Košice – Nitra 6:0 (kon.) | Poprad – Skalica 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HK Skalica
Piatok 25.02.2011, 18:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    15:19
    Poprad dal gól!
    Skaličania sa celkom oprávnene sťažujú, zaujímalo by ma, ako túto situáciu rozhodcovia ospravelnia, pretože počuteľne bolo odpískané ešte predtým, ako druhý rozhodca ukázal "puk v sieti". Radoslav Suchý napriahol od modrej, KYLE WANVIG výborne clonil tečoval jeho strelu, Lakosil puk sprvu pokryl, no vzápätí mu prepadol do brány. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    9:39
    Poprad dal gól!
    Ak by to tak chceli spraviť, tak to triu K-K-K nevyjde, ako prvý mal nádhernú šancu na prekonanie Lakosila Klouda, jeho strela však pôsobila skôr ako prihrávka na Kuľhu, ktorý mal pred sebou voľný priestor, nakoľko Lakosil ležal na ľade, poslal puk ale cez bránkovisko, kde sa nadruhýkrát zorientoval JURAJ KLEDROWETZ a po 70 minútach je Lakosil Popradom konečne prekonaný. Asistencie: Martin Kuľha a Peter Klouda.
     
    8:36
    Skalica dala gól!
    Faulovaný PETER GULA predýchava šancu, rozbieha sa na bránu, hodil si puk do pravej strany a bekhendovou strelou ponad Lipovského lapačku napol sieť jeho brány! Logicky bez asistencie.

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Kledrowetz (Kuľha, Klouda), 16. Rogers (Suchý) - 9. Gula


    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Rogers, Suchý, Jasečko, D. Kramár, Kledrowetz, J. Brejčák, Kasík - Wanvig, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Mlynarovič, A. Lapšanský - J. Kopecký, Klouda, Kuľha - R. Rapáč, S. Takáč, P. Svitana.
    HK Skalica: Lakosil (Z. Kotvan) - Gründling, Gróf, Kloz, I. Jankovič, Pa. Kumstát, Gula, Jaborník, M. Školiak - R. Školiak, T. Mikúš, T. Višňovský - Obdržálek, Jarolín, Konečný - Kutálek, Holovič, Šátek - J. Jurík ml., Lantoš, Mikušovič.

    Rozhodca: Lauff, Jonák - Kalina, M. Korba

    Diváci: 2878