Rusko – Kanada 6:4 (kon.) | Švédsko – USA 3:4 (po pr.)
koniec
Rusko
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
Kanada
cz Nedeľa 24.04.2011, 14:30 • Kunsteisstadion Crimmitschau. • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    59:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Kučerov si dojel pro puk, který mířil na icing, našel před branou NAILA JAKUPOVA, který střelou do prázdné zkompletoval hattrick. Asistence: Nikita Kučerov. 6:4.
     
    58:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hala bouří a Kanada snižuje! Vasiljevskij propustil střelu Murphyho, kterou tečoval BRETT RITCHIE. Asistence: Ryan Murphy. 5:4.
     
    37:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorovým listům stačilo jen šest vteřin na využití přesilové hry. RYAN MURRAY využil toho, že Vasiljevskij nic neviděl a svou střelu poslal pod víko. Asisntece: Eric Locke, Ryan Murphy. 5:3.
     
    35:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Kanadská jízda dostává další zásah. Grigorenko našel v přesilové hře mezi kruhy NIKITU KUČEROVA, který střelou na vyrážečku zvyšuje náskok svého týmu. Asistence: Michajl Grigorenko. Albert Jarulin. 5:2.
     
    30:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná teď slušně zatřásla kanadským stromem. Tkačev vyslal do samostatného úniku NAILA JAKUPOVA a ten střelou mezi betony D´Agostiniho dává gól v oslabení. Asistence:Vladimir Tkačev. 4:2.
     
    28:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná obrací stav utkání. VLADIMIR TKAČEV vystřelil švihem a puk se zastavil až v kanadské síti. Asistence: Nail Jakupov. 3:2.
     
    27:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je opět srovnáno. Konkov vyslal do samostatného úniku NAILA JAKUPOVA, který střelou nad vyrážečku nedal kanadskému brankáři šanci. Asistence: Roman Konkov. 2:2.
     
    23:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy jdou do vedení. Kanaďané předvedli, jak se má sehrát přesilová hra a po ose Murphy, Scheifele zametl puk do prázdné klece ALAN QUINE. Asisntece: Mark Scheifele, Ryan Murphy. 1:2.
     
    18:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Kanada potřebovala k využití přesilové hry čtyřiadvacet vteřin. RYAN MURPHY napřáhl od modré a jeho střela se zastavila až v ruské kleci. Asistence: Alan Quine. 1:1.
     
    11:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko jde zaslouženě do vedení. NIKITA KUČEROV napřáhl na pravé straně a vymetl levou šibenici kanadské branky. Bez asistence. 1:0.

    Petr Schultz

    Góly a asistencie: 12. Kučerov, 28. Jakupov (Konkov), 29. Tkačev (Jakupov), 31. Jakupov (Tkačev), 36. Kučerov (Grigorenko, Jarulin.), 60. Jakupov (Kučerov) - 19. Murphy (Quine), 24. Quine (Scheifele, Murphy), 38. Murray (Murphy, Locke), 59. Ritchie (Murphy)


    Rusko: D´Agostini (Subban) - Murray, Ceci, Harrington, Murphy, Koekkoek, Rielly, Scarlett - Locke, Quine, Scheifele - Cousins, Ritchie, McNeill - Andrews, Smith, Ewanyk - Catenacci, Brassard, Hudon - Griffith.
    Kanada: Vasiljevskij An. (Šegalo) - Jarullin, Saveljev, Vasiljevskij Al., Nesterov, Voršejev, Šuvalov, Sabinin - Konkov, Kučerov, Grigorenko - Jakupov, Smurov, Tkačev - Ivanjuženkov, Slepyšev, Jakimov - Šalunov, Kuvajev.

    Rozhodca: Johansson (SWE), Stricker (SUI) - Dahmen (SWE), Müller (SUI)