Ústí n/L – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (2:2, 2:1, 0:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 10.04.2011, 17:10 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    69:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem druhé fotbalové branky dnes podruhé DANIEL BOHÁČ. Asistence: Jiří Marušák.
     
    58:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky označen DANIEL BOHÁČ. Tím, kdo nahazoval byl Boris Žabka. Boleslav při power play srovnala!
     
    36:52
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí pokračuje ve velkém tlaku a zasloženě jde opět do vedení. Spršku střel už hostující brankář nemohl ustát. Navíc chvíli předtím neúspěšně sáhl po puku a byl značně rozhozen. Využil toho Němeček, který rychle posílal puk na branku. Ten sice narazil do klubka těl před ní. Vymotal se z něj nejlépe JAN KLOZ, potáhl si puk ještě do strany a zamířil pod horní tyčku. Schwarz se již natahoval marně. Asistence: Němeček, Handlovský.
     
    30:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jen pět vteřin stačilo hostům k využití přesilové hry. A i třetí vyrovnávací branka je z kategorie štastnějších. I když nyní RADEK MATĚJOVSKÝ vložil do nahození Haye hůl a poslal puk mimo dosah ústeckého brankáře. Asistence: Hay, Bahenský.
     
    27:27
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí sehrálo převahu dvou mužů v poli velmi dobře. Třikrát pálilo mimo. Stejně se tlačilo do další koncovky. Svíralo kleště stále blíže a nakonec mířil notně daleko před modrou čarou LUKÁŠ POŽIVIL a trefil se náramně pod víko. Asistence: Rok Pajič.
     
    18:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jen chvíli Ústí vedlo. Hosté zase srovnávají. Nahození JIŘÍHO MARUŠÁKA od modré čáry propadlo až do branky. Zřejmě puk nikdo netečoval. Asistence: Petr Macháček.
     
    16:57
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po delší pasáži, kdy se hra odehrávala daleko od obou branek, domácí udeřili a podruhé v zápase vedou. Čurilla odvedl v útočném pásmu skvělou práci. Od hrazení si vybruslil se protihráči na zádech do střelecké pozice. Puk Schwarz vyrazil před sebe, kde jej zase vydolovali domácí. RICHARD DIVIŠ objel branku a forhendem zamířil pod horní tyčku. Asistence: Marek Čurilla.
     
    03:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají. DAVID VRBATA se vrátil z trestné lavice. Vybojoval puk u zadního hrazení. Neobtěžován vybruslil před branku a bekhendem po dlouhé kličkce zamířil pod horní tyčku.
     
    00:56
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tak to je začátek. Druhá střela na branku už v ní končí. Alinč se obtáčel kolem branky. Poslal zpětný pas na první tyč, kde se nejlépe zorientoval ZBYNĚK HAMPL a trefil se z první k tyči. Brankář byl bezmocný. Asistence: Jan Alinč.

    Karel Filas

    Góly a asistencie: 1. Hampl (Alinč), 17. Diviš, 28. Poživil (Pajič), 37. Kloz - 4. Vrbata, 19. Marušák (Macháček), 31. Matějovský (Hay, Bahenský), 59. Boháč (Žabka), 70. Boháč (Marušák)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, L. Poživil, Sklenička, Gureň, Vobořil, Klobouček, K. Černý - Mikulík, Roubík, Ludvík - Janků, Alinč, Hampl - Čurilla, Pajič, Diviš - Kloz, R. Hanzl, Handlovský.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Lehikoinen, Marušák, Macháček, Žabka, Chaloupka, Demel, Dudáš - Bahenský, Divíšek, Matějovský - Vrbata, Plodek, Pabiška - Tvrdík, Štefanka, Macho - Lenc, Hrdel, Boháč.

    Rozhodca: Šír, Trombík - Gebauer, Tošenovjan