Fínsko – Nemecko 6:0 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:1 (kon.) | Slovensko – Nórsko 2:6 (kon.)
USA – Kanada 5:4 (po pr.) | Švajčiarsko – Česko 4:2 (kon.)
koniec po predl.
USA
5:4 (1:1, 1:0, 2:3 - 1:0)
Kanada
cz Sobota 23.04.2011, 18:30 • Kunsteisstadion Crimmitschau. • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    64:22
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo strhující prodloužení! nakonec ho rozhodl TYLER BIGGS střelou, která se od levé tyčky odrazila do sítě. Bez asistence.
     
    59:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Střílená přihrávka kapitána Murrayho do pravého kruhu a dorážka MARKA SCHIEFELEHO směřovala do prtipohybu brankáře Gibsona, který puku do sítě tak trochu pomohl i svým tělem. Asistence: Ryan Murray.
     
    58:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je správný kapitán! Od modré nahazoval puk před branku Murray a puk ještě tečoval RYAN MURPHY! Asistence: Ryan Murray.
     
    49:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nahrávka zpoza branky od Cousinse směřovala na BRETTA RITCHIEHO, který zvedl puk přesně pod víko Gibsonovy branky. Asistence: Nick Cousins, Alan Quine.
     
    37:16
    USA právě vstřelilo branku!
    Druhý gól Američanů během jednoho oslabení! To se snad stalo naposledy právě Američanům ve čtvrtfinále mistrovství světa v roce 1996 ve Vídni, kdy jim během jednoho oslabení dali dva góly čeští hokejisté, pozdější mistři světa! Miller vyhrál buly, okamžitě poslal puk na REIDA BOUCHERA, jenž střelou z první překonal Subbana. Asistence: T.J. Miller.
     
    46:43
    USA právě vstřelilo branku!
    V oslabení vybojoval puk Boyd, našel ZACHA LARAZZU a ten to parádně trefil těsně pod břevno. Puk se ho asi i dotkl, rozhodně nejlepší střela zápasu. Asistence: Travis Boyd.
     
    36:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Puk se dostal do rohu kluziště, odkud přišla okamžitá přihrávka Millera mezi kruhy a prudká střela REIDA BOUCHERA bez přípravy. Gólman Malcolm Subban neměl šanci. Asistence: T.J. Miller.
     
    11:14
    USA právě vstřelilo branku!
    Jeden z Kanaďanů nastřelil J.T. MILLERA a ten ve dvojici s Boucherem upaloval na Subbana. Místo přihrávky zvolil střelu a je vyrovnáno! Bez asistence.
     
    4:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Quine dlouho čekal na přihrávku na pravé straně před McNellym, ale když ji dostal, už nebyl volný, tak přihrál na modrou čáru. Odtud vypálil RYAN MURPHY a jeho pokus tečoval do sítě BRETT RITCHIE. Asistence: Ryan Murphy, Alan Quine.

    David Schlegel

    Góly a asistencie: 12. Miller, 37. Boucher (Miller), 47. Larazza (Boyd), 38. Boucher (Miller), 65. Biggs - 5. Ritchie (Murphy, Quine), 50. Ritchie (Cousins, Quine), 59. Murphy (Murray), 60. Schiefele (Murray)


    USA: Gibson (McNelly) - Kaib, Reid, Trouba, Jones, Paliotta, McCabe, Murphy, Russo - Samuelsson, Haggerty, Carlson - Kerdiles, Biggs, Boyd - Miller, Boucher, Grimaldi - Pietila, Larraza, Bardreau.
    Kanada: Subban (D´Agostini) - Murray, Murphy , Harrington, Ceci, Koekkoek, Scarlett - Locke, Quine, Scheifele - Cousins, Rittchie, McNeill - Andrews, Smith, Ewanyk - Catenacci, Bassard, Hudon - Griffith.

    Rozhodca: Salmimen (FIN), Stricker (SUI) - Dahmen (SWE), Müller (SUI)