Košice – Poprad 1:4 (kon.) | Martin – HC Slovan 2:8 (3.tr) | Trenčín – Nitra 2:0 (kon.)
Skalica – Zvolen 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 3:4 (s.n.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
Nedeľa 25.09.2011, 17:00 • Zimný štadón na Sihoti. • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:09:25)
     
    59:59
    Trenčín dal gól!
    V čase 59:59 dáva Rado TYBOR druhý gól domácich. Po vhadzovaní na pravej strane získal puk, okolo bližšej žrdky na stred, položil Penkera na ľad, obišiel ho pred opačnú žrdku a z uhlu do prázdnej potvrdzuje tri body pre domácich. Asistencia Gašparovič.
     
    59:33
    Ďurákov nahodený puk z ľavej modrej narobil kováčovi nečakané problémy, zvládol to, pardavý vyváža puk do pásma, môže zakončiť do prázdnej brány, strela tečovaná do ochrannej siete, vhadzovanie v pásme HK.
     
    59:23
    Nitra v strednom pásme.
     
    59:12
    Chovan spoza brány odpaluje puk, ten tečovaný nitrianskym hráčom do ochrannej siete, vhadzovanie v strednom pásme. Time out domácich.
     
    58:36
    Nitra v pásme, prihrávky bez streľby, strata pásma. Penker na striedačke, HK v šestici.
     
    58:08
    Hruškov švihom nahodený puk z pravej modrej v lapačke Kováča.
     
    57:36
    Dukla, HL, 2 min. príliš veľa hráčov na ľade. Domáci asi len kompenzovali situáciu spred minúty, keď 20 sekúnd hrali pre zmenu len štyria.
     
    57:35
    Postranný Grečko teraz hrdinom momentu, keď posiela domácich do oslabenia za príliš veľký počet hráčov na ľade. Domáci sa štyria stretli pri dvierkach pri mantineli.
     
    56:00
    Z protiútoku hostia zas a znovu Korhoňom, jeho strelu švihom z pravého kruhu Kováč vyráža.
     
    55:40
    Obrovská šanca Dukly, Pardavý skvele poslal puk Melichárkovi do samostatného nájazdu, ten zlyhal v zakončení, výborný Penker.
     
    54:37
    Nitra zaltačila v pásme, domáci sa dostávajú pod tlak, z ktorého ich ale teraz vyviedol Lelkeš s Mikulom, ktorý prvému menovanému dobre prihral spoza bránkovej čiary v útočnom pásme, strela z prvej oblizla len bočnú sieť.
     
    53:25
    HK v pásme, a i keď to vypadá už jednostranne, opäť Korhoň vynikol, po spolupráci s Ručkayom sa ocitol medzi kruhmi v zakončení, strela švihom tesne ponad poloprázdnu bránu, tentokrát šťastie na strane domácich.
     
    52:00
    2.150 divákov vidí v tejto 5 minutovke živší hokej, ďalšia akcia domácich, Gašparovič po ľavej strane zastavený obranou HK, akcia pokračuje a Lelekešov pokus švihom zo stredu na lapačku, malina pre Penkera.
     
    51:12
    Hostia pritlačili, opäť Korhoň, neprepasíroval puk napravo k osamotenému Ručkayovi číhajúcemu na ľavej žrdke, obranca Chovan si kľakol do prihrávky.
     
    50:00
    Sojčík v akcii po ľavej strane, strela z kruhu k opačnej žrdke, tesne vedľa
     
    49:30
    Dukla v šanci, Tybor sa na modrej ľahúčko zbavil obrancu, prečíslenie 2 na 1, Gašparovič na ľavej strane, Tybor skúsil zakončiť sám pod bližšie brvno, strela nad.
     
    48:54
    Domáci v plnom počte.
     
    48:39
    Teraz ale šanca HK, výborne hrajúci Korhoň na dva krát našiel Ručkaya pred Kováčom, ten netrafil bránu mierne na pravej strane medzi kruhmi.
     
    48:01
    Nitra nedrží útočné pásmo, domáci vyhadzujú puky až k Penkerovi.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 26. Filo, 60. Tybor (Gašparovič)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1.Chovan, Bednár - Pardavý, Šťastný, Melichárek 2.Gabriš, Hlubuček - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň 3.Trefný, Bolf - Lelkeš, Sojčík, Mikula 4. Štindl, Imrich - Raduly, Daňo, Filo
    HK Nitra: Penker - Hruška, Bača - Šumichrast, Štefanka, G.Saliji 2.Ďurák, Kováčik - Korhoň, T.Chrenko, Ručkay 3.Arvay, Konig - L.Klíma,M.Haščák, Čaládi 4.S.Saliji, Podstavek, Mašlonka

    Rozhodca: Jonák - Gajan, M.Grečko