Chrudim – Balticflora Teplice 5:3 (kon.)
koniec
FK Chrudim
5:3 (3:0, 2:3)
FC Balticflora Teplice
cz Piatok 13.05.2011, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • Futsal liga (ČR)
     
    39:52
    Teplice právě vstřelily branku!
    velké nic. Sotva jsem dopsal, jak Chrudim bezpečně brání, zmocnil se míče Ricardo a snižuje symbolicky na 3:5.
     
    35:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ MELLER využil teplického zaváhání a přesným lobem, který se snesl do teplické svatyně jako pírko, navyšuje vedení Chrudimi na 5:2. Oslavuje to skokem na okraj tribuny, kde jsou domácí fanoušci, kteří to mohutně oslavují spolu s domácím golmanem.
     
    33:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ještě, že je v chrudimském dresu na palubovce právě PETR VLADYKA, který využil chybě v teplické obraně a přízemní střelou k levé tyči nedal Cavallarovi sebemenší šanci. Tomu se říká nejlepší odpověď na inkasovanou branku.
     
    32:49
    Teplice právě vstřelily branku!
    RODRIGO TAVERNA vystřelil takovou žblabuňku a Meller se musí červenat až za ušima protože namísto toho, aby tento jednoduchý pomalý lob vyrazil nad bránu vyrazil, roztáhl ruce a nechal jej propadnou do vlastní sítě.
     
    24:50
    Teplice právě vstřelily branku!
    V druhé půli zatím vaříme podle teplického recepisu. Soarez zamíchal balonem, ostře naváhzal domácí obranu na sebe a předložil na zlatém podnose pro ALEXANDRA TOLSTOVA, který už pouze zakořenil připravený recept a doevezl jej tzv. "do kuchyně" Meller byl bezmocný!
     
    17:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    "Dejte mi míč a zaměstne obranu, já už ten gól nějak dám! " Tak tato slova, by teď mohla zcela oprávněně zaznít z úst chrudimského snipera DENTINHA, který využil přečíslení 3 proti 2 a nekompromisně vymíchal jak teplickou obranu, tak brankáře Cavallara. Domácí odskakují na tři branky. Bez asistence.
     
    8:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A nyní řvou ochozy ještě více a pochybuji, že dnes odejde někdo s hlasivkami v nepoškozeném stavu. SIDNEY dostal balon na nohu, udělal kličku a vyslal ze své sálovky takovou ránu, že by na ni nestačila ani německá dálniční policie jménem Kobra 11.
     
    7:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A v Chrudimi nám to tu celé vybouchlo! Alespoň na tribuně. Do zcela zaslouženého vedení posílá domácí po brilantním passu Maxe jeden z bratří MAREŠŮ, konkrétně ten, co hraje s páskou kolem zápěstí, MICHAL.

    Dany

    Góly: 7. Mareš M. (Max), 8. Sidney, 17. Dentinho, 33. Vladyka Petr, 35. Meller - 24. Tolstov (Soarez), 32. Taverna, 39. Ricardo

    Karty:   33. Rešetár Lukáš (CHR)   35. Marcinho (TEP)


    FK Chrudim: Meller (Žďánský) - Mareš R., Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Cacau, Sidney, Rešetár, Bouška, Mareš M.
    FC Balticflora Teplice: Cavallaro (Kalina) - Taverna, Pereira R., Marcinho, Guilherme, Tolstov, Mažári, Fitsak, Leite

    Rozhodca: Venc - Linhart, Kincl