Slovensko – USA 1:8 (kon.) | Nórsko – Švédsko 2:10 (kon.) | Švajčiarsko – Nemecko 1:4 (kon.)
Česko – Kanada 0:5 (kon.)
koniec
Slovensko
1:8 (0:2, 0:4, 1:2)
USA
cz Piatok 15.04.2011, 15:30 • Crimmitschau Arena • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    50:32
    Slovensko dalo gól!
    McNeely už prekonaný, MARKOVI DAŇOVI sa podarilo dostať puk za jeho chrbát. Asistencie si pripísali Filip Vaško a Bruno Mráz.
     
    57:08
    USA dalo gól!
    Prihrávka od modrej na ľavý kruh a strela RYANA HAGGERTYHO, ktorú Rybár čakal, no puk mu prepadol cez betóny! Asistenciu si pripísal Michael Paliotta.
     
    44:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Parádička v podaní DANA CARLSONA, zaviezol puk do pásma a keďže mal voľnú cestu na bránu, skúsil pred Rybárom blafák a poslal mu puk do vinkla. Asistenciu si pripísal Blake Pietila.
     
    39:06
    USA dalo gól!
    Biggsovu strelu ešte Rybár vyrazil, no ADAM REID zblízka dorážkou prehodil jeho betón. Asistencie si pripísali Tyler Biggs a Robbie Russo.
     
    35:37
    USA dalo gól!
    Túto šancu už Američania neodmietli a po góle REIDA BOUCHERA strieda v bráne Sabola Patrik Rybár. Asistencie si pripísali JT Miller a Rocco Grimaldi.
     
    30:42
    USA dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné, nielenže sme inkasovali v každej oslabovke, ale teraz dostávame gól aj pri našej presile! TRAVIS BOYD sa dostal do úniku a v tréningovom tempe posiela puk blafákom pomedzi Sabolove betóny do brány. Asistenciu si pripísal Zach Larraza.
     
    21:00
    USA dalo gól!
    Tak a je to tu, aj táto presilovka využitá, ROBBIE RUSSO stredom poslal puk na bránu, prešiel pomedzi Sabolove betóny za jeho chrbát. Asistenciu si pripísal Seth Jones.
     
    19:31
    USA dalo gól!
    Netrvalo dlho a aj túto presilovú hru sa podarilo využiť, strela CONNORA MURPHYHO sa zatrepotala vo vinkli nad Sabolovou lapačkou. Asistencie si pripísali Travis Boyd a Henrik Samuelsson.
     
    11:24
    USA dalo gól!
    Predsa sa podarilo Američanom využiť presilovú hru, Bezuška sa sklamane opiera o hokejku, nakoľko sa ROCCO GRIMALDI cez neho i Sabola presadil. Asistencie si pripísali TJ Miller a Seth Jones.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 51. Daňo (Vaško, B. Mráz) - 12. Grimaldi (Miller, Jones), 20. Murphy (Boyd, Samuelsson), 21. Russo (Jones), 31. Boyd (Larraza), 36. Boucher (Miller, Grimaldi), 40. Reid (Biggs, Russo), 45. Carlson (Pietila), 58. Haggerty (Paliotta)


    Slovensko: Sabol (Pat. Rybár) - Korím, P. Bezuška, Bagin, Gernát, Nechala, P. Čerešňák, Luža - T. Mikúš, D. Hudec, B. Rapáč - Vaško, B. Mráz, Boltun - R. Mráz, Bezúch, M. Daňo - Bíreš, Hinďoš, Dolník.
    USA: Gibson (McNeely) - Kaib, Reid, Trouba, Jones, Paliotta, McCabe, Murphy, Russo - Larraza, Haggerty, Carlson - Kerdiles, Biggs, Boyd - Miller, Boucher, Grimaldi - Pietila, Samuelsson, Bardreau.

    Rozhodca: Grumsen (Dán.), Solem (Nór.) - Pešek (Čes.), Suominen (Fín.)

    Diváci: 800