Poprad – HC Slovan 5:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:1 (kon.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.)
Skalica – Martin 6:3 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 0:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 09.10.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    "Standing ovation" patrí hlavne domácim "kamzíkom", tí si dokázali v tretej tretine udržať trojgólové vedenie, keď odpovedali na dva góly hostí a pripísali si tak prvé víťazstvo na domácom ľade. (19:29:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Poslednú šancu v zápase zmaril hosťom Melicherčík, keď puk skryl semafórom v lapačke, vylúčenie za hrubosť si do štatistík pripíše Vandas - jeho rukavica kopírovala črty tváre zakončujúceho hráča.
     
    59:14
    Poprad dal gól!
    Opäť na trojgólový rozdiel zvyšuje po úniku a samostatnom zakončení MIROSLAV ŠKOVIRA. Prihrávka Andreja Novotného ho našla za chrbtami bratislavských obrancov a popradský útočník sa presadil zakončením pomedzi nohy po naznačenom blafáku do pravej strany. Asistencie: Andrej Novotný, Richard Rapáč.
     
    58:40
    Popradčania konečne "slobodní" bez vylúčení často pri puku, vyzerá to tak, že hostia už nebudú ani odvolávať brankára.
     
    57:37
    Vaicov "ľuft" napravil odpálením puku Fabian, Popradčanov na ľade trochu zamrazilo, pretože puk mohol skončiť v bezprostrednej blízkosti Melicherčíka aj na hokejke jedného z hostí.
     
    57:30
    Popradčanom sa darí narúšať prechod hostí cez útočnú modrú čiaru, Ladislav Svozil si berie oddychový čas.
     
    56:42
    Slovan dal gól!
    Keď to nešlo kombináciami, skúsil to ROMAN KUKUMBERG strelou z ľavého kruhu. Puk dostal švihom ponad ľavé rameno Marcela Melicherčíka priamo do vinkla a znižuje tak rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Michal Hudec, Miroslav Šatan.
     
    56:30
    Popradčania sa oslobodzujú, hosťom nevyšiel prechod do útočného pásma.
     
    56:00
    Melicherčík zatiaľ neprestrelený, Balejovi sa nepodarilo dorazirť puk na ľavej strane.
     
    54:56
    Ak teraz Slovanisti neznížia, klesnú veľmi hlboko. Marcel Šrterbák totiž dostáva do kolekcie trestov ďalšie dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou a v Poprade uvidíme kompletný záver v presilovke o dvoch hráčov.
     
    54:38
    Hra je prerušená, v útočnom pásme dostáva 2+2 za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Velebný a následne za sekanie Rapáč. Presilovka piatich proti trom bude trvať plné dve minúty, navyše dve minúty piatich proti štyrom.
     
    54:26
    Rapáč netrafil prihrávku pred bránku ideálne a Konrád chytá aj následné ďalšie pokusy zo strednej vzdialenosti.
     
    54:00
    Švarný mohol tentoraz dorážať dobrú šancu, ktorú jeho spoluhráč zblízka nevyužil, odrazený puk však sadol na hokejky domácim obrancom.
     
    52:53
    Nohy Ľuba Vaica sa rozkmytali neuveriteľnou rýchlosťou, Konrádovi za bránkou puk zobral a ako motorová myš sa dostal aj k bekhendovému zasunutiu, no puk sa mu skĺzol a vzniknutý uhol dostal puk ďalej od bránkovej čiary.
     
    52:39
    Švarný sa celý zápas snaží páliť z každej dobrej pozície, na ľavej strane sa mu naskytla príležitosť na príklep a tak otestoval tvrdosť plexiskla za Melicherčíkovou bránkou.
     
    52:20
    Brejčáka poslal Šatan k zemi a ležiac na ňom zrejme čakal na fotku do pánskeho časopisu. Trest na to ešte nie je vymyslený a tak si hosťujúci útočník vyslúžil hrubosť, kým domáci obranca držanie.
     
    51:59
    Novotný pozabudol hokejku pod útočiacim Slovanistom a píska sa podrazenie.
     
    51:00
    Skandovaný potlesk už od desiatej minúty tretej tretiny neustáva. Škovira sa zasekol v strednom pásme, Balej ho pritlačil až k mantinelu a o puk ho bez problémov pripravil.
     
