Nitra – Žilina 1:0 (kon.) | Martin – Poprad 1:2 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Trenčín – Košice 4:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 1:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Košice
Piatok 07.10.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    Potlesk na otvorenej scéne po výbornom výkone domácich, ktorí si zaslúžene pripisujú tri body, keď 2/3 zápasu boli jasne v ich réžii. Výborný hokej vo výbornej atmosfére. Kiež by sa taký hral častejšie. (20:09:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Ešte jeden Kováčov zákrok po Zálešákovej strele.
     
    59:31
    Záver zápasu v obrannom pásme HC, Filo sa natlačil na stred od mantinelu a backhandom zakončil.
     
    58:52
    Mlynarovič opäť pekne vymyslel akciu, keď doviezol puk do pásma, naviazal na seba hráča, prenechal Vorelovi, ten sám pred kováčom nedôrazne zakončil, Mlynarovič sa jeduje.
     
    58:06
    HC usadené v pásme, ale i naďalej bez streľby, domáci vyhadzujú puk k Hylákovi, hostia následne znovu do útočného pásma a Kováč upokojuje situáciu, prikryl puk.
     
    57:18
    Dukla v plnom počte.
     
    57:13
    Hostia v pásme, ale bez strely a domáci vyhadzujú puk.
     
    56:05
    Teraz hostia v pásme, najskôr Dravecký na pravom kruhu zakončil, kováč vyrazil, HC ostáva v pásme, Jenčíkova krásna krížna prihrávka z pravého kruhu na ľavú stranu a výborný Miklíkov príklep z prvej tesne nad ľadom, Kováč drží medzi betonmi.
     
    55:42
    Domáci vyvážajú puk až k Hylákovi.
     
    55:17
    Dukla, Gabriš, 2 min. bránenie v hre.
     
    54:42
    Hostia v pásme po dlhom čase, kováč kryje pokus z pravého kruhu a 3.620 divákov tlieska.
     
    53:19
    Hostia v hlbokej defenzíve. Množstvo šancí domácich, kombinácie, výorná atmosféra, pohyb.. Jeden z najlepších výkonov Dukly čo sme tu my novinári videli za posledné roky.
     
    51:29
    Totálny tlak Dukly, hostia úplne bezradní,zavretí v pásme s námahou odolávajú jednej šanci za druhou, Gašparovič v prečíslení dokonale našiel Tvrdoňa na ľavej strane, ten sám zakončil, Hylák čarovne, dorážka do žrdky.. Tie šance sa nedajú stíhať, košický golman je absolutnym hrdinom momentov.
     
    50:08
    HC sa ubránilo aj tejto presilovke, tentokrát najmä vďaka Hylákovi. Potlesk na otvorenej scéne.
     
    49:25
    Veľký tlak Dukly, strela, Hylák vyrazil nad seba, nevedel, kde je puk, ten voľne padal do brány, vo vzduchu trafený obrancom HC tak, že padol mimo bránu, ďalšie dve nebezpečné situácie a Hylák teraz čaruje.
     
    48:08
    Vorel vyhral dôležité buly pre svoj tím, HC vyhadzuje puk a už hrá vo štyroch.
     
    48:02
    HC, Deyl, 2 min.krosček.
     
    46:32
    Krásny cvičený signál prevedený aj v ostrom zápase v podaní domácich, krúživý pohyb, Pardavý z pravého kruhu na vhadzovanie krížom cez pásmo rovnobežne s modrou na opačný kruh, kde si z modrej zbehol Hlubuček, ten príklepom po ľade z prvej trafil perfektne, výborný Hylákov rýchly presun a zákrok. Pochvalu si zaslúžia aktéri na oboch stranách.
     
    46:17
    HC, Grman, 2 min. bránenie v hre.
     
    44:46
    Trenčín dal gól!
    Skvelá práca Andreja ŠŤASTNÉHO. Prvý útok domácich pritlačil v pásme, minútu držali hostí pod tlakom, prihrávky bez zakončenia, až kým si puk nevzal mladík v drese Dukly, takmer spoza brány oblúkom k ľavému mantinelu na stred, popred bránu a zakončenie po ľade popod betóny presúvavšieho sa Hyláka. Asistencie Pardavý a Melichárek.
     
    43:05
    Chovanova strela švihom z pravej modrej hneď po vyhratom buly tesne vedľa Hylákaovej brány.
     
