Nemecko – Rusko 4:5 (po s.n.) | Kanada – Fínsko 5:4 (kon.)
po s.n.
Nemecko
4:5 (0:3, 3:0, 1:1 - 0:0)
Rusko
cz Sobota 16.04.2011, 19:30Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    65:01
    Rusko právě vstřelilo branku!

    NIKITA KUČEROV se s pukem nemazlil a švihem jej poslal k tyči. Rusové vítězí!
     
    50:00
    Německo právě vstřelilo branku!

    To je podívaná. CHRISTIAN KRETSCHMANN na křídle přebruslil obránce, natlačil se až před branku a ač falouván zakončil. Zdálo se, že Šegalo má puk pod sebou a Němci si zahrají přesilovku, ale puk nakonec pomalinku přešel brankovou čáru. Asistence: Huba Sekesi.
     
    49:29
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Němci doplatili na svou nedisciplinovanost a ztratili své pracně nabyté vedení. V přesilové hře na modré napřáhl ANTON SAVALJEV a puk se zastavil až v síti. Asistence: Michail Grigorenko.
     
    37:56
    Německo právě vstřelilo branku!

    To je neuvěřitelné, jak se Němci dokázali zvednout. V Crimmitschau máme vyrovnáno. Po obrovském závaru puk za záda protlačil DOMINIK DAXLBERGER. Asistence: Leongard Pföderl, Steven Bar.
     
    36:34
    Německo právě vstřelilo branku!

    Střelu Kellera od modré v mezikruží do branky tečoval ALEXANDER ACKERMANN. Asistence: Kilian Keller, Lars Grözinger.
     
    29:34
    Německo právě vstřelilo branku!

    Pět vteřin před koncem zkrácené přesilovky se domácí dočkali zaslouženého snížení. Fischbuch se po střele z úhlu už radoval, puk z jeho hole se ale odrazil ven a dorazit jej dokázal až NICKOLAS LATTA. Asistence: Daniel Fischbuch.
     
    12:01
    Rusko právě vstřelilo branku!

    MAXIM ŠALUNOV si počínal chladnokrevně, najel si před branku z úhlu, počkal si, až se Cupper položí, a z úhlu poté zavěsil pod víko. Bez asistence.
     
    9:06
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Rusové bleskově využívají přesilovou hru. Střela ROMANA KONKOVA ze střední vzdálenosti propadla Cupperovi nad lapačkou. Asistence: Nikita Kučerov, Albert Jarulin.
     
    6:25
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Hosté se zaslouženě dostávají do vedení, teď však i s trochou štěstí. Nahození obránce Nesterova se totiž od zadního mantinelu odrazilo k druhé tyči, kde jej do poloodkryté klece pohodlně dorazil ROMAN KONKOV. Asistence: Nikita Nesterov.

    Michal Slavík

    Góly a asistencie: 30. Latta (Fischbuch), 37. Ackermann (Keller, Grözinger), 38. Daxlberger (Pföderl, Bar), 50. Kretschmann (Sekesi) - 7. Konkov (Nesterov), 10. Konkov (Kučerov, Jarullin), 13. Šalunov, 50. Saveljev (Grigorenko), 66. Kučerov


    Nemecko: Cupper (Lehr) - Meirandres, Pföderl, Kronthaler, Mebus, Haase, Bar, Faber, Sekesi - Rieder, Keller, Latta - Grözinger, Fischbuch, Kretschmann - Ackermann, Daxlberger, Uvira - Reimer, Tiffles, Solder
    Rusko: Šegalo (Vasilevskij) - Nesterov, Jarullin, Pedan, Šuvalov, Vasilevskij, Sabinin, Saveljev - Konkov, Kučerov, Grigorenko - Jakupov, Slepišev, Jakimov - Ivaňuženko, Šalunov, Tkačev - Michailov, Smurov, Kuvajev

    Rozhodca: Salminen (FIN), Solm (NOR) - Dalton (GBR), Pešek (CZE)