Nitra – K. Vary 0:0 (17:00) | Třinec – Skalica 5:3 (kon.) | Znojmo – Jihlava 1:2 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Beroun 7:0 (kon.) | Klášterec nO – Kadaň 3:5 (kon.)
Přerov – Olomouc 1:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:3 (kon.) | Opava – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:2 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:3 (0:1, 1:2, 4:0)
HK Skalica
cz Štvrtok 18.08.2011, 17:00Prípravný zápas
Partner:
     
    59:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Oceláři zasypali Lakosila pořádnou salvou střel, ujala se ale až ta poslední! Střelu Jana Peterka dorážel JIŘÍ POLANSKÝ! Kotouč z jeho hole končí pod horní tyčkou hostující branky! Asistence: Jan Peterek.
     
    58:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí vývoj utkání! Puk se dostal na modrou k Danielu Semanovi. Třinecký bek poslal prudkou střelu směrem k Lakosilovi. Kotouč ještě mírně tečoval MARTIN ADAMSKÝ, který počtvrté překonal brankáře Lakosila! Asistence: Daniel Seman.
     
    56:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají stav zápasu! Tlak domácích gradoval, až se střelou z první prosadil MARTIN LOJEK! Největší zásluhu na jeho brance má nahrávající Ladislav Kohn, který našel Lojkovu hůl skvělou přihrávkou přes šíři třetiny! Asistence: Ladislav Kohn, Daniel Seman.
     
    46:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují na rozdíl jediné branky! Ve vlastním oslabení se prosadil LUKÁŠ ZÍB, který tvrdou střelou z prostoru kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Radek Bonk.
     
    39:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď domácího celku! Oceláři se po buly vrhli do rychlého útoku, na kterého konci stál RADEK BONK, jenž rychlou střelou poprvé překonal brankáře Lakosila! Bez Asistence.
     
    39:10
    Skalica právě vstřelila branku!
    HK Skalica 36 jde do třígolového trháku! Po buly v útočném pásmu se puk dostal k TIBORU VIŠOVSKÉMU, který z prostoru kruhů propálil brankáře Hamerlíka! Asistence: Patrik Lušňák.
     
    28:46
    Skalica právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Ve vlastním oslabení se na zteč vydal RENÉ ŠKOLIAK, který nenápadnou střelou od modré čáry podruhé překonal brankáře Hamerlíka! Asistence: Ondřej Šmach.
     
    08:59
    Skalica právě vstřelila branku!
    Další rychlý přechod do útoku v podání hráčů slovenského týmu končí brankou! V akci se ocitl opět TIBOR KUTÁLEK, který tentokráte už překonal presunujícího se Hamerlíka! Bez asistence.

    Daniel Ježek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 40. Bonk, 47. Zíb (Bonk), 57. Lojek (Kohn, Seman), 59. Adamský (Seman), 60. Polanský (Peterek) - 9. Kutálek, 29. Školiak (Šmach), 40. Višnovský (Lušňák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zib, Lojek, Hrabal, Cartelli, Roupec - Peterek, Bonk, Kohn, Marosz, Polanský, McGregor, Orsava, Havel, Květoň, Adamský, Hrňa, Hampl
    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Grman, Jaborník, Šmach, Jankovič, Magušin, Vyrubalík, Kloz, Bučka, Gula - Višňovský, Školiak, Klejna, Šátek, Mikúš, Holovič, Kutálek, Lušňák, Obdržálek, Konečný