Třinec – Litvínov 1:3 (kon.) | Kladno – Liberec 0:3 (kon.) | Berani Zlín – Sparta Praha 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 2:5 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:0 (kon.)
Slavia – Plzeň 4:3 (po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 01.02.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    33:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde tvrdě za svým a v tuto chvíli zcela zaslouženě zúročil svou momentální herní převahu! František Gerhát se na pravém kruhu zmocnil puku, okamžitě vypálil směr brána, kde se z projíždějícího chumlu dotkl puku a jemnou tečí zvýraznil náskok Benziny JURAJ MAJDAN! Asistence: František Gergát, Ivan Švarný.
     
    26:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov na třinecké vyrovnání mocně odpovídá! Neuběhly ani tři minuty a vedení se přiklání znovu na stranu Severočechů. Hosté se usadili v pásmu, dostali puk mezi kruhy, kde svou dnešní střleckou chuť ukázal podruhé v zápase VIKTOR HÜBL. Tentokráte Hamerlíka překonal nechytatelným příklepem! Asistence: František Lukeš.
     
    23:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    A právě po jeho nahození vznikla před bránou trma vrma, kterou Oceláři využívají k vyrovnávací brance! Puk se totiž odrazil za bránu, kde DAVID KVĚTOŃ nevěděl co s pukem. Proto jej poslal před bránu, kde od zad bránícího Guly poslal puk do sítě! Bez asistence.
     
    5:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Dlouhý zámek v obraném pásmu Třince skončil efektivně. Švarný nejprve sám před Hamerlíkem nedal, po další kombinci se ale puk dostal až na hůl VIKTORA HÜBLA, který trefil prázdnou bránu! Asistence: František Lukeš, Marek Černošek.

    Adam Sušovský

    Góly a asistencie: 24. Květoň - 6. Hübl V. (Lukeš, Černošek), 27. Hübl V. (Lukeš), 34. Majdan (Gerhát, Švarný)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Seman, Hrabal, Zíb, Richter, Hudec, Lojek, Krajíček, Peterek - Růžička, Polanský, Květoň - Adamský, Peterek, Zagrapan - Varaďa, Bonk, Polák - Orsava. McGregor, Hrňa - Mičulka

    HC VERVA Litvínov: Volke (Hübl J.) – Černošek, Kubát, Švarný, Gula, Stříteský, Skuhrovec, Hora – Trávníček, Vopat, Jánský - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Černý, Jenáček, Kracík - Majdan, Gerhát, Rindoš

    Rozhodca: Hodek, Turčan - Gebauer, Lederer