Nitra – K. Vary 0:0 (17:00) | Třinec – Skalica 5:3 (kon.) | Znojmo – Jihlava 1:2 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Beroun 7:0 (kon.) | Klášterec nO – Kadaň 3:5 (kon.)
Přerov – Olomouc 1:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:3 (kon.) | Opava – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:2 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:3 (0:1, 1:2, 4:0)
HK Skalica
cz Štvrtok 18.08.2011, 17:00Prípravný zápas
Partner:
     
    59:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Oceláři zasypali Lakosila pořádnou salvou střel, ujala se ale až ta poslední! Střelu Jana Peterka dorážel JIŘÍ POLANSKÝ! Kotouč z jeho hole končí pod horní tyčkou hostující branky! Asistence: Jan Peterek.
     
    59:12
    Obrovská šance pro Adamského! Domácí forward stál sám před Lakosilem, gólman Skalice jeho střelu vyrazil s pořádnou dávkou štěstí!
     
    58:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí vývoj utkání! Puk se dostal na modrou k Danielu Semanovi. Třinecký bek poslal prudkou střelu směrem k Lakosilovi. Kotouč ještě mírně tečoval MARTIN ADAMSKÝ, který počtvrté překonal brankáře Lakosila! Asistence: Daniel Seman.
     
    57:21
    Rozhodčí budou rozdávat tresty na obou stranách! Za faul na Bonka je vyloučen Ivan Jankovič na pět minut + osobní trest do konce zápasu za vražení na hrazení + osobní trest do konce zápasu za hrubost a David Květoň na 5 + DKU za hrubost. Oceláři budou hrát přesilovku 5 na 4.
     
    56:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají stav zápasu! Tlak domácích gradoval, až se střelou z první prosadil MARTIN LOJEK! Největší zásluhu na jeho brance má nahrávající Ladislav Kohn, který našel Lojkovu hůl skvělou přihrávkou přes šíři třetiny! Asistence: Ladislav Kohn, Daniel Seman.
     
    56:10
    Obrovská šance na holi Jana Peterka! Kohn mu směřoval křižnou přihrávku, domácí matador ale netrefil odkrytou branku!
     
    55:27
    Vyloučeným je tedy Marcel Holovič, který podrazil kapitána Ocelářů.
     
    54:20
    Krásná hokejová finesa v podání Jana Peterka! Domácí matador našel parádním pasem zpoza branky volného Zbyňka Hampla, který ale ani natřikrát nedokázal překonat gólmana Lakosila!
     
    51:49
    Poměr sil na ledě se vyrovnává! Jakub Orsava sekl brankáře Lakosila do betonů, za což mu rozhodčí dali dvě minuty.
     
    51:40
    Další gólová šance pro domácí! Od modré pálil Lojek, později dorážel Hrňa, ani jeden však nepřekonal gólmana Lakosila!
     
    50:25
    Přesilovka Skalice končí! Vysokou holí hrál Ondřej Šmach, který si půjde sednout na dvě minuty. 15 vteřin 4/4.
     
    49:36
    Další obrovská šance pro domácí! Před Lakosilem se jako blesk z čistého nebe zjevil Erik Hrňa, který nejprve obehrál beka Skalice, aby poté bekhendem zakončil! K neštěstí všech domácích příznivců se kotouč odrazil od Lakosilových betonů!
     
    48:40
    Hosté si můžou na chvíli oddechnout, jelikož budou hrát početní výhodu. Za faul kolenem byl na trestnou lavici poslán Josef Hrabal.
     
    46:35
    Nakonec se z toho vyklubala vyložená šance pro Jakuba Orsavu! Třinecký mladík přebruslil hostující obranu, potom ale nedokázal zavěsit puk za ležícího brankář Lakosila!
     
    46:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují na rozdíl jediné branky! Ve vlastním oslabení se prosadil LUKÁŠ ZÍB, který tvrdou střelou z prostoru kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Radek Bonk.
     
    45:46
    Hrňa zastavil rozehrávku hostů a namazal Ladislavu Kohnovi! Ten tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu trefuje masku gólmana Skalice!
     
    44:25
    Další vyloučení na straně Třince. Na trestnou lavici usedá Jakub Orsava, který se provinil držením.
     
