Šumperk – Písek 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 7:4 (kon.)
Hr. Králové – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Kadaň 6:4 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 6:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
IHC Králové Písek
cz Sobota 08.10.2011, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Draci inkasují tři vteřiny před koncem branku, do které se snadno trefuje. Autorem třetího gólu hostů je LUKÁŠ LUŇÁK, který měl velice lehkou pozici. Bez asistence.
     
    53:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Chyba, chyba a zase chyba. Draci si teď tak trochu sami dali gól. Nejdříve se Mrkvička sám pohyboval před Boškou, kterého si vymíchal, trefil však jen tyčku. I nadále ovšem zůstala odkrytá svatyně Draků a bekhendem do ní doráží puk JAN EBERLE, když bez problémů a s velikou radostí posílá hosty do vedení. Asistence: Všetečka, Mrkvička.
     
    37:57
    Draci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Obrovské gól se ozvalo halou. Draci si znovu dlouhou dobu přihrávali na brankovišti hostů, spolupráci prováděli hlavně dva hráči. Aleš Holík dlouho čekal, ale nakonec poslal puk na volného TOMÁŠE BRUNCE, který ze vzduchu trefuje puk do sítě píseckého Vojtěcha Sedláčka. Asistence: Aleš Holík, stav utkání 1:1.
     
    29:08
    Písek právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního utkání, na kterou jsme poměrně dlouho čekali, přeci jen přišla. Do vedení písecké posílá ZDENĚK ŠPERGER, který posílá puk na právé straně odkryté branky Bošky po přepychové přihrávce Jana Kanova. Asistence: Jan Kanov, stav utkání 0:1.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 38. Brunec (Holík) - 30. Šperger (Kanov), 54. Eberle (Všetečka, Mrkvička), 60. Luňák


    DRACI PARS ŠUMPERK: Boška (Misiorz) - Křetínský, Holík, Ondráček, Drtil, Novotný, Sedlák, Tesařík, Brunec, Skoumal, Meluzín, Hulva, Haas, Cink, Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Plášek, Mičulka
    IHC Králové Písek: Sedláček (Vajner) - Kolář, Žovinec, Parázek, Lukáč, Kanov, Němeček, Polodna, Suja, Slavík, Luňák, Kudrna, Vaniš, Bělohlav, Mrkvička, Šperger, Nouza, Ferebauer, Eberle

    Rozhodca: Pavlovič, Arazimová, Čížek