    48:37
    Vandas dobehol puk na pravej strane, v pristore kruhov sa svojou rýchlosťou zbavil aj brániaceho hráča, no na Konráda nevyzrel - brankár Slovana jeho úmysel prečítal a pri pokuse o blafák mu puk vypichol.
     
    47:00
    Diváci na štadióne sa evidentne bavia, trojgólový rozdiel znovu vyprovokoval mexické vlny a útočnú chuť majú stále aj "kamzíci" na ľade.
     
    45:01
    Poprad dal gól!
    Patricka Galbraitha doslova prestrelil delovkou spoza kruhov MARTIN KUĽHA. Hosťujúcemu brankárovi vypichol teplomer spod pravej ruky a puk sa za bránkovú čiaru dokotúľal akoby dole kopcom. Do bránky hostí sa po góle postavil Branislav Konrád! Asistencia: André Hult.
     
    44:36
    Machovo zakončenie z pravej strany Melicherčík len preposlal ďalej do rohu.
     
    43:11
    Osamoteného Krotáka v útočnom pásme držal Švarný a tak vyrovnáva počet hráčov na ľade.
     
    42:27
    Velebný oslabuje svoj tím hákovaním.
     
    42:00
    Gellerstedt páli do žŕdky! Prečíslenie dvoch proti jednému zakončil popradský útočník strelou do vzdialenejšej tyčky Galbraithovej bránky.
     
    41:32
    Slovan dal gól!
    Prekrásny cit pre zakončenie ukázal MIROSLAV ŠATAN, keď medzi kruhmi usmernil prihrávku Michala Hudeca ku vzdialenejšej žrdke, svojou trochou prispel zlým postavením Marcel Melicherčík. Asistencie: Michal Hudec, Roman Kukumberg.
     
    Uzavreté stredné pásmo neprináša pri tomto úzkom klzisku hokejové potešenie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 4027 divákov.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 18:49, druhá časť hry sa musela divákom páčiť. Postupné preberanie útočnej aktivity Slovana zmrazili domáci dvoma rýchlymi gólmi (36. Kroták, 37. Vandas) a hosťom sa nepodarilo dostať puk za Melicherčíka ani z veľkých šancí pri tlaku v závere.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:43
    Po Melicherčíkovom prikrytí puku sme svedkami ďalších strkaníc, vylučovanie nebolo potrebné.
     
    39:40
    Melicherčík hasí oheň zo všetkých strán, strely Kukumberga, Šatana aj Švarného nenecháva prejsť za svoj chrbát a útočníci Slovana začínajú byť bezradní.
     
    39:13
    Hostia zatiaľ bez vážnejšej strely, no Popradčanom sa podarilo vyhodiť puk až teraz.
     
    38:24
    Slovanisti si vypracovali veľký tlak, nebezpečné boli hlavne dorážky striel z priestoru kruhov, vyťažili aspoň presilovú hru, keď si za podrazenie sadá na "lavicu hanby" Kramár.
     
    37:52
    Škovirov teč tesne pred Galbraithom! Hosťujúci brankár sa vyznamenal rýchlym reflexom, keď stihol na zmenu smeru nahodeného puku od modrej čiary dostatočne rýchlo reagovať.
     
    37:24
    Diváci na popradskom štadióne sa bavia, chuť na mexické vlny si nenechali zobrať ani po delovke od Jassa pár metrov spred modrej čiary.
     
    36:15
    Kuľha sa natlačil pred hosťujúceho brankára, k úspešnému zakončeniu chýbalo extrémne málo, iba centimetre delili jeho puk od bránkovej čiary.
     
    36:38
    Poprad dal gól!
    Ďalšiu akciu Martina Kuľhu dotiahol tentoraz do úspešného konca dorážkou osamotený MICHAEL VANDAS. Pred svätyňou Patricka Galbraitha mal dostatok času aby s prehľadom puk prehodil cez jeho betóny. Oddychový čas pre hostí si berie tréner Slovana. Asistencia: Martin Kuľha.
     
