K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 2:1 (po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:0 (kon.)
Pardubice – Slavia 1:3 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 1:3 (kon.) | Motor ČB – Berani Zlín 1:2 (po s.n.)
Liberec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Slavia Praha
cz Piatok 04.02.2011, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    53:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují v přesilovce na rozdíl dvou branek a vyrázně se přibližují třem bodům. Krejčík našel skulinu v obraně domácích do které najel JAKUB SKLENÁŘ, a ten v samostatném nájezdu překonává ranou k pravé tyči domácího brankáře. Asistence: Petr Jelínek a Jakub Krejčík.
     
    25:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    A udeřilo na druhé straně. Do otevřené obrany šli hosté dva na jednoho a jdou opět do vedení. Micka našel rozjetého LUKÁŠE KRENŽELOKA, který v samostatném úniku nekompromisně prostřeluje k pravé tyči brankáře Růžičku. Asistence: Tomáš Micka Jiří Vašíček.
     
    15:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton bleskově srovnává krok. Po dobré práci útočníků se k puku dostal Somík, ten krásně našel LUKÁŠE NAHODILA, který oku lahodícím blafákem zasouvá puk za ležícího Kopřivu. Asistence: Radovan Somík a Martin Bartek.
     
    13:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svoji přesilovou hru a jdou do vedení. Doležal zpoza branky našel sjíždějícího zadáka PETRA KUBOŠE, který bez přípravy prudkou ranou vymetl pavučinku v levé rohu domácí klece. Asistence: Jiří Doležal a Tomáš Micka.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 15. Nahodil (Somík, Bartek) - 14. Kuboš (Doležal, Micka), 26. Krenželok (Micka, Vašíček), 54. Sklenář (Jelínek, Krejčík)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (A. Svoboda) – Kolář II, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, Nakládal, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Nahodil, Somík – Kůrka, Zohorna, Rákos– Buchtele, Špirko, Pineault.

    Trenéři: Josef Jandač a Pavel Hynek.

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) – Roth, Vašíček, Kuboš, Kolařík, Žižka, Krejčík, Barák – Krenželok, Třetina, Vondrka – T. Svoboda, Jaškin, Tomica – Micka, P. Jelínek, Doležal – Pospíšil, Sklenář, Poletín – Endál.

    Trenéři: Vladimír Růžička, Jiří Čelanský a Josef Beránek.

    Rozhodca: Hribik, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 10 104