    41:56
    Krásna individuálna akcia Mlynaroviča, z ľaveho krídla v pásme na stred, naznačil zadovku na spoluhráča, ale potiahol puk so sebou a ocitol sa sám medzi kruhmi, zakončenie po ľade do protipohybu tesne minulo Kováčovu bránu.
     
    40:50
    V úvode najskôr Šťastného príklep zo stredu vedľa brány Hyláka, z následného útoku Bartoš povodil obranu a zakončil z pravého kruhu na vhadzovanie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Vskutku výborný hokej dnes sledujeme v Trenčíne.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:45
    HC hrá v plnom počte.
     
    38:55
    Jenčík s Draveckým vyvážajú puk až do pásma domácich, Jenčíkovo zakončenie švihom z pravej strany tečované, puk zmenil smer, Kováč reagoval včas.
     
    37:41
    HC, Biro, 2 min. bránenie v hre.
     
    37:11
    Dukla definitívne spamätaná z tlaku Košíc od úvodu druhej časti, Tybor si drzou kľučkou medzi dvojicu obrancou vypýtal faul, výhoda, kováč na striedačke, našiel pred bránou Lelkeša, ten v dobrej pozícii nepremenil šancu.
     
    35:11
    Ďalšia šanca domácich, Sojčík posunul v pásme Mikulovi na ľavej strane na kruhu na vhadzovanie, výborná strela k opačnej žrdke, Hylák špičkou betónu predsa len vytesnil puk vedľa brány.
     
    34:31
    A jedeme dál... Tybor v nájazde z protiútoku, 1 na 1 sa zbavil Grmana v útočnom pásme a backhandom zakončil, Hylák vyráža.
     
    34:12
    A pre zmenu na opačnej strane Miklík v dobrej šanci, dobrá strela spomedzi kruhov.
     
    33:07
    Tutovka domácich, ďalšie prečíslenie po chybe hostí na modrej, od červenej nájazd, Sojčík napravo, po prechode trošku neskôr naľavo k Lelekešovi, ten z prvej nedobre trafil puk, po ľade k bližšej žrdke, Hylák betónom vykryl.
     
    32:01
    Postupný útok domácich, Šťastný po ľavom krídle do pásma, bomba príklepom na bližšiu žrdku, Hylák vyráža, Dukla ostáva v pásme a Melichárek medzi kruhmi v dobrej pozícii slabučko zakončil po ľade.
     
    31:21
    Dukla v pásme, Mikulov dobrý pokus tesne vedľa.
     
    30:19
    Druhá tretina zatiaľ pre zmenu patrí hosťom, ktorý výrazne zlepšili pohyb, aj keď teraz Gašparovič v tutovke, sám pred Hylákom s dostatkom času po tom, ako Tvrdoň vybojoval v rohu puk nedokázal strelou prekonať Hyláka.
     
    29:17
    Deylova strela z ľavej modrej hneď po vyhratom buly, Kováč kryje, Zálešák v snahe dorážať Melichárkom natlačený na domáceho gólmana, ktorého trafil kolenami do prilby, domáci obranca Chovan sa jeduje, veď chráni brankára, bolo to však neúmyslené.
     
    27:48
    Košice dali gól!
    Domáci už s plným počtom napokon inkasujú, keď hostia dobre rozohrali záver presilovky. Fabuš dva krát od pravého mantinelu krížne na ľavú modrú poslal Homérovi, jeho strely, prvá nepresná, druhá presná, zrazená na opačnú žrdku, kde Zálešák nestihol reagovať a doraziť, napokon poslal puk k Zálešákovi na modrú, ten stihol vystreliť pred vracajúcim sa Mikulom z trestnej, vyrazený puk na ľavú stranu k FABUŠOVI, ktorý z uhlu poslal do poloodkrytej brány ponad Kováča.
     
    26:29
    Prečíslenie domácich 2 na 1, keď Chovanom, domácim, odpálený puk po mantineli zmenil na modrej smer, oklamal obrancu HC, Gašparovič s Tyborom do prečíslenia, prvý menovaný riešil strelou švihom k bližšej šibenici na lapačku, výborný postreh Hyláka,lapá ako malinu.
     
    25:42
    Dukla, Mikula, 2 min. podrazenie
     
    25:41
    Výborná strela Haščáka, v jazde po prechode útočnej modrej švihom spoza obrancu, Kováč vyráža, následne jasný faul domácich na dorážajúceho hráča.
     
