Švajčiarsko – Nórsko 4:1 (kon.) | Rusko – Fínsko 5:2 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (kon.)
Kanada – Nemecko 4:3 (kon.) | Česko U18 – SR 18 4:3 (kon.)
koniec
Česko
4:3 (1:2, 1:1, 2:1)
Slovensko
cz Štvrtok 21.04.2011, 19:30 • EnergieVerbund Arena • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    59:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvě sekundy před koncem normální hrací doby využil slovenské hry bez brankáře k zakončení do opuštěné klece LUKÁŠ SEDLÁK. Bez asistence.
     
    50:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je opět srovnáno. Češi využili výhodu jednoho muže v poli, když JAKUB MATAI byl sekán v úniku 2 na 1 a střelou nad lapačku srovnává. Asistence: Marek Hrbas. 3:3.
     
    25:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko využívá přesilovku 5 na 3 a jde opět do vedení. MARKO DAŇO vystřelil z mezikruží a střelou do vinglu nedal Machovskému šanci. Asistence: Korím. 2:3.
     
    23:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je opět srovnáno. LUKÁŠ SEDLÁK nic nevymýšlel a svou střelu poslal přesné k pravé tyči Rybárovy branky. 2:2.
     
    18:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jednu vteřinu před nástupem Frka na led dává gól BRANISLAV RAPÁČ, který těsně před Machovským tečoval střelu Koríma. Asistence: Karol Korím, Peter Bezuška. 1:2.
     
    6:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Zmatky v české obraně potrestal BRUNO MRÁZ, který dorazil střelu Daňa pod víko. Asistence: Marko Daňo, Matěj Hindoš. 1:1.
     
    1:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek! Dmitrij Jaškin našel zpoza branky mezi kruhy TOMÁŠE HERTLA a ten střelou příklepem dává první český gól v zápase. Asistence: Dmitrij Jaškin, Tomáš Hampl. 1:0.

    Petr Schultz

    Góly a asistencie: 2. Hertl (Jaškin, Hampl), 24. Sedlák, 51. Matai (Hrbas), 60. Sedlák - 7. Mráz (Daňo, Hindoš), 19. Rapáč (Korím, Bezuška), 26. Daňo (Korím)


    Česko: Machovský (Pavelka J.) - Růžička, Hrbas, Musil, Jeník, Šidlík, Kvapil, Pavelka T.- Frk, Sedlák, Hyka - Hampl, Hertl, Jaškin - Matai, Švihálek, Rousek - Faksa, Beránek, Beran - Moravec
    Slovensko: Rybar (Sabol) - Nechala, Čerešňák, Bagin, Genrát, Korím, Bezuška, Luža - Daňo, Hindoš, Dolník - Vaško, Mráz, Boltun - Bezúch, Mikúš, Rapáč - Bíreš.

    Rozhodca: Sidorenko (BLR), Warschaw (USA) - Dussureault (CAN), Suominen (FIN)