Fínsko – Rusko 4:3 (kon.) | Česko – Švédsko 2:5 (kon.)
koniec
Fínsko
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
Rusko
cz Sobota 12.02.2011, 15:00Turnaj piatich krajín (U18)
Partner:
     
    40:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Tak toto heslo se dá v této chvíli využít. Po obrovské šanci, kterou neproměnili ruští hráči se trefili Finové. MARKUS GRANLUND prostřelil Dyatlova a zaznamenal hattrick v dnešním střetnutí. Asistence: Toni Kallela, Ville Järveläinen.
     
    34:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla blesková odpověď finských hráčů. Dnes se Rusům nevyplatí faulovat, jelikož Finsku využívá již třetí přesilovou hru. Střelou v kruhu rozvlněl síť MARKUS GRANLUND, který mimo jiné dává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Juho Tommila.
     
    32:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A ruský tým zcela otáčí vývoj zápasu. Svojí početní výhodu zužitkoval po přihrávce Kucherova ALEXEY SHAMIN, který po zemi našel skulinka mezi tyčkou a betonem finského brankáře. Asistence: Nikita Kucherov.
     
    19:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A přeci jen se Rusové dočkali vyrovnání a finský tým může pouze žehrat na svoji nedisciplinovanost. Přesilovku využívá po přihrávce Shalunova NIKITA KUCHEROV, jenž z pravého kruhu přesně zamířil do branky finského týmu. Asistence: Maxim Shalunov.
     
    08:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko alespoň dává kontaktní branku! Dvě velké šance měli ruští hokejisté před Kekkim. Nejdříve Valkonen nastřelil tyč a posléze dopravil Sergey Smurov prostřelil finského muže v masce. Asistence: Roman Konkov.
     
    03:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko zužitkovává další početní výhodu! Tentokrát si situaci oba dva hráči vyměnili. Toni Kallela nahrál MARKUSU GRANLUNDOVI, který prostřelil Dyatlova a zvýšil tak náskok svého týmu na 2:0. Asistence: Toni Kallela.
     
    02:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají svojí první přesilovou hru a jdou do vedení. TONI KALLELA se na útočné modré čáře dostal k puku a mířil na ruského brankáře. Následně se rozhodl udělat kličku do po zemi a bekhendem našel mezírku mezi nohama Olega Dyatlova, jenž neměl sebemenší nárok. Asistence: Markus Granlund, Ville Järveläinen.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 3. Kallela (Granlund, Järveläinen), 4. Granlund (Kallela), 35. Granlund (Tommila), 41. Granlund (Kallela, Järveläinen) - 9. Smurov (Konkov), 20. Kucherov (Shalunov), 33. Shamin (Kucherov)


    Fínsko: Kekki (Perhonen) - Auvinen, Tommila, Määtä, Pokka, Ristolainen, Valkonen, Lindbohm, Leino - Järveläinen, Granlund "C", Kallela - Aaltonen, Wilenius, Kossila - Hännikäinen, Rekonen, Henritius - Liedes, Lamberg, Harjama.
    Rusko: Dyatlov (Artemiev) - Yarullin "C", Saveliev, Shuvalov, Vasilevskyi, Vorshev, Nesterov, Sabinin - Kucherov, Ageev, Tkachev - Shamin, Kadeykin, Shubin - Ivanyuzhenkov, Shalunov, Prokhorkin - Mikhailov, Konkov, Smurov.

    Rozhodca: Pešina, Šindler - Kis, Prchal.