Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Kladno – Sparta Praha 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Rytíři Kladno
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 0:0)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 27.03.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    70:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sacha Treille tentokráte na Cikánka bekhendovým blafákem nevyzrál a Kladno tak poráží Spartu vítězným nájezdem DAVIDA STIELERA.
     
    48:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je srovnáno. Dlouho se Sparťané do koncovky nedostávali. Philipp na modré jen posunul k MICHALU GULAŠIMU, který propálil Cikánka. Asistence: Radek Philipp, Petr Ton.
     
    44:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla ovšem parádní akce Sparty. Kafka zpoza branky nahrál na kruh Treillemu, který naznačil střelu, ale přitom nahrával na TOMÁŠE RUBEŠE. Ten taky naznačil střelu, položil si Cikánka a do prázdné branky skóroval. Akce jako z učebnice. Asistence: Sacha Treille, Petr Kafka.
     
    39:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak s brankami se roztrhl v Kladně pytel. Nedvěd se nechal vcelku snadno objet Přibylem. Ten zavezl puk za branku, kde se k němu dostal Výborný. Ten si vyměnil puk s Tonem a pak rychle našel před brankou právě DANIELA PŘIBYLA, který doslova procedil puk mezi betony. Asistence: David Výborný, Petr Ton.
     
    38:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sparta měla šanci na snížení, ale Cikánek si poradil a vzápětí se dostali dopředu znovu domácí. Kotrla uvolnil Smoleňáka, který vycukal Novotného, ten si lehl na zem, Smoleňák objel branku a ač byl faulovaný, stihl nahrát před branku na JANA DALECKÉHO, který ve svém letošním druhém startu dává první branku. Asistence: Radek Smoleňák, Jindřich Kotrla.
     
    37:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvě sekundy stihli hosté odehrát v plném počtu. Kladno ještě bylo v pásmu, když se Žálčík vracel na led. Piskáček vystřelil ze strany a do jeho pokusu ideálně vložil hůl DAVID STIELER. Na teč už byl Novotný krátký. Asistence: Jan Piskáček, David Růžička.
     
    22:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je mi záhadou, jak se dostal puk do branky. Bílek nahrál ONDŘEJI ŠMACHOVI, který od mantinelu nahodil na branku a puk k překvapení všech skončil za pomoci tyče v bráně. Asistence: Vítězslav Bílek.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 23. Šmach (Bílek), 38. Stieler (Piskáček, Růžička), 39. Dalecký (Smoleňák, Kotrla), 70. Stieler - 40. Přibyl (Výborný, Ton), 45. Rubeš (S. Treille, Kafka), 49. Gulaši (Philipp, Ton)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Falter) - Drtina, Nedvěd, Růžička, Mrázek, Piskáček, Šmach, Mnatsyan - Dalecký, Kotrla, Smoleňák - Bílek, Kalla, Valský - Látal, Stieler, Eberle - Hovorka, Knotek, Bělohlav.
    HC Sparta Praha: Novotný (Kocián) - Sobotka, Gulaši, Philipp, Žovinec, Kolář, Veselý, Husák, Macholda - Ton, Výborný, Přibyl - Žálčík, Pacovský, Hromas - S. Treille, Rubeš, Tůma - Sovík, Kafka, Bartánus.

    Rozhodca: Homola, Polák - Vengřín, Poruba