    35:51
    Poprad dal gól!
    Na prekvapenie všetkých hráčov sa prihrávka Jaroslava Kmiťa dostala z ľavého kruhu cez celé útočné pásmo až na ARNEHO KROTÁKA, ktorý švihom aj so šťastím dostal puk pomedzi betóny Patricka Galbraitha až za bránkovú čiaru. Asistencie: Jaroslav Kmiť, Marcel Šterbák.
     
    35:30
    Na ľade zostáva ležať Vandas, v pravom rohu útočného pásma si naňho vyšliapol Skokan a krátku sedemsekundovú presilovku o dvoch hráčov budú hrať domáci po nedovolenej hre vysokou hokejkou.
     
    34:58
    Preisingerov puk z ľavej strany Melicherčík bez problémov vyrazil do rohu klziska, hra je však prerušená kvôli posunutej bránke.
     
    34:32
    Vandasa s prehľadom zastavil v obrannom pásme Bulík telom, hostia sa s pukom dostali iba po útočnú modrú.
     
    33:37
    Dobroň vylúčený za podrazenie, popradský hráč po jeho zákroku nebezpečne narazil do mantinela v strednom pásme. Predchádzajúcu akciu hostia zahrali na strelu z pravého kruhu, na príklep nabíjal Švarný zo stredu modrej čiary.
     
    33:01
    V strednom pásme hákoval Kroták. Predchádzala tomu ďalšia šanca hostí, z pravej strany sa doslova pomalý puk dostal až pred Melicheríčka, kde sa oň postarala domáca obrana.
     
    32:40
    Švarného nahodený puk nebol nikým tečovaný, napriek tomu mal Melicherčík hlavne kvôli zakrytému výhľadu ťažkú pozíciu, stihol však zareágovať ľavým betónom.
     
    32:30
    Bratislavčania prevzali iniciatívu do svojich rúk, v druhej polovici druhej tretiny sú jednoznačne útočnejší.
     
    32:20
    Melicherčík mal odkrytý výhľad, príklepom od modrej čiary skúšal jeho pozornosť zrejme Bohunický.
     
    31:56
    Zaujímalo by ma číslo zakázaných uvoľnení domácich, ďalšie toto previnenie v dôsledku jednoduchého oslobodenia sa.
     
    31:35
    Obojstranné vylúčenie: Ďatelinkovo držanie oplácal hrubosťou Kuľha.
     
    31:20
    Hudec nespracoval prihrávku pred Melicherčíka! Kudrna posielal takmer futbalový center pred priestor domácej bránky a ešte pred presúvajúcim sa Melicherčíkom mohol puk usmerniť Hudec.
     
    30:49
    Popradu sa v polovici druhej tretiny nedarí priadne usadiť v útočnom pásme, kazí im to aj ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    30:16
    Bakošova parádna delovka zo strednej vzdialenosti po prihrávke cez celé útočné pásme končí nad bránkou. Toto prečíslenie troch proti dvom mohli hostia riešiť aj efektívnejšie.
     
    29:38
    Kroták si síce získaný puk v Galbraithovej spoločnosti za bránkou pokryl, jeho spoluhráči však už oň v rozhodenej obrane hostí prišli a navyše chybovali aj úmyselným ofsajdom.
     
    29:15
    Na Preisingera si vyšliapli Vaic s Fabianom, prvý menovaný však získaný puk posiela dosť nepochopiteľne cez všetky čiary a tak majú hostia puk v útočnom pásme.
     
    29:01
    Kukumbergova strela končí na sebaistom Melicherčíkovi, ktorý kryje aj následnú dorážku z pravého kruhu z jeho pohľadu.
     
    28:43
    Hudecovu prihrávku poza Melicherčíkovu bránku vystihol Hult, hostia však stále zostávajú pri puku a dostávajú Popradčanov pod slušný tlak.
     
    28:15
    Ihneď po buly sa pred Melicherčíka natlačil Kudrna, domáci brankár radšej puk priľahol.
     
    28:09
    Hra sa kúskuje, zakázané uvoľnenie na strane domácich, i keď jeden z obrancov Slovana evidentne puk dobehnúť mohol.
     
    27:16
    V súboji prvých formácií sa vystriedali dva pekné útoky, najprv pohrozili hostia strelou spoza obrancu, Melicherčík zasiahol vyrážačkou, puk odrazený do úniku "kamzíkov" tiež končí zakončením strelou a zasahuje Galbraith.
     
