Košice – Nitra 6:0 (kon.) | Poprad – Skalica 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HK Skalica
Piatok 25.02.2011, 18:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:53
    Skalica si berie oddychový čas.
     
    53:38
    Poprad v prečíslení, Škovira posielal Lundbergovi, ten napriahol z prvej, no puk netrafil!
     
    46:06
    Vylúčenie Poprad, Arne Kroták, dve minúty za držanie hokejky. Zároveň vylúčenie Skalica, René Školiak, desať minút za nešportové správanie.
     
    44:05
    Vylúčenie Poprad, Martin Kuľha, dve minúty za podrazenie.
     
    43:57
    Rázna strela Lapšanského spoza ľavého kruhu preletela popri tyčke Lakosilovej brány.
     
    39:58
    Škovira s Lundbergom v úniku, Škovirovu strelu Lakosil vyrazil, Lundberg ale bez šance na dorážku.
     
    39:43
    Vylúčenie Poprad, Adam Lapšanský, dve minúty za sekanie. Pri signalizovanom vylúčení aj faul na Kramára, ten ale nebude potrestaný.
     
    37:27
    Kopecký dobehol puk, Gula si tentokrát síce dal pozor, no vrátil ho dopredu chybne, zachytil ho Kloda a poslal na Kuľhu, ten si musel puk spracovávať a poslal ho na Lakosila len tak mimochodom.
     
    35:11
    Vylúčenie Poprad, Miroslav Lipovský, dve minúty za sekanie. Trest si odsedí Jan Kopecký.
     
    31:48
    Gula sa za pukom neponáhľal v domnienke, že za ním popradský hráč nepokorčuľuje, ale opak bol pravdou, Lapšanský zapol zo všetkých síl a puk poslal švihom na bránu, Lakosil len ľahko zblokoval betónmi, puk minul bránu.
     
    29:24
    Kuľhova akcia, z pravej strany sa natlačil pred bránu, poslal puk pomedzi Lakosilove betóny, brankár stále nemal puk jasne pokrytý, no za svoj chrbát ho tiež nepustil.
     
    24:13
    Vylúčenie Skalica, Vladimír Lantoš, dve minúty za sekanie plus dve minúty hrubosť. Vylúčenie Poprad, Juraj Kledrowetz, dve minúty za hrubosť.
     
    24:13
    Spomedzi kruhov sa do šance dostal Kutálek, Lipovský reflexívne vyrazil, následne dorážka Lantoša, Lipovský si puk pokryl, Lantoš naďalej dorážal dosť agresívnym spôsobom, za čo sa po ňom okamžite hodil najbližší ochranca brankára, Juraj Kledrowetz.
     
    21:48
    Lantoš v šanci. Jurík nastrelil z pravého kruhu a mladý útočník sa dostal k dorážke, snažil sa puk pretlačiť pomedzi Lipovského betóny.
     
    17:06
    Vylúčenie Skalica, Martin Gründling, dve minúty za vyhodenie puku z hracej plochy. Ešte predtým sa do šance dostal Lapšanský, ale akosi minul bránu.
     
    15:19
    Poprad dal gól!
    Skaličania sa celkom oprávnene sťažujú, zaujímalo by ma, ako túto situáciu rozhodcovia ospravelnia, pretože počuteľne bolo odpískané ešte predtým, ako druhý rozhodca ukázal "puk v sieti". Radoslav Suchý napriahol od modrej, KYLE WANVIG výborne clonil tečoval jeho strelu, Lakosil puk sprvu pokryl, no vzápätí mu prepadol do brány. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    11:49
    Klouda stredom do pásma, vysunul pekne na Lundberga, jeho nájazdík z ľavého kruhu končí prehodením brány.
     
    10:23
    Vylúčenie Skalica, Michal Školiak, dve minúty za nedovolené bránenie v hre. Obranca sa, podľa nášho pohľadu oprávnene, sťažuje.
     
    9:39
    Poprad dal gól!
    Ak by to tak chceli spraviť, tak to triu K-K-K nevyjde, ako prvý mal nádhernú šancu na prekonanie Lakosila Klouda, jeho strela však pôsobila skôr ako prihrávka na Kuľhu, ktorý mal pred sebou voľný priestor, nakoľko Lakosil ležal na ľade, poslal puk ale cez bránkovisko, kde sa nadruhýkrát zorientoval JURAJ KLEDROWETZ a po 70 minútach je Lakosil Popradom konečne prekonaný. Asistencie: Martin Kuľha a Peter Klouda.
     
    8:36
    Skalica dala gól!
    Faulovaný PETER GULA predýchava šancu, rozbieha sa na bránu, hodil si puk do pravej strany a bekhendovou strelou ponad Lipovského lapačku napol sieť jeho brány! Logicky bez asistencie.
     
    8:36
    Vylúčenie Poprad, Stanislav Jasečko, za hákovanie nariadené trestné strieľanie.
     
    4:19
    Vylúčenie Skalica, René Školiak, dve minúty za podrazenie na Wanviga.
     
    2:30
    Vylúčenie Poprad, Miroslav Škovira, dve minúty za hrubosť.
     
    2:11
    Vylúčenie Skalica, Juraj Jurík, dve minúty za nedovolené bránenie.

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Kledrowetz (Kuľha, Klouda), 16. Rogers (Suchý) - 9. Gula


    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Rogers, Suchý, Jasečko, D. Kramár, Kledrowetz, J. Brejčák, Kasík - Wanvig, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Mlynarovič, A. Lapšanský - J. Kopecký, Klouda, Kuľha - R. Rapáč, S. Takáč, P. Svitana.
    HK Skalica: Lakosil (Z. Kotvan) - Gründling, Gróf, Kloz, I. Jankovič, Pa. Kumstát, Gula, Jaborník, M. Školiak - R. Školiak, T. Mikúš, T. Višňovský - Obdržálek, Jarolín, Konečný - Kutálek, Holovič, Šátek - J. Jurík ml., Lantoš, Mikušovič.

    Rozhodca: Lauff, Jonák - Kalina, M. Korba

    Diváci: 2878