Žilina – Piešťany 4:2 (kon.) | Košice – Nitra 5:0 (kon.) | Poprad – Skalica 6:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
HK Skalica
Piatok 04.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Skalica dala gól!
    MAREK MIKUŠOVIČ využíva obrovskú chybu v rozohrávke domácich, Miroslav Lipovský nerozhodne zastal uprostred vybiehania a inkasuje gól strelou pomedzi betóny. Asistencia: Tibor Višňovský.
     
    50:22
    Poprad dal gól!
    Emil Lundberg sa dostal napriek faulu za hosťujúcu obranu, vytiahol z bránky Zdenka Kotvana a s prehľadom posunul puk prizerajúcemu sa MARTINOVI KUĽHOVI - popradský útočník tak dosiahol hetrik (na ľad doplachtilo i zopár šiltoviek) a gól inkasoval aj náhradný brankár Skalice. Asistencia: Lundberg.
     
    46:02
    Skalica dala gól!
    Iskierku nádeje pre hostí vykresal peknou samostatnou akciou MARTIN ŠTEPÁN, naznačenou prihrávkou a následnou sťahovačkou sa zbavil Dominika Kramára a prekonal z bezprostrednej blízkosti Miroslava Lipovského.
     
    37:02
    Poprad dal gól!
    Parádna akcia znovu v podaní domácich, Peter Klouda vošiel do pásma na ľavej strane, našiel pred bránkoviskom Arneho Krotáka, ktorý už vyšiel z ideálnej streleckej pozície a tak posunul prihrávku ešte do druhej vlny, z ktorej nekompromisne príklepom prestrelil hosťujúceho gólmana ADAM LAPŠANSKÝ.
     
    34:23
    Poprad dal gól!
    Sedem sekúnd trvalo domácim, kým dostali puk za chrbát Vlastimila Lakosila, puk začal svoju púť u Jaroslava Kasíka, Radoslav Suchý naznačil strelu a MARTIN KUĽHA mal tak ideálnu pozíciu i otvorený priestor na strelu z prvej, ku ktorej sa hosťujúci brankár nestihol presunúť. Asistencie: Jaroslav Kasík, Radoslav Suchý.
     
    27:46
    Skalica dala gól!
    Ležiaceho Miroslava Lipovského teda prekonáva PETR OBDRŽÁLEK. Asistencie: Rastislav Konečný, Michal Školiak.
     
    21:10
    Poprad dal gól!
    Jaroslav Kasík zastavil ťažký puk na útočnej modrej a jeho nahodenie puku švihom tečoval medzi Lakosilove betóny MARTIN KUĽHA.
     
    13:26
    Poprad dal gól!
    Martin Kuľha dobehol puk odrazený do rohu klziska, rýchlou prihrávkou ho poslal medzi kruhy, kde Emil Lundberg stiahol na seba jediného prítomného obrancu a prenechal efektne príležitosť MIROSLAVOVI ŠKOVIROVI, pre ktorého bola dorážka vlastného pokusu tretím gólom v tejto sérii. Asistencie: Lundberg, Kuľha.
     
    08:24
    Poprad dal gól!
    Akciu Adama Lapšanského, keď ušiel obrancom, natlačil sa až pred Vlastimila Lakosila, ktorý vybehol z bránky a puk mu vyrazil, dokončil dorážkou do prázdnej bránky PETER KLOUDA. Asistencia Lapšanský.

    Marián Handzuš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Klouda (Lapšanský), 14. Škovira (Lundberg, Kuľha), 22. Kuľha (Kasík, Škovira), 35. Kuľha (Suchý, Kasík), 38. Lapšanský (Kroták, Klouda), 51. Kuľha (Lundberg) - 28. Obdržálek (Konečný, Školiak Michal), 47. Štepán, 58. Mikušovič (Višňovský)


    HK Poprad: Lipovský (Melicherčík) – Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, Kramár, Vandas - Kuľha, Ludnberg, Škovira – Kroták, Klouda, Lapšanský – Wanvig, Rapáč, Svitana - Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HK Skalica: Lakosil (Kotvan) – M. Školiak, Škadra, Kloz, Jankovič, Kumstát, Gula, Jaborník – Jurík, R. Školiak, Višňovský – Obdržálek, Jarolín, Konečný – Kutálek, Holovič, Šátek – Štepán, Lantoš, Mikušovič. Tréner – Oremus Peter.

    Rozhodca: Orzság, Műllner - Smrek, Korba

    Diváci: 3113