Košice – Poprad 1:4 (kon.) | Martin – HC Slovan 2:8 (3.tr) | Trenčín – Nitra 2:0 (kon.)
Skalica – Zvolen 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 3:4 (s.n.)
3. tretina
MHA Martin
2:8 (1:3, 1:2, 0:3)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 25.09.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    55:37
    Slovan dal gól!
    Bakošova prihrávka na Kudrnu, ktorý dokázal spoza hráča pristihnúť Dzubinu, ktorý mal zakrytý výhľad. Hostia teda prikrášľujú výsledok a nám nezostáva nič iné ako len čakať, či Martin ešte dokáže aspoň raz gólovo odpovedať.
     
    47:10
    Slovan dal gól!
    Jednoduchá akcia hostí. Prihrávka pred bránku, kde Skokan len jemne tečoval puk pod Dzubinu. Gólovú asistenciu si pripisuje Švárny.
     
    43:14
    Slovan dal gól!
    Šatan ako prvý potiahol akciu do útočného pásma. Hudec mal pred sebou ešte lepšie postaveného spoluhráča a tak sa Kukumberg teší z gólu, ktorým zobral čisté konto aj Dzubinovi. Asistencie Hudec a Šatan.
     
    37:06
    Slovan dal gól!
    Korunovaná snaha hostí piatym gólom. Hudec s Machom vycvičili obranu domáci a druhý menovaný prekonáva umiestnenou strelou Volentiera. Asistencie Hudec a Šatan.
     
    29:04
    Slovan dal gól!
    Jednoduchá akcia s nahodením puku pred bránku, kde bola dvojica hráčov. Napokon je Šatan tým, ktorý zakončuje a nedáva Volentierovi šancu. Asistencie Hudec a Jass.
     
    20:43
    Martin dal gól!
    Rýchla odpoveď domáceho tímu na začiatku druhej tretiny. Galamboš, ktorého strela bola vyrazená brankárom sa ešte netešil. Markovič ale výborne sledoval hru a dokázal dostať obetavým zákrokom puk do bránky.
     
    19:22
    Slovan dal gól!
    Ďalší rýchly protiútok hostí a domáci už prehrávajú o dva góly. Hudec ponúkol puk Štajnochovi, ktorý nemohol trafiť lepšie. Asistencie Hudec a Švárny.
     
    10:46
    Slovan dal gól!
    Rýchla akcia hostí. Hudáček na Lipianského, ktorý po pravej strane našiel unikajúceho Bulíka, ktorý pohotovo zavesil. Volentier už nestihol ani len zasiahnuť a hostia opäť vyhrávajú o gól. Asistencie Lipianský a Hudáček.
     
    9:43
    Martin dal gól!
    Zaslúžené vyrovnanie Martina. Markovič vracal puk na pravú stranu. Galbraith nevedel, kde mu hlava stojí a Galamboš ho prekonáva umiestnenou strelou. Asistencie Markovič a Rúfus.
     
    3:42
    Slovan dal gól!
    Gól napokon uznaný aj keď sa potvrdilo, že puk napokon dostal do bránky až Lipianský. Ťažko však uveriť tomu, prečo rozhodca ukazoval, že je hra prerušená keď napokon gól bol uznaný. Asistencie Hudec a Dobroň.

    Daniel Modrovský

    Góly a asistencie: 10. Galamboš (Markovič, Rúfus), 21. Markovič (Galamboš) - 4. Lipianský (Hudec, Dobroň), 11. Bulík (Lipianský, Hudáček), 20. Štajnoch (Hudec, Švárny), 30. Šatan (Hudec, Jass), 38. Macho (Hudec, Šatan), 44. Kukumberg (Hudec, Šatan), 48. Skokan (Švárny), 56. Kudrna (Bakoš)


    MHA Martin: Volentier (Dzubina) - Drgoň, Rúfus - Matejka, Flamík - Brcko, Hriňa - Tupý, Zukal - Markovič, Galamboš, Važan - Macejka, Zeliska, Drotár - Kriška, Murček, Sobota - Ižvolt, Vartovník, Škumát
    HC Slovan Bratislava: Galbraith (Konrád) - Ďatelinka, Frühauf - Švárny, Štajnoch - Bohunický, Dobroň - Buc, Jass - Hudáček, Lipianský, Bulík - Hudec, Kukumberg, Šatan - Skokan, Macho, Balej - Bakoš, Preisinger, Kudrna

    Rozhodca: J. Konc - Návratek, M. Valach, V. Kontšek

    Diváci: 1 854