    26:10
    Galbraith nevie kde má puk. Hosťujúci brankár síce stihol dostatočne rýchlo sklepnúť betóny, no mal na svojej strane aj trochu šťastia, po šikovnom zakončení spoza bránky totiž nemal najistejší postoj.
     
    25:26
    Do streleckej pozície sa dostal aj obranca Švarný, jeho strela taktiež z ľavého kruhu cez otvorený priestor však našla iba Melicherčíkove betóny.
     
    25:15
    Kudrnove myšlienky dostali bratislavský Slovan do dobrej šance, najprv v strednom pásme jednou rukou vystihol ťažku prihrávku a hokejkou zrazil puk spoluhráčovi, následne sa dostal aj k zakončeniu z ľavého kruhu.
     
    24:47
    Šatan vypracoval peknou prihrávkou spoza bránky výbornú príležitosť na strelu pre Bulíka, ten reagoval trochu zbrkle a puk posiela na popradské šťastie len do Melicherčíkovho náručia.
     
    24:27
    Dve nebezpečné strely. Najprv napriahol k príklepu domáci obranca Štrbák, následný prekvapivý pokus vyslal Šatan a k úspechu chýbalo aspoň smerovanie do priestoru bránky.
     
    24:07
    Prvá formácia hostí si znovu nerozumela pri prechode do útočného pásma, Bulíkov šprint bol po dlhánskej prihrávke zo stredového kruhu zbytočný. Zakázané uvoľnenie.
     
    23:38
    Zakrvavený Vandas odchádza na ošetrenie do šatne. Potrebná je aj technická služba, na ľade totiž zostali zreteľné krvavé stopy a napriek tomu, že sú na úrovni červenej elypsy ľavého kruhu po Melicherčíkovej ľavej ruke, na ľade by zavadzali. Situácia sa však obišla bez vylúčenia.
     
    23:15
    Rapáč sa dostal k puku vďaka výbornému forčekingu, jeho puk Škovira skúšal z rohu napáliť na Galbraitha. Popradskému útočníkovi sa síce podarilo brankára hostí prekvapiť, no puk nesmeroval do priestoru bránky.
     
    22:00
    Bakošova nepríjemná strela. Melicherčík si musel dať veľký pozor na premyslený švih útočníka hostí, Bakoš si nakorčuľoval medzi kruhy a snažil sa podstreliť jeho vyrážačku.
     
    21:20
    Preissingerov dôraz platí na obranu domácich, tento útočník s košíkom na hlave sa prezentoval aj pekným čistým bodyčekom za bránkou Popradu.
     
    20:30
    Kukumberg najprv iba tečom odovzdal puk pri prechode po pravej strane, o chvíľu sa však k nemu puk odrazil priamo za kruhy, v dobrej pozícii však tento útočník zle triafa puk.
     
    20:10
    Buly v úvode tretiny tentoraz pre hostí, Slovanisti sa však ďaleko nedostali.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:50. Úvod patril jednoznačne domácim, delovkou Hellströma prekazili obrannú taktiku Slovana a aj vďaka presilovkám si vypracovali aj ďalšie príležitosti.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:59
    Pred koncom prvej tretiny zašiel puk do rohu, kde sa do strkanice pustili viacerí hráči - s trestami 2+2 za hrubosť obišli Hellström aj Švarný.
     
    19:55
    Vhadzovanie v útočnom pásme Slovana, zapríčinilo to ďalšie zakázané uvoľnenie domácich.
     
    19:26
    Vaic sa proti dvom hráčom nepúšťal, ale príklepom spoza Švarného preveril Galbraithovu pozornosť.
     
    19:00
    Malina sa s pukom nehral, pri forčekujúcom hráčovi ho čo najpriamejšie poslal von z obranného pásma a hostia tak môžu založiť útok.
     
    18:38
    Novotný po tvrdom zákroku pri mantineli prišiel o prilbu a po odpískaní odchádza otrasený na striedačku.
     
    17:48
    Práve jednoduchou strelou riešil situáciu na opačnej strane Macho, jeho švih z pravého kruhu mal dobrý úmysel so smerom do horných partií Melicherčíkovej bránky, no skončil v príliš vysokých partiách mantinelu.
     
