Nitra – Žilina 1:0 (kon.) | Martin – Poprad 1:2 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Trenčín – Košice 4:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 1:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Košice
Piatok 07.10.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    Potlesk na otvorenej scéne po výbornom výkone domácich, ktorí si zaslúžene pripisujú tri body, keď 2/3 zápasu boli jasne v ich réžii. Výborný hokej vo výbornej atmosfére. Kiež by sa taký hral častejšie. (20:09:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Ešte jeden Kováčov zákrok po Zálešákovej strele.
     
    59:31
    Záver zápasu v obrannom pásme HC, Filo sa natlačil na stred od mantinelu a backhandom zakončil.
     
    58:52
    Mlynarovič opäť pekne vymyslel akciu, keď doviezol puk do pásma, naviazal na seba hráča, prenechal Vorelovi, ten sám pred kováčom nedôrazne zakončil, Mlynarovič sa jeduje.
     
    58:06
    HC usadené v pásme, ale i naďalej bez streľby, domáci vyhadzujú puk k Hylákovi, hostia následne znovu do útočného pásma a Kováč upokojuje situáciu, prikryl puk.
     
    57:18
    Dukla v plnom počte.
     
    57:13
    Hostia v pásme, ale bez strely a domáci vyhadzujú puk.
     
    56:05
    Teraz hostia v pásme, najskôr Dravecký na pravom kruhu zakončil, kováč vyrazil, HC ostáva v pásme, Jenčíkova krásna krížna prihrávka z pravého kruhu na ľavú stranu a výborný Miklíkov príklep z prvej tesne nad ľadom, Kováč drží medzi betonmi.
     
    55:42
    Domáci vyvážajú puk až k Hylákovi.
     
    55:17
    Dukla, Gabriš, 2 min. bránenie v hre.
     
    54:42
    Hostia v pásme po dlhom čase, kováč kryje pokus z pravého kruhu a 3.620 divákov tlieska.
     
    53:19
    Hostia v hlbokej defenzíve. Množstvo šancí domácich, kombinácie, výorná atmosféra, pohyb.. Jeden z najlepších výkonov Dukly čo sme tu my novinári videli za posledné roky.
     
    51:29
    Totálny tlak Dukly, hostia úplne bezradní,zavretí v pásme s námahou odolávajú jednej šanci za druhou, Gašparovič v prečíslení dokonale našiel Tvrdoňa na ľavej strane, ten sám zakončil, Hylák čarovne, dorážka do žrdky.. Tie šance sa nedajú stíhať, košický golman je absolutnym hrdinom momentov.
     
    50:08
    HC sa ubránilo aj tejto presilovke, tentokrát najmä vďaka Hylákovi. Potlesk na otvorenej scéne.
     
    49:25
    Veľký tlak Dukly, strela, Hylák vyrazil nad seba, nevedel, kde je puk, ten voľne padal do brány, vo vzduchu trafený obrancom HC tak, že padol mimo bránu, ďalšie dve nebezpečné situácie a Hylák teraz čaruje.
     
    48:08
    Vorel vyhral dôležité buly pre svoj tím, HC vyhadzuje puk a už hrá vo štyroch.
     
    48:02
    HC, Deyl, 2 min.krosček.
     
    46:32
    Krásny cvičený signál prevedený aj v ostrom zápase v podaní domácich, krúživý pohyb, Pardavý z pravého kruhu na vhadzovanie krížom cez pásmo rovnobežne s modrou na opačný kruh, kde si z modrej zbehol Hlubuček, ten príklepom po ľade z prvej trafil perfektne, výborný Hylákov rýchly presun a zákrok. Pochvalu si zaslúžia aktéri na oboch stranách.
     
    46:17
    HC, Grman, 2 min. bránenie v hre.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 2. Lelkeš (Mikula, Sojčík), 10. Chovan (Pardavý, Šťastný), 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 45. Šťastný (Pardavý, Melichárek) - 28. Fabuš (Bartoš, Zálešák)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, Hlubuček - Pardavý, Šťastný, Melichárek 2. Trefný, Bolf - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň 3. Bednár, Gabriš - Mikula, Sojčík, Lelkeš 4. Štindl, Bendík - Radulay, Daňo, Filo
    HC Košice: Hylák - 1. Novák, Deyl - Fabuš, Zálešák, Bartoš 2. Grman, Homér - Miklík, Vorel, Pašek 3. Šeda, Biro - Dravecký, Jenčík, Piatak 4. Nagy, Slimák - Haščák, Mlynarovič, Chovan

    Rozhodca: Jonák - Bundil, Tvrdoň

    Diváci: 3.620