Poprad – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Skalica – HC Slovan 2:0 (kon.) | Martin – Žilina 4:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 0:5 (kon.) | Trenčín – Košice 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Utorok 15.02.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Biro zahazardoval s pukom za opustenou bránkou Bystrice. Kuľha ho poslal k zemi a vypracoval tak príležitosť Kloudovi - ten sa však bezprostredne spred bránkoviska cez hosťujúcu obranu nepresadil.
     
    58:30
    Škovira mohol rozhodnúť. Hosťujúca bránka zíva prázdnotou, domácim sa podarilo získať puk na svoje hokejky, no Škovira nemieril spoza modrej čiary presne.
     
    56:55
    Bánská Bystrica dala gól!
    Miroslav Lipovský si teda za dnešný zápas čisté konto nepripíše, prekonal ho v úniku ROMAN TOMÁNEK strelou pomedzi betóny. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    44:32
    Weissmannovo zbytočné podrazenie v útočnom pásme, hra sa tak presťahuje pred Šimonoviča a sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    44:12
    Daniel Brejčák chcel útočiacemu hráčovi vypichnúť puk, hokejku však posunul pod nohy a previnil sa tak podrazením.
     
    39:20
    Poprad dal gól!
    Tak som sa mýlil, domácim sa podarilo vsietiť štyridsať sekúnd pred koncom gól do šatne, úspešným strelcom je JURAJ KLEDROWETZ, jeho pokus spoza kruhov prepadol cez Miroslava Šimonoviča, brankárovi hostí zrejme ešte niekto clonil vo výhľade. Asistencie: Martin Kuľha, Ján Kopecký.
     
    36:46
    Sily na ľade sa na pol minúty vyrovnajú, Svitana po zahratí puku uštedril hokejkou úder po prilbe jednému z Bystričanov a tak si musí ísť na trestnú lavicu odsedieť dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    35:45
    Lundberg - Klouda - Škovira. Hostia nevyhodili puk von z pásma a tak nechali domácim doslova otvorené dvere, cez tie sa Popradu nepodarilo dostať, keď po šachovej akcii trafil Škovira iba žŕdku nad Šimonovičovou lapačkou.
     
    35:16
    Ešte pred odpískaným postavením mimo hry sa hostia dopustili aj faulu - Rumpel si musí odpykať nedovolené bránenie.
     
    34:18
    Lapšanský bol hlavou ďalších príležitostí domácich, všetky strely jeho, Kuľhu a Mlynaroviča vykryl Šimonovič.
     
    29:35
    Karta sa obrátila, po Kloudovej nedovolenej hre so zdvihnutou hokejkou budú mať o hráča navrch hostia.
     
    27:27
    Príležitosť presilovej hry dostanú domáci, za sekanie vo svojom pásme odchádza na trestnú lavicu Rumpel.
     
    24:23
    Kasík zastavil telom Sýkoru, zákrok posúdený ako držanie, po následnom kontakte zostal Bystričan ležať na ľade a na striedačku následne odchádza držiac si ľavú ruku.
     
    20:44
    Za vlastnou bránkou sa evidentne previnil Cebák, na trestnú lavicu odchádza za podrazenie.
     
    13:18
    Poprad dal gól!
    Diváci v popradskej hale už dvíhali ruky nad hlavu pri prvej akcii PETRA KLOUDU, ktorý s chladnou hlavou vytiahol Miroslava Šimonoviča z bránky, no vyšiel z ideálneho uhla a do prázdnej bránky nezasunul, následne však puk vybojoval Martin Kuľha a znovu dostal puk na zakladateľa celej akcie, ktorý už nemal problém zdvihnúť puk ponad ležiaceho brankára domácich. Asistencia: Martin Kuľha. Hosťujúci tím si vyžiadal oddychový čas.
     
    12:30
    Pekný hokej pokračuje. Ján Brejčák bol mužom momentov na oboch stranách, najprv viedol útok a pripísal si nepríjemnú strelu švihom, následne zachránil domácich, keď vybral puk odrazený od korčúľ jedného z hráčov spred bránkovej čiary.
     
    05:08
    Puk už sa dostával von z obranného pásma Bystrice, zbytočne vylúčený Vizváry za držanie.
     
    01:30
    Paľovovi sa otvoril priestor. Na pravej strane sa dostal k strele úplne voľný Paľov, Lipovský puk lapačkou nestihol a mal veľké šťastie, keď za ním zazvonila žŕdka.
     
    01:05
    Poprad dal gól!
    Prekrásna strela v podaní ADAMA LAPŠANSKÉHO, na puk si počkal medzi kruhmi a po prihrávke spoza bránky príklepom vymietol pavučinku nad lapačkou Miroslava Šimonoviča. Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 2. Lapšanský (Mlynarovič, Svitana), 14. Klouda (Kuľha), 40. Kledrowetz (Kuľha, Kopecký) - 57. Tománek (Cebák)


    HK Poprad: Lipovský (Melicherčík) – Rogers, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kasík, Kledrowetz, J. Brejčák, Kramár – Wanvig, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Svitana - Kopecký, Klouda, Kuľha – Vandas, Mlynarovič, Takáč. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) – Cebák, Cuník, Biro, Kolba, Bambúch, Kubka, Vantroba, Vizváry – Tománek, Hudec, Sýkora – Paľov, Petro, Hvila – Weissman, Šechný, Bezák – Rumpel, Češík, Kútny. Tréner – Staš Milan, asistenti trénera – Chudý Miroslav, Orzságh Vladimír.

    Rozhodca: Mikula, Hradil - Smrek, Gajan

    Diváci: 3757