Rusko – Fínsko 4:2 (kon.) | Česko – Švédsko 2:4 (kon.)
koniec
Rusko
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Fínsko
cz Nedeľa 24.04.2011, 14:00Euro Hockey Tour
Partner:
     
    59:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je vymalováno. Do prázdné se trefuje ALEXEJ TĚREŠČENKO a potvrzuje tak vítězství Ruska v tomto zápasu. Asistence: Alexej Morozov, Danis Zaripov (2+1).
     
    33:57
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Po sérii velkých šancí na obou stranách se ujala ta ruská. Jakov Rylov zavezl kotouč do útočného pásma, přenechal kotouč DANISU ZARIPOVOVI a ten vymetl levou šibenici Vehanenovy svatyně. Asistence: Jakov Rylov.
     
    31:38
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Vyrovnáno! Teď už byl Nabokov bezmocný, Finsko využívá dvojnásobnou přesilovku. ANSSI SALMELA si najel až mezi kruhy od modré čáry a tvrdou bombou propálil ruského brankáře pod lapačkou. Asistence: Mikko Koivu.
     
    24:01
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Velké zmatky před finskou obranou. Hrubici udělal Lepistö, DANIS ZARIPOV zakombinoval s Morozovem před bránou. Ruský kapitán ještě trefil místo úplně prázdné klece tyč, jenže puk se mu vrátil a zase minul prázdnou bránu, tam však dobře stal Zaripov a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Alexej Morozov.
     
    12:13
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno. Rusko využívá svou přesilovku zásluhou VITALIJE AŤUŠOVA. Birjukov napálil kotouč od modré a následně protečoval puk do brány Aťušov. Je ovšem možné, že dojde k opravě, dle mého názoru dal branku Arťuchin. Nicméně branka platí a v Brně je stav 1:1. Asistence: Jevgenij Birjukov a Alexej Těreščenko.
     
    04:20
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Finové vyhráli vhazování, na modré se dostal puk na MIKKO MÄENPÄÄ a ten tvrdou ránou propálil celou ruskou obranu, včetně bezmocného Nabokova. Krásná branka a Finsko jde zaslouženě do vedení. Asistence: Niko Kapanen.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 13. Aťušov (Birjukov, Těresčenko), 25. Zaripov (Morozov), 34. Zaripov (Rylov), 60. Teresčenko (Morozov, Zaripov) - 5. Mäenpää (Kapanen), 32. Salmela (Koivu)


    Rusko: Nabokov (Košečkin) - Nikulin, Bělov, Atušov, Birjukov, Kornějev, Grebeškov, Rylov, Emelin - Morozov (C), Kajgorodov, Zaripov - Afinogenov, Těresčenko, Arťuchin - Tarasenko, Gorovikov, Šipačev - Žarkov, Burmistrov, Dadonov.
    Fínsko: Vehanen (Lassila) - Salmela, Lepistö, Mäenpää, Heitanen, Puistola, Väänänen, Jaakola, Kukkonen - Aaltonen, Koivu, Ruutu - Pilhström, Kapanen, Pyörälä - Pesonen, Immonen, Puustinen - Komarov, Nokelainen, Joensuu - Lehterä.

    Rozhodca: Fraňo, Minář - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4805