Chomutov – Šumperk 3:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:0 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:5 (kon.) | Hr. Králové – Písek 2:1 (po pr.) | Olomouc – Třebíč 5:1 (kon.)
Beroun – Litoměřice 1:4 (kon.)
koniec
HC Olomouc
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 19.09.2011, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:00
    Naopak mohli ještě skórovat. Jiří Dopita našel před brankou Třebíče Pavla Selingra, který minul jen o milimetry pravou tyčku!
     
    55:16
    Lukáš Kovalský měl na hokejce druhou branku svého mužstva. Po geniální přihrávce zpoza brány stál sám před domácí klecí, ale na Žigárdyho nevyzrál.
     
    50:50
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Tomáš Vondráček (TRE) inkasuje dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    49:41
    Vyloučení na straně Olomouce. Matěj Pekr (OLO) bude pykat za hákování.
     
    46:32
    To byla šance! Jakub Šlahař obral za hostující brankou gólmana Třebíče o puk, poslal jej do brankoviště, kde najížděl Petr Kolouch, ovšem olomoucký útočník kotouč netrefil.
     
    43:01
    Hlavní sudí zřejmě upřel Horákům branku. Odražený kotouč se totiž kutálel již za brankovou čáru, ale jeden z domácích obránců nejspíš úmyslně posunul branku. Nic se ale neděje. Hra bude pokračovat.
     
    41:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka! Střelu Michala Nedbálka vyrazil Štefl jen na hokejku PAVLA SELINGRA, který neměl těžkou úlohu. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    39:20
    Marek Laš (TRE) si během krátké chvíle půjde podruhé sednout. Tentokrát za podražení Štefana Žigárdyho.
     
    39:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté už byli na ledě v pěti, když se kotouč od zadního mantinelu odrazil přímo k Petru Haluzovi, který jej okamžitě poslal na hůl JIŘÍHO ŘÍPY, jenž se nemýlil. Asistence: Petr Haluza, Jiří Ondrušek
     
    36:58
    Teď si nejsem jistý, zda jsou olomoučtí vůbec rádi. Na trestnou lavici totiž míří další hostující hráč. Za podražení odjíždí Marek Laš (TRE). Uvidíme, zda se domácím tentorkát početní výhoda bude dařit.
     
    33:13
    V obranném pásmu byl zfaulovaný Radim Kucharczyk. Dvě minuty za podražení pro Martina Dočekala (TRE).
     
    27:28
    Burian hledal před brankou domácích volného Davida Ostřížka, který ale olomouckou klec přestřelil.
     
    26:06
    Olomoučtí jsou po dvou vstřelených brankách lepším týmem, ale zbytečně jejich útočné choutky přerušuje hvizd rozhodčího, který vylučuje Jiřího Dopitu (OLO) za podražení.
     
    24:54
    Hostující mužstvo si bere oddychový čas. Ve stejném čase obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování Martin Štefl (TRE).
     
    24:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce v podání LUKÁŠE KUCSERY, jenž si v signalizované výhodě obhodil dva obránce a poslal kotouč k levé tyči Šteflovy klece. Asistence: Rostaslav Marosz.
     
    24:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravůrní zakončení mladého útočníka. MATĚJ PEKR pohybem těla zmátl hostujícího gólmana a prudkou střelou poslal kotouč do levého horního růžku třebíčské branky.
     
    24:15
    Trestné střílení pro Olomouc! Matěj Pekr unikl hostující obraně, ale byl faulován Davidem Ranglem.
     
    20:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Michal Nedbálek podklouzl v obranném pásmu mezi kruhy, čehož využil DAVID DOLNÍČEK a střelou pod betonem vyrovnal. Bez asistence.
     
    17:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Necelé tři minuty před koncem první části se dočkali Hanáci první branky. Petr Kolouch našel přesnou přihrávkou na útočné modré rozjetého JAKUBA ŠLAHAŘE, který unikl hostující defenzívě a tváří v tvář Šteflovi poslal puk do sítě. Asistence: Petr Kolouch, Roman Rác.
     
    10:20
    David Rangl (TRE) se v obranném pásmu dopustil nebezpečné hry vysokou holí, za což mu je vyměřen trest dvou minut.
     
    9:55
    Velká přležitost Horáků. Tomáš Vondráček nejprve poslal puk mimo branku Hanáků, ovšem od zadního mantinelu se kotouč vrátil zpět na hůl třebíčského hráče, který trefil tyčku!
     
    0:53
    Petr Haluza měl obrovskou příležitost otevřít gólový účet zápasu. Olomoucký útočník stál sám před Šteflem, ale kotouč za jeho záda nedostal.

    Miroslav Fantal

    Góly a asistencie: 18. Šlahař (Kolouch, Rác), 25. Pekr, 25. Kucsera (Marosz), 40. Řípa (Haluza, Ondrušek), 42. Selingr (Nedbálek) - 21. Dolníček


    HC Olomouc: Žigárdy (Kašík) – Lhotský, Nedbálek, Horák O., Mikel (C), Bartoň, Ondrušek, Staněk, Kotvan – Kucharczyk, Dopita, Selingr – Pekr, Řípa, Haluza – Pšurný, Marosz, Kucsera – Rác, Kolouch, Šlahař.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Štefl (Hrubec) – Sedláček, Havran, Rangl, Sláma, Brož, Dietz, Kadela, Heřman – Dočekal, Dolníček (C), Laš – Vondráček, Ostřížek, Burian – Přibyl, Stejskal, Čech – Kovalský, Vítek, Sobotka.

    Rozhodca: Jeřábek ml. – Adamec, Poruba

    Diváci: 1012