Košice – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Dubnica – Slovan Bratislava 1:1 (kon.) | Prešov – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Senica – Ružomberok 4:0 (kon.) | Trnava – Nitra 4:1 (kon.)
koniec
MFK Košice
0:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 12.03.2011, 15:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    76
    Akcia Košíc na ktorej konci boli Kubík a Digoň, druhý menovaný sa po dobrej prihrávke dostal na 2x do zakončenia pred bránou, stále to však nebolo to pravé orechové.
     
    75
    Druhé striedanie žlto-modrých, na hraciu plochu prichádza miesto unaveného Viazanka - Kubík.
     
    63
    Prvé striedanie hosťujúceho tímu v tomto zápase, na trávnik prichádza Tomášek, ktorý strieda Hrušku.
     
    56
    Prvé striedanie v dnešnom zápase majú na svojom konte domáci futbalisti, na hraciu plochu vybieha miesto Juhára čerstvý Digoň.
     
    55
    Tlak Košíc pokračuje, opäť sa do šance pred bránou dostal jeden z domácich futbalistov, tentoraz Dávid Škutka nemal potrebné nervy aby uspel pred bránou svojho súpera, jeho strela nemala potrebnú silu.
     
    53
    Najväčšia šanca Košíc v tomto zápase bola opäť zastavená čiarovým rozhodcom, ktorý signalizoval ofsajd, Miroslav Viazanko sa dostal k lopte tesne pred bránou, zoči-voči brankárovi Zlatých Moraviec by však aj tak neuspel.
     
    35
    Zlaté Moravce dali gól!
    Hosťujúci tím sa dostáva do vedenia, keď loptu pred 16tkou prebral kapitán PETER KURAČKA a jeho presná strela nedala najmenšiu šancu košickému brankárovi, ktorý môže už len vyťahovať loptu zo svojej siete.
     
    33
    Prvá žltá karta v zápase, ktorú dostáva po nešetrnom zákroku na Petra Šinglára - Milan Pavlovič.
     
    27
    Podarená strela Karla Pavelku, ktorý vyhral osobný súboj, pokúsil sa vystreliť a jeho prudká strela opečiatkovala hornú konštrukciu košickej brány!
     
    22
    Podarený pokus Košíc, keď priamy kop zahrával Kamil Kuzma, jeho pokus sa odrazil od múru, nasledovať mal ešte rohový kop no hlavný rozhodca odpískal odkop od brány, lopta však mala dobrý smer a nechýbalo veľa aby sa musel brankár hosťujúceho tímu poriadne natiahnuť.
     
    21
    Nebezpečný center pred bránu kde sa pár sekúnd lopta pohybovala ako neriadená strela, po zmätku však nakoniec jeden z hráčov hostí fauloval a tak sa o pár sekúnd bude nasledovať priamy kop zhruba 17 metrov od brány.
     
    17
    Šanca Košíc, do prieniku pred bránu sa dostával jeden z hráčov žlto-modrých, čiarový rozhodca však signalizoval ofsajd a nakoniec z toho nič pred bránou nebolo.
     
    3
    Prvá šanca zápasu patrila domácim futbalistom, keď sa ku koncovke dostal pred bránou Jaroslav Kolbas, ten sa snažil prelobovať hosťujúceho brankára ale strele dodal až príliš veľkú silu, lopta nakoniec skončila mimo hraciu plochu.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 35. Kuračka

    Karty:   33. Pavlovič (ZMO)


    MFK Košice:
    FC ViOn Zlaté Moravce:

    Rozhodca: Richard Smolák