Slovensko – USA 1:8 (kon.) | Nórsko – Švédsko 2:10 (kon.) | Švajčiarsko – Nemecko 1:4 (kon.)
Česko – Kanada 0:5 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Nemecko
cz Piatok 15.04.2011, 19:30 • Crimmitschau Arena • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    58:31
    Německo právě vstřelilo branku!

    Vítězství Německa je definitivní. Při power play Švýcarska se do prázdné branky trefil DANIEL FISCHBUCH. Asistence: Henry Haase.
     
    57:05
    S blížícím se koncem třetí třetiny stoupají i emoce, za hrubost současně vyloučeni Cedric Hachler (SUI) a Sebastian Uvira (GER).
     
    51:05
    Utkání sleduje 3053 diváků!
     
    48:09
    Bertschy se ocitl zcela volný v levém kruhu, neukvapil se, dobře zamířil, ale přesto trefil jen Cuppera, který povyjel a zmenšil střelecký úhel.
     
    56:32
    Martschini se obtočil kolem branky, poslal puk do Cupperových betonů a k dorážce jako první přispěchal Amstutz. Puk skončil v betonech gólmana, ten z toho sám byl očividně překvapen.
     
    37:59
    Jeden ze Švýcarů si po odpískání neušetřil vystřelit do prázdné branky, a vyprovokoval tím strkanici několika hráčů. Sudí nakonec hru nechává pokračovat bez udílení trestů.
     
    36:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Švýcaři snižují až v klasické přesilové hře. Kukanovu ránu od modré v mezikruží mimo dosah Cuppera tečoval DARIO SIMION. Asistence: Dean Kukan.
     
    35:14
    Steven Bar (GER) se provinil hákováním a posílá svůj tým do tří.
     
    Švýcarský trenér Manuele Celio požádal o oddechový čas pro svůj tým. V brance stále zůstává Luca Boltshauser.
     
    27:39
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němci jsou dnes opravdu produktivní. Z ostrého úhlu skóroval KILIAN KELLER. Asistsnce: Dennis Reimer.
     
    23:42
    Vyloučen Cedrich Hachler (SUI) za podražení.
     
    23:24
    Martschini stál po přihrávce napříč brankoviště úplně sám u pravé tyče, ve skórování mu zabránil bleskový Cupperův beton.
     
    21:24
    Sebastian Uvira (GER) vyloučen za podražení.
     
    15:10
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němci po první brance tlačili a dočkali se druhého úspěchu. Po závaru před Boltshauserem se ujala dorážka TOBIASE RIEDERA. Bez asistence.
     
    12:15
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němci se dlouho nemohli usadit v útočeném pásmu, ale když se jim to povedlo, hned se dostali do vedení. Po přihrávce Kellera na modré napřáhl TOBIAS RIEDER a možná i díky malé teči skončil puk za zády Boltshausera. Asistence: Killian Keller, Leonhard Pföderl.
     
    10:51
    Samuel Guerra (SUI) vyloučen a podražení.
     
    10:10
    Keller si s pukem zajel za branku, nečekanou zadovkou však nahrál zpátky Pfoderlovi, který střelou z první vysoko přestřelil pravý horní roh, kam původně mířil.
     
    9:03
    Julian Schmutz si vypracoval zatím největší šanci Švýcarska, když v kruhu individuálně přešel přes protihráče, tváří v tvář Cupperovi poslal puk do jeho betonu.
     
    7:18
    Vyloučen Max Mierandres (GER) za podražení.
     
    2:05
    Vyloučen Cedric Hachler (SUI) za sekání.

    Michal Slavík

    Góly a asistencie: 37. Simion (Kukan) - 13. Rieder (Keller, Pfoderl), 16. Rieder, 28. Keller (Reimer), 59. Fischbuch (Haase)


    Švajčiarsko: Boltshauser (Kuonen) - Hachler, Kukan, Guerra, Kreis, Marti, Hebeisen, Leu, Celio - Richard, Bertaggia, Bertschy - Martschini, Amstutz, Andrighetto - Grassi, Schmudtz, Neuenschwander - Balmelli, Simion, Hoffmann.
    Nemecko: Cupper (Lehr) - Meirandres, Pfoderl, Kronthaler, Mebus, Haase, Bar, Faber - Rieder, Keller, Latta - Grozinger, Fischbuch, Kretschmann - Ackermann, Daxlberger, Uvira - Reimer, Tiffels, Solder.

    Rozhodca: Johansson (Švé.), Klein (Kan.) - Dahmen (Švé.), Dussureault (Kan.)

    Diváci: 3053