B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Trnava – Prešov 0:0 (kon.)
Senica – Trenčín 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (2:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 30.07.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    36
    Žilina dala gól!
    Tentokrát už ale domáci boli úspešnejší a strhávajú vedenie späť na svoju stranu. Na ľavej strane veľmi dobre zapracoval Tomáš Majtán, posunul lopty do šestnástky k PETROVI ŠULEKOVI, ktorý nebol dostatočne pokrytý a tvrdou strelou zblízka prestrelil Putnockého. Ten si síce na loptu stiahol, ale nedokázal ju už vytlačiť mimo brány.
     
    19
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané. Slovan predviedol nenápadnú, ale veľmi peknú akciu. Na pravej strane si vypýtal loptu Lukáš Pauschek, jeho center našiel na vzdialenejšej žrdi Milana Ivanu, ktorý pálil z voleja. Jeho pokus ešte tečoval JURAJ HALENÁR a lopta sa od neho odráža nechytateľne k ľavej žrdi. Po necelých dvadsiatich minútach sa začína odznova.
     
    5
    Žilina dala gól!
    Tak toto bol skutočne nečakaný moment. Ako blesk z jasného neba padá lopta za chrbát Putnockého a domáci vyhrávajú 1:0. MIROSLAV BARČÍK sa približne vo vzdialenosti 25 metrov od súperovej brány dostal k strele a projektil namieril vskutku ideálne! Lopta končí v ľavom hornom rohu, strážca svätyne belasých bol bezmocný.

    Andrej Kuzmány

    Góly: 5. Barčík, 36. Šulek - 19. Halenár

    Karty:   63. Majtán (ZIL) - 23. Grendel (SBA), 50. Kolčák (SBA), 57. Dosoudil (SBA), 57. Milinkovič (SBA)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Prince Ofori, Patrik Mráz - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Peter Šulek, Miroslav Barčík (K) - Tomáš Majtán, Momodou Ceesay
    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký (K) - Peter Jánošík, Radek Dosoudil, Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek - Peter Štepanovský, Erik Grendel, Marek Kuzma, Milan Ivana - Juraj Halenár, Krešimir Kordič

    Rozhodca: Mário Vlk - Miroslav Benko, Henrich Mikulaj

    Diváci: 4115