
    52:43
    Obrovské príležitosti Dukly ! Melichárek prekorčuľoval modrú, prihral Sojčíkovi, ktorý zmenil smer puku, no Lakosil sa vyznamenal ! Následne dorážal Hlubuček a opäť skvelý Lakosil ! Neskutočné, čo brankár Skalice teraz predvádza !
     
    50:32
    Obrovská šanca Skalice, respektíve šance. Kováč zlikvidoval najskôr strelu Obdržáleka, následne už na zemi ležiaci dorážku Lušňáka !
     
    49:03
    Trenčín dal gól!
    Aktivita Dukly v tretej tretine nakoniec znamená pretavenie do druhého gólu. Tvrdoň zaviezol puk do pásma, prihral pred bránu úplne voľnému ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU, ktorý len nastavil hokejku a puk prešiel pomedzi betóny brankára Skalice. Asistencia: Roman Tvrdoň.
     
    48:35
    Pardavý tečoval nahodenie jedného zo svojich spokuhráčov, výborný reflex Lakosila ľavým betónom !
     
    39:07
    Sojčík predviedol dobrý rýchly únik, no zlyhal vo finálnej fáze. Na druhej strane dával do tandemu po chybe Trenčanov Šátek Obdržálekovi, po ktorého strele vyletela vysoko Kováčova lapačka. Pekný zákrok brankára Dukly.
     
    37:42
    Trenčín dal gól!
    Tak, Trenčania sa dočkali ! Lakosil predviedol aj pred týmto gólom sériu pekných zákrokov, no ERIK BEDNÁR ho nachytal na hruškách, keď vsietil prvý gól Dukly obyčajným nahodením od modrej ! Bez asistencií.
     
    37:00
    Rýchly protiútok Skalice, z ktorého vzniklo prečíslenie 2 na 1. Po Lušňákovej prihrávke zakončoval Višňovský, Kováč sa vyznamenal rýchlym presunutím.
     
    30:33
    Tvrdoň hádzal Tyborovi pred bránu, ten však míňa len tesne priestor Lakosilovej brány !
     
    27:58
    Chovanova strieľaná prihrávka na Pardavého, ktorý zmenil smer puku, no Lakosil so šťastím lapačkou vyráža !
     
    23:50
    Skalica, Jabornik, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    23:40
    Višňovský Lušňákovi pred bránu, ktorý stihol včas spojiť betóny dokopy a zabrániť tak štvrtému gólu.
     
    13:41
    Pálffy sám pred prázdnou bránou sa snažil puk umiestniť do nej zo vzduchu, no prestrelil !
     
    12:49
    Dukla, Mikula, 2 min. vrazenie na mantinel.
     
    12:19
    Sojčík sa dostal na modrej k úniku, no jeho strelu bekendom vyráža Lakosil ramenom.
     
    09:13
    Skalica dala gól!
    Skalica korunuje skvelý nástup do stretnutia aj tretím gólom, tentoraz však veľmi šťastným. K odrazenému puku od Jabornika po nastrelení od Trenčanov sa dostal MICHAL KLEJNA, ktorý v samostatnom nájazde bekendom vymietol pravý horný roh Kováčovej brány. Asistencia: Henrich Jabornik
     
    08:35
    Možnosť Trenčína na zníženie ! V šanci sa ocitol Tybor, ktorý sa po chybe Skaličanov ocitol sám pred Lakosilom, no ten jeho blafák vystihol.
     
    08:01
    Skalica dala gól!
    Skalica strelila gól po podobnej situácii ako pri prvom góle. Závar, v ktorom mal najskôr šancu Pálffy, keď sa dostal s pukom z rohu klziska až pred Kováča, no neuspel. Následne Skalica rozobrala obranu Dukly a JAN HRUŠKA doráža puk do odkrytej bránky. Asistencia: Ivan Jankovič
     
    02:01
    Skalica dala gól!
    Skaličania urobili závar pred Kováčom. Na osi pásma sa ocitol voľný PATRIK LUŠŇÁK, ktorý strieľal dvakrát. Prvýkrát mu to nevyšlo, Kováč sa hodil do strany a druhý raz sa už skalický útočník nepomýlil. Asistencie: Petr Obdržálek, Tibor Višňovský.

    Tomáš Kyselica


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 38. Bednár, 50. Šťastný (Tvrdoň) - 3. Lušňák (Obdržálek, Višňovský), 9. Hruška (Jankovič), 10. Klejna (Jabornik ), 54. Kutálek (Šátek)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Hlubuček, Bolf, Trefný, Gábriš, Bednár, Štindl, Bendik - Melichárek, Šťastný, Pardavý, Tybor, Daňo, Tvrdoň, Mikula, Lelkeš, Sojčík, Filo, Koložváry, Kopecký. Tréner: D. Gregor
    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Kloz, Jankovič, Jabornik, Gula, Magušin, Bučka - Pálffy, Školiak, Hruška, Lušňák, Obdržálek, Višňovský, Kutálek, Klejna, Šátek, Holovič, Mikúš, Jurík. Tréner: P. Oremus

    Rozhodca: Kubuš - Novák, Valach

    Diváci: 3650