    24:55
    Dukla hrá v plnom počte.
     
    24:28
    Ďalšie dve straty puku hostí a do tretice, tentokrát už obranného pásma domáci vyhadzujú.
     
    23:43
    Nepresná prihrávka obrancov HC na útočnej modrej v, Tybor vyváža puk až k Hylákovi.
     
    22:54
    Dukla, Melichárek, 2 min. držanie.
     
    22:35
    Draveckého nebezpečná strela tesne vedľa po vyhratom buly v útočnom pásme.
     
    22:24
    Jenčík v šanci, popred Kováča z pravej na ľavú stranu tiesnený Štindlom sa dokázal presadiť a zakončiť, Kováč v ľahu na ľade kraje puk.
     
    21:21
    Na opačnej strane Zálešák v dobrej pozícii dobre vystrelil spomedzi kruhov, ľavý betón Kováča vyráža puk do rohu.
     
    20:48
    HC v plnom počte, ale obrovská šanca Dukly, Tybor doviezol puk do pásma po ľavom krídle, poza bránu sa stočil na stred a švihom zakončil k opačnej žrdke, nevieme, či žrdka alebo noha obrancu zabránila puku.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Trenčín: Kováč - 1. Chovan, Hlubuček - Pardavý, Šťastný, Melichárek 2. Trefný, Bolf - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň 3. Bednár, Gabriš - Mikula, Sojčík, Lelkeš 4. Štindl, Bendík - Radulay, Daňo, Filo

    HC Košice: Hylák - 1. Novák, Deyl - Fabuš, Zálešák, Bartoš 2. Grman, Homér - Miklík, Vorel, Pašek 3. Šeda, Biro - Dravecký, Jenčík, Piatak 4. Nagy, Slimák - Haščák, Mlynarovič, Chovan

    Rozhodca: Jonák - Bundil, Tvrdoň.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:59
    Dukla v pásme, ale len jedna blokovaná strela od modrej, Fabuš vyhadzuje puk.
     
    18:47
    HC, Vorel, 2 min. podrazenie.
     
    18:35
    Hostia v útočnom pásme, pekná výmena puku zakončená nebezpečnou Zálešákovou strelou švihom z pravého kruhu, Kováč kryje.
     
    17:15
    Trenčín dal gól!
    Krásny gól domácich. Puk z vlastného pásma dlhou a presnou prihrávkou od ľavého mantinelu v podaní Šťastného na pravé krídlo na červenú presne na hokejku rozbehnutého Melichárka, ten v nájazde 2 na 1 vošiel do pásma, popod hokejku obrancu naľavo našiel PARDAVÉHO, ktorý si sťahovačkou do protipohybu Hyláka položil na ľad a backhandom do prázdnej zakončil.
     
    18:50
    Šeda dvakrát s problémami na pravej modrej, HC po druhom jeho pokľaknutí prichádza o pásmo a Dukla je v plnom počte.
     
    16:15
    Gašparovič vyváža puk.
     
    15:31
    HC v pásme, Novákov príklep od modrej nad bránu, Pardavý váhal s vyhodením puku, hostia ostávajú v pásme, ale tečovaný strela končí v ochrannej sieti.
     
    14:46
    Dukla, Tvrdoň, 2 min. držanie + 10 min. osobný trest. Vtipný verdikt rozhodcu Jonáka.
     
    13:41
    HC už ožilo, Zálešák sa na ľavej žrdke ocitol v sľubnej šanci, zakončenie z tesnej blízkosti, Kováč si poradil.
     
    12:51
    Domáci ustáli ťažkú minutku, vyhodený puk po ľavom krídle ,Pardavý prevzal, vošiel do pásma, strela príklepom tečovaná obrancom Slimákom, Hylák trafený od hrude, odrazený puk už nedorazil Melichárek.
     
    12:24
    Hostia ostali v pásme a tentokrát domáci so šťastím, keď Kováč so zakrytým výhľadom nereagoval na strelu z ľavej modrej, bližšie žrdka jeho brány zazvonila.
     
    11:55
    Hostia v prvej vážnejšej situácii, Haščák dobre švihom zakončil z ľavého kruhu na vhadzovanie, Kováč vyráža.
     