    17:28
    Popradčania obsadili pravú stranu útočného pásma, prihrávkami puk súperovi nepožičali, no nedostavila sa ani žiadaná strela.
     
    16:27
    Lipiansky sa síce za kolmou prihrávkou na ľavej strane ponáhľal, no puk nedobehol a tak sa vráti pred svojho brankára.
     
    15:50
    Vandasovo typické natlačenie! Domáci útočník si pokryl puk, do pásma sa dostal po pravej strane a po obkorčuľovaní bránky chcel Galbraitha prekonať bekhendovou strelou po ľade ku vzdialenejšej žŕdke. Hosťujúci brankár mal betón na mieste.
     
    15:20
    Hosťom sa darí vyhodiť puk a vďaka získanému vhadzovaniu v útočnom pásme zbierajú cenné sekundy a oslabovku už zrejme prežijú.
     
    14:56
    Vandas sa po ľavej strane natlačil až do bránkoviska, jeho pokus o bekhendové zakončenie sa snažil dorážať Rapáč, hosťujúci brankár ale puk pod vyrážačkou podržal, Rapáč navyše končí na zadnom mantineli aj s posunutou bránkou.
     
    13:32
    Jass vylúčený za sekanie. Vylúčenie plynie z veľkého tlaku Popradčanov, Hult s Kuľhom a Vandasom narobili pred Galbraithom riadny vietor.
     
    12:24
    Ďalšie zakázané uvoľnenie domácich, tento puk cez všetky čiary letieť nemusel.
     
    12:00
    Hra štyroch proti štyrom zatiaľ lepšia v podaní domácich, Galbraith musel najprv riešiť závar pred svojím bránkoviskom, následná Šterbákova delovka znovu končí na jeho vyrážačke.
     
    11:00
    Dlho sa presilovka nehrala, Bulík hákoval jedného z Popradčanov, ktorý získal puk na svojej modrej a nebezpečne rýchlo naberal akceleráciu.
     
    10:51
    Gellerstedt vylúčený za napadnutie.
     
    10:39
    Zmena v postupe z obranného pásma, tentoraz to domáci skúsili krátkymi prihrávkami po osi Vaic - Kroták - Kraft, strela posledného menovaného letí po dotyku Galbraithovej vyrážačky na ochrannú sieť.
     
    10:01
    Hostia posielajú na ľad druhú formáciu po tom, čo si "kamzíci" nerozumeli v rozohrávke a Vaic sa po dlhom puku cez všetky čiary iba obzrel.
     
    9:47
    Lipianskemu sa satisfakcia nepodarila, po pravej strane sa síce do útočného pásma dostal, no pri pokuse o kombináciu so Šatanom o puk v rohu klziska prichádza.
     
    9:09
    Jednoznačný ofsajd hostí, Šatan do pásma vošiel skôr než puk, navyše bol za modrú čiaru vtlačený aj Lipiansky.
     
    8:15
    Bakošovu prihrávku od mantinela skúšal z prvej páliť Buc, puk bol však priťažký a vyzeralo to skôr ako nepodarené spracovávanie.
     
    7:55
    Následný rýchly útok z hĺbky svojho pásma už hosťom vyšiel lepšie, nahodený puk Melicherčík prikryl a počkáme kým si dá do poriadku výstroj po zrážke s dobiedzajúcim útočníkom.
     
    7:26
    Machova formácia sa zasekla na útočnej modrej - nie a nie urobiť krok dnu, alebo von. Keď už konečne do útočného pásma vkročili, dopustili sa úmyselného ofsajdu a vrátia sa tak pred svojho brankára.
     
    6:30
    Galbraith si musí dať pozor na dve nebezpečné strely spoza obrancu, prvá letela mimo, druhú s menšími problémami vyrazil spod betónov hokejkou.
     
    6:15
    Nepochopiteľnú chybe v rozohrávke domácich nepotrestali Lipiansky s Bulíkom, ich profesorské prihrávky končia strelou prvého menovaného iba do nôh obetavého Fabiana.
     
    5:37
    Bakošovi do pásma vbehol skôr Skokan a tak už bol nahadzovaný puk zbytočný.
     
