Znojmo – Jihlava 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
cz Streda 02.02.2011, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě s konečnou platností rozhodnuto. Po závaru kolem broské branky se puku zmocnil Vojtěch Němec, který posunul puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si nabruslil až mezi kruhy a z tohoto prostoru trefil prázdnou svatyni! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    22:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se opět ujímají nejtěsnějšího vedení. Při závaru a zmatcích kolem berounské branky se dostal k puku mezi kruhy JONÁŠ FIEDLER, potáhl si puk na holi a zblízka překonal gólmana Novotného přesnou střelou nad jeho pravý beton! Asistence: Daniel Krejčí.
     
    14:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové při hře v početní převaze odpovídají a srovnávají se svým soupeřem krok. Na modré čáře napřáhl ke střele Daniel Krejčí a jeho projektil ještě ve skrumáži v předbrankovém prostoru šikovně tečoval LUKÁŠ ENDÁL, jenž usměrnil kotouč podél Novotného těla do sítě! Asistence: Daniel Krejčí, Vojtěch Němec.
     
    11:58
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je pro havlíčkobrodskou družinu po skvělém začátku hodně studená sprcha. Přesný pas Jiřího Novotného zužitkoval v předbrakovém prostoru dobře postavený JAN LÁTAL, jehož střela z mírného úhlu a bez přípravy zapadla přesně k bližší tyčce nad Slipčenkovo levé rameno! Asistence: Jiří Novotný, Jan Besser.
     
    11:03
    Beroun právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, také Středočeši svou početní převahu využili. Při závaru před brodskou brankou se dostal po Martinu Kupcovi k puku JAROSLAV HERTL a z mírného úhlu na pravé straně propálil zblízka gólmana Slipčenka, který neutěsnil mezírku mezi svými betony! Asistence: Martin Kupec.
     
    04:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. Puk putoval v útočném pásmu po destinacích Marian Morava - Roman Vondráček - MIROSLAV HOLEC, přičemž posledně jmenovaný obdržel přesnou nahrávku do předbrankového prostoru a střelou bez přípravy skóroval! Asistence: Roman Vondráček, Marian Morava.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 5. Holec (Vondráček, Morava), 15. Endál (Krejčí, Voj. Němec), 23. Fiedler (Kerjčí), 60. Endál (Voj. Němec) - 12. Hertl (Kupec), 12. Látal (Novotný, Besser)


    BK Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava, Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl, Szabo.
    Medvědi Beroun 1933: Novotný (Kocián) - Jebavý, Piskáček, Zacpálek, Látal, Višňák, Hertl, J. Jelínek - Žejdl, Besser, Švagrovský, Kupec, Rudovský, Hašek, T. Doležal, Vlček, Pacovský, Novotný, Kniazev, Polák, Klhůfek

    Rozhodca: Jaroslav Kubeš - Daniel Reich, Jakub Svoboda