B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | B. Bystrica – Košice 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Trnava – Prešov 0:0 (kon.)
Senica – Trenčín 4:0 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Ružomberok – Nitra 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (2:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 30.07.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    90+
    Je to tu. Tréner Ľubomír Nosický už v bežiacom nadstavenom čase poslednýkrát strieda. Ihrisko opúšťa kapitán Miroslav Barčík, ktorý si od divákov vyslúžil naozaj mohutný a treba priznať, že veľmi zaslúžený potlesk. Na ihrisku je tým správnym vodcom, ktorý dokazuje, že ani s vekom kvality nestratil. Na záverečné sekundy ho nahradí Marcel Ondráš.
     
    84
    Tréner Ľubomír Nosický využíva v závere duelu svoje možnosti k striedaniu a snaží sa posilniť teraz prevažne defenzívu, ktorá v záverečných minútach bude veľmi dôležitá. Aj preto z ihriska sťahuje Tomáša Majtána, ktorý dnes drel, bojoval, snažil sa strieľať, ale v tomto dueli šťastie nemal a žiadna lopta mu tam nepadla. Na jeho miesto nastupuje Ľubomír Guldan.
     
    79
    O jednu minútu neskôr pristupuje k svojmu prvému striedaniu aj tréner Ľubomír Nosický. Jeho mužstvu to dnes pomerne dobre ide a preto zrejme nechcel veľmi meniť súčiastky v rozbehnutom stroji. Napriek tomu k jednej zmene pristupuje, keď z hry sťahuje bojujúceho Romana Gergela. Na záverečné minúty okúsi chuť šlágra Stanislav Angelovič.
     
    78
    Dvanásť minút pred koncom riadneho hracieho času realizuje tréner Karel Jarolím aj posledné striedanie, ktoré sa však týka prevažne defenzívy. Z hry sťahuje ofenzívne ladeného záložníka Erika Grendela, ktorý sa nedokázal výraznejším spôsobom presadiť a mal navyše žltú kartu. Na jeho miesto nastupuje čerstvý slovenský občan Karim Guédé.
     
    51
    Následne tréner Karel Jarolím realizuje už svoje druhé striedanie. Pomerne skoro v druhom dejstve sťahuje z hry Krešimira Kordiča. Nevšimli sme si, či v tom neboli iné dôvody ako napríklad zranenie. Na jeho miesto nastupuje Ákos Szarka, ktorý sa bude snažiť v spolupráci s Jurajom Halenárom niečo vymyslieť a zabojovať minimálne o vyrovnanie a získanie aspoň bodu.
     
    33
    V mužstve Slovana dochádza po niečo viac ako polhodine k skorému striedaniu, ktoré je však vynútené zranením hosťujúceho hráča. Ihrisko po jednom zo súbojov opustil Milan Ivana a jeho spoluhráči hrali ešte niekoľko desiatok sekúnd bez neho. Po následnom prerušení už ale hostia striedajú, na ihrisko nastupuje Marko Milinkovič.

    Andrej Kuzmány

    Góly: 5. Barčík, 36. Šulek - 19. Halenár

    Karty:   63. Majtán (ZIL) - 23. Grendel (SBA), 50. Kolčák (SBA), 57. Dosoudil (SBA), 57. Milinkovič (SBA)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Prince Ofori, Patrik Mráz - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Peter Šulek, Miroslav Barčík (K) - Tomáš Majtán, Momodou Ceesay
    ŠK Slovan Bratislava: Matúš Putnocký (K) - Peter Jánošík, Radek Dosoudil, Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek - Peter Štepanovský, Erik Grendel, Marek Kuzma, Milan Ivana - Juraj Halenár, Krešimir Kordič

    Rozhodca: Mário Vlk - Miroslav Benko, Henrich Mikulaj

    Diváci: 4115