    10:53
    Filo zabojoval o puk medzi kruhmi, ten ostal ležať na ľade pre Daňa, jeho strela do Hyláka.
     
    10:21
    Daňov pokus z pravého kruhu vedľa brány.
     
    10:00
    Mikula zabojoval o puk v pásme HC, Sojčíkova strela tesne vedľa.
     
    09:20
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva túto dobre odohratú presilovu, keď sa puk od Šťastného cez Pardavého dostal na pravú modrú ku CHOVANOVI,jeho príklep bol pravdepodobne tečovaný, zmenil dráhu letu vyššie a ponad lapačku Hyláka zapadol do brány.
     
    08:20
    Dukla zámok, prihrávky, strata pásma, následne Bolf doviezol puk do útočného, od pravého mantinelu prihrávka na teč na bránu, Tybor výborne zmenil smer puku, Hylák pozorný.
     
    07:34
    HC, Slimák, 2 min. hákovanie.
     
    07:34
    Ďalšia šanca domácich, marko Daňo sa krásne preštrikoval od ľavého mantinelu v pásme až pred Hyláka, faulovaný už nedotiahol blafák.
     
    06:10
    Melichárek najskôr nepresne švihom vedľa brány, odrazený puk od mantinelu do zadnej konštrukcie brány k Pardavému, jeho časovaná prihrávka medzi kruhy presne na čepeľ Melichárka, ten dobre z prvej po ľade, Hylák vyráža.
     
    05:42
    Zálešák posunul na útočnej modrej Fabušovi na pravé krídlo, nepresná strela.
     
    04:50
    Úvod zápasu v réžii domácich.
     
    03:37
    Opäť 3.útok Dukly zavaril v pásme HC, mikula mohol zakončovať, keď si nakorčuľoval spoza brány, utiekol mu puk v nerozhodnej reakcii, či prihrať lebo nie.
     
    02:51
    Vorel po pravom krídle do pásma, strela švihom tečovaná do ochrannej siete.
     
    02:00
    Obrovská šanca domácich, Gábriš dobre vyviezol puk spoza btrány cez modrú, Bolf posunul na pravej strane Tvrdoňnovi do jazdy, ten v prečíslení 2 na 1 dobre švihom prudko na vyrážačku vystrelil, Hylák tečoval puk vedľa brány.
     
    01:17
    Trenčín dal gól!
    Rýchly úvodný gól domácej Dukly, tretia lajna sa usadila v útočnom pásme HC, boj o puk v pravom rohu, Sojčík posunul za bránu Mikulovi, ten medzi kruhy k voľnému osamotenému LELKEŠOVI, ktorý spracoval a švihom k ľavej žrdke ponad lapačku dáva gól.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hymna SR live v podaní poslanca mestského zastupiteľstva mesta Trenčín.

     
    Do kovovej drobnosti s guličkou bude s červenou páskou na ruke hvízdať Jonák, na čiarach mu budú pomáhať Bundil a Tvrdoň. V bráne HC od úvodu Hylák, v domácej Kováč.
     
    1.000 zápas v Petra Bartoša v najvyššej súťaži je skvelým jubileom a obdivuhodným počinom vzhľadom k tomu, že kapitán HC napriek veku ani zďaleka nepatrí do inventáru z úcty. Hráč draftovaný Minessotou Wild odohral v NHL 13 zápasov, v českej extralige 282 zápasov + 14 zápasov play off v Českých Budějoviciach a zvyšok, teda 690 zápasov v slovenskej extralige. Gratulujeme Peter a klobúk dolu, pán hokejista.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 2. Lelkeš (Mikula, Sojčík), 10. Chovan (Pardavý, Šťastný), 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 45. Šťastný (Pardavý, Melichárek) - 28. Fabuš (Bartoš, Zálešák)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, Hlubuček - Pardavý, Šťastný, Melichárek 2. Trefný, Bolf - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň 3. Bednár, Gabriš - Mikula, Sojčík, Lelkeš 4. Štindl, Bendík - Radulay, Daňo, Filo
    HC Košice: Hylák - 1. Novák, Deyl - Fabuš, Zálešák, Bartoš 2. Grman, Homér - Miklík, Vorel, Pašek 3. Šeda, Biro - Dravecký, Jenčík, Piatak 4. Nagy, Slimák - Haščák, Mlynarovič, Chovan

    Rozhodca: Jonák - Bundil, Tvrdoň

    Diváci: 3.620