Třebíč – Beroun 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 3:4 (po pr.)
Chomutov – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Šumperk – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 2:7 (kon.)
Písek – Olomouc 3:2 (po s.n.)
koniec
HC Benátky nad Jizerou
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
Královští lvi Hradec Králové
cz Streda 21.09.2011, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    56:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další chyba domácích. Po buly se dostal puk ke zcela volnému JIŘÍMU KADLECOVI, který byl v podobně pozici jako chvilku před tím Kubeš. Zkušený hostující forvard trefuje přesně pravý horní růžek domácí branky. Asistence: Ladislav Jindřich.
     
    55:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zmar domácích je dokonán. Puk se po Chmelířově střele od modré čáry odrazil zpoza branky na hůl VLADISLAVA KUBEŠE, který si pohrál s Blažíčkem a po rychlém blafáku zasunul kotouč do prázdné branky. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    49:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí nevyužili přesilovku a hosté je za to rázem trestají. VÍT BUDÍNSKÝ se dostal až před Blažíčka a zamířil přesně nad lapačku pod břevno. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    43:09
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí se vrací do zápasu. Snížení zařídil nejzkušenější muž v benáteckém dresu TOMÁŠ KLIMT, který se natlačil před svého strážce a bekhendem poslal kotouč mezi Čechovy betony. Asistence: Jan Jaroměřský, Lukáš Král.
     
    25:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lukáš Král už byl na ledě, když hosté zvyšují svůj náskok. Jaroměřského chybu potrestal Moskal, který našel před Blažíčkem nedostatečně krytého VÍTA BUDÍNSKÉHO, jenž dostal kotouč mimo dosah domácího gólmana. Asistence: Patrik Moskal, Jan Zdráhal.
     
    21:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Moskal zatáhl kotouč před Blažíčkovu branku. Domácí gólman měl kotouč kdesi ve své výstroji, odkud ho vyšťoural MARTIN KOUDELKA a dopravil do branky. Asistence: Patrik Moskal.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 44. Klimt (Jaroměřský, Král) - 22. Koudelka (Moskal), 26. Budínský (Moskal, Zdráhal), 50. Budínský (Čáp), 56. Kubeš (Chmelíř), 57. Kadlec (Jindřich)


    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Niko, Ulrych, Jaroměřský, Mrkvička, Vála, Vitásek, Říha, Pabiška - Kica, Král, Klimt, Weiss, Vlach, Kellner, Vařecha, Jech, Liška, Skalický, Kouřil, Jonák.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Čížek, Karlíček, Poživil, Zdráhal, Chmelíř, Hendrich, Čáp, Lesák - Jindřich, Brož, Kadlec, Budínský, Koudelka, Moskal, Kubeš, Tvrdík, Látal, Berger, Macháň, Kubica.

    Rozhodca: Ro. Čech - Lučan, T. Svoboda

    Diváci: 278