Nižnekamsk – Omsk 2:3 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Avangard Omsk
cz Piatok 04.03.2011, 17:00 • Ledový dvorec, Nižněkamsk • Play-off KHL
Partner:
     
    56:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk dokonává obrat ! Z rohu vystřelil ANTON KURJANOV a Kasutin propustil puk, i díky tomu, že na něj spadnul vlastní spoluhráč.
     
    53:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak dneska padají branky v oslabení! Tři ze čtyř, které dnes padli byli při vlastním oslabení. Nyní ujel Popov předložil puk spolu sním najíždějícímu ANTONU KURJANOVI! Asistence: Popov,
     
    28:11
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdý direkt pro Omsk! Po několika vteřinách přesilovky hostů ujel ANDREJ SIMAKOV a posílá NIžněkamsk opět do vedení! Bez asistence!
     
    24:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po přihrávce před branku puk propadnul ke Kasutinovi, který ale puk vyrazil jen před sebe a od brusle Ščitova se touš dostal až k DMITRII VLASENKOVOVI, který srovnává skóre! Asistence: Semin, Sentjupin.
     
    17:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak a je to gól ve vlastním oslabení! ANTON KRYSANOV ujel, přihrál Jakutsenjovi, terý obajl branku, přihrál opět Krysanovovi a ten otevírá skóre! Asistence: Jakutsenja.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 18. Krysanov (Jakutsenja), 29. Simakov - 25. Vlasenkov (Semin, Sentjupin), 54. Kurjanov (Popov), 57. Kurjanov


    Neftechimik Nižnekamsk: Kasutin (Munro) - Berezin, Rybov, Bernackij, Ščitov, N. Bělov, Mamašev, Rjasenskij - Islamov, Simakov, Galimov, Jakutsenja, Pestuško, Persson, Pivko, Krysanov, Konkov, Ivanov, Brendl, Lapenkov.
    Avangard Omsk: Rämo (Kuzněcov) - Angell, Rjabikin, Kuljaš, Škoula, Pěrvišin, A. Bělov, Pivcakin - Jágr, Červenka, Vampola, Kurjanov, Volkov, Popov, Averin, Pěrežogin, Kalinin, Semin, Vlasenkov, Kaljužnij, Sentjurin.

    Rozhodca: Karabanov, Odinš - Metalnikov, Sirotkin