    39:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď domácího celku! Oceláři se po buly vrhli do rychlého útoku, na kterého konci stál RADEK BONK, jenž rychlou střelou poprvé překonal brankáře Lakosila! Bez Asistence.
     
    39:10
    Skalica právě vstřelila branku!
    HK Skalica 36 jde do třígolového trháku! Po buly v útočném pásmu se puk dostal k TIBORU VIŠOVSKÉMU, který z prostoru kruhů propálil brankáře Hamerlíka! Asistence: Patrik Lušňák.
     
    33:23
    Rychlá kombinace, které na konci stál Tomš Mikúš. Daniel Seman mu v poslední chvíli zablokoval hůl a zabránil tak třetí brance hostů!
     
    33:08
    Hosté si zahrají přesilovku 5 na 3! Martin Lojek srazil vysokou holí Michala Šátka, a půjde si tak odpočinout na dvě minuty. HK Skalice 47 vteřin 5/3.
     
    31:55
    Teď se to hostům povede, jelikož domácí budou hrát oslabeni. Vyloučen byl Lukáš Havel, který se provinil sekáním.
     
    30:30
    Obrovské štěstí na straně domácích! Patrik Lušňák naskočil z trestné lavice přímo do sólového úniku! Hostující forward zkusil bekhendový blafák, gólman Hamerlík jej zastavil betonem!
     
    28:46
    Skalica právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Ve vlastním oslabení se na zteč vydal RENÉ ŠKOLIAK, který nenápadnou střelou od modré čáry podruhé překonal brankáře Hamerlíka! Asistence: Ondřej Šmach.
     
    28:30
    Uvidíme druhé vyloučení zápasu. Vyloučeným je opět jeden z hostujících, konkrétně Patrik Lušňák, který se provinil držením.
     
    25:06
    A další obrovská šance pro domácí! Úplně osamocen za hostující obranou se ocitl Martin Adamský! Třinecký rychlík zvolil tvrdou střelu zápěstím, kterou trefuje jen vyrážečku gólmana Skalice!
     
    24:05
    Další vyložená šance pro Oceláře! Dva na jednoho se řítili Marosz s Květoněm. Rostislav Marosz zvolil individuální zakončení a kotouč skončil na betonech brankáře Lakosila!
     
    21:01
    Obrovská šance pro Polanského! Domácí forward se řítil sám na branku Skalice, jeho kličku do forhendu brankář Lakosil zastavil!
     
    16:05
    Uvidíme první přesilovku utkání. Možnost výhody jednoho hráče v poli dostávají domácí. Na trestnou lavici usedá Peter Gula.
     
    10:30
    Obrovské štěstí teď stálo na straně slovenského týmu! Od modré se napřáhl Peterek, potom doráželi Orsava s Hrňou! Ani jednomu se však nepodařilo překonat zatím skvělého Lakosila!
     
    09:54
    Na druhé straně se do rychlého brejku dostal Martin Adamský! Třinecký forward se napřáhl na úrovni kruhů, brankář Lakosil však opět zastavil jeho pokus!
     
    08:59
    Skalica právě vstřelila branku!
    Další rychlý přechod do útoku v podání hráčů slovenského týmu končí brankou! V akci se ocitl opět TIBOR KUTÁLEK, který tentokráte už překonal presunujícího se Hamerlíka! Bez asistence.
     
    04:55
    Krásná akce domácích! Hrňa zavezl puk do pásma Skalice, kde jej předal najíždějícímu Peterkovi! Ten zkusil blafák do bekhendu, proti gólu však byla lapačka brankáře Lakosila!

    Daniel Ježek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 40. Bonk, 47. Zíb (Bonk), 57. Lojek (Kohn, Seman), 59. Adamský (Seman), 60. Polanský (Peterek) - 9. Kutálek, 29. Školiak (Šmach), 40. Višnovský (Lušňák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zib, Lojek, Hrabal, Cartelli, Roupec - Peterek, Bonk, Kohn, Marosz, Polanský, McGregor, Orsava, Havel, Květoň, Adamský, Hrňa, Hampl
    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Grman, Jaborník, Šmach, Jankovič, Magušin, Vyrubalík, Kloz, Bučka, Gula - Višňovský, Školiak, Klejna, Šátek, Mikúš, Holovič, Kutálek, Lušňák, Obdržálek, Konečný