    5:03
    Hosťujúci Slovan zaskočený, naopak "kamzíci" sa stále tlačia do útoku. Ožili aj domáci diváci.
     
    3:50
    Poprad dal gól!
    Prekvapivý moment, puk sa dostal na ľavú stranu modrej čiary voľnému ALEXOVI HELLSTRÖMOVI, ktorý nešpekuloval a príklepom ho napálil ponad Galbraithovo pravé rameno. Hosťujúci brankár ešte dobrých päť sekúnd nemohol uveriť ako dokonale domáci obranca vinkel trafil. Asistencie: Ľubomír Vaic, Marcel Šterbák.
     
    2:51
    Hostia v plnom počte, domáci si vytvorili iba jednu dobrú šancu.
     
    1:55
    Kmiť pred Galbraithom! Krotákovi sa podarilo prepasírovať puk cez bránkovisko na voľného Kmiťa, ten však puk netrafil ideálne, navyše sa hosťujúci brankár stihol presunúť.
     
    1:30
    Popradu sa darí držať puk v útoku, obrana Slovana je statická, no nemá vážnejšie problémy pri strelách, alebo nebezpečných prihrávkach.
     
    0:30
    Prvá strela v podaní hostí, popradskí obrancovia si totiž nedali pozor pri rozohrávke a puku sa nedobrovoľne vzdali v prospech forčekujúcich hráčov.
     
    0:51
    Ďatelinka zatiahol pri pravom mantineli Vandasa, domácim sa signalizovaný trest nepodarilo zúžitkovať na úspešnejšiu akciu a tak sa už pripravujú na presilovú hru po držaní hosťujúceho obrancu.
     
    0:08
    Hult vypáčil puk spod Lipianskeho hokejky na úvodnom buly a Popradčania budú môcť založiť prvý útok.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Mierne oneskorenie začiatku, oba tímy sú však už pripravené odštartovať dnešný duel.
     
    Pred dnešným zápasom prebehne milá slávnosť. Martin Klempa zavesil po minuloročnej striebornej sezóne korčule na klinec a dal sa na trénerskú kariéru. Prajeme mu všetko dobré.
     
    -2:00
    Oba tímy už nastupujú na ľadovú plochu, v Poprade sa divákov zišlo celkom dosť, i keď v porovnaní s KHL je návšteva chudobnejšia.
     
    Úvodné zostavy:

    HK AutoFinance Poprad: Melicherčík (Fedor) - Novotný, Brejčák, Fabian, Malina, Šterbák, Hellström, Kramár, Velebný - Vandas, Hult, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Škovira, Kraft, Rapáč - Paločko, Gellerstedt, Achmetov. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.

    HC Slovan Bratislava: Galbraith (Konrád) - Ďatelinka, Frühauf, Švarný, Štajnoch, Bohunický, Dobroň, Jass - Bulík, Lipiansky, Šatan - Hudec, Kukumberg, Buc - Preisinger, Macho, Balej - Bakoš, Skokan, Hudáček. Tréner - Mikeš Štefan, asistenti - Mosnár Miro, Jurčenko Rudolf.

    Rozhodca: .
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 4. Hellström (Vaic, Šterbák), 36. Kroták (Kmiť, Šterbák), 37. Vandas (Kuľha), 46. Kuľha (Hult), 60. Škovira (Novotný, Rapáč) - 42. Šatan (Hudec, Kukumberg), 57. Kukumberg (Hudec, Šatan)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Novotný, Brejčák, Fabian, Malina, Šterbák, Hellström, Kramár, Velebný - Vandas, Hult, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Škovira, Kraft, Rapáč - Paločko, Gellerstedt, Achmetov. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.
    HC Slovan Bratislava: Galbraith (Konrád) - Ďatelinka, Frühauf, Švarný, Štajnoch, Bohunický, Dobroň, Jass - Bulík, Lipiansky, Šatan - Hudec, Kukumberg, Buc - Preisinger, Macho, Balej - Bakoš, Skokan, Hudáček. Tréner - Mikeš Štefan, asistenti - Mosnár Miro, Jurčenko Rudolf.

    Rozhodca: Gajan Rastislav, Grečko Milan

    Diváci: 4027