Třinec – Vítkovice 6:1 (kon.) | Berani Zlín – Plzeň 2:3 (po pr.) | Sparta Praha – K. Vary 2:3 (po s.n.)
Motor ČB – Liberec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 6:8 (kon.) | Litvínov – Kladno 3:1 (kon.)
Slavia – Kometa Brno 4:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 09.01.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    55:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy exhibice domácích střelců! Po střele Martina Adamského vypadl Šindelářovi puk přímo na hůl nehlídaného ERIKA HRŇU, který neměl problém dopravit puk do odkryté branky Vítkovic! Asistence: Martin Adamský, Josef Hrabal.
     
    43:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak domácích ale pokračoval a vznikla z toho pátá branka Třince! Před poloodkrytou branku se dostal DAVID KVĚTOŇ, který zametl puk za ležícího Šindeláře! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb
     
    38:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do tříbrankového trháku! Velký důraz na brankovišti předvedl Lukáš Krajíček, který našel lépe postaveného MARTINA KOUDELKU, který svým prvním gólem v dresu Ocelářů zvyšuje vedení domácích! Asistence: Lukáš Krajíček, Bryan McGregor.
     
    11:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice snižují na rozdíl dvou branek! Ukázkovou přesilovkovou kombinaci teď sehráli hosté. Na jejím konci byl VIKTOR UJČÍK, který nedal Vojtkovi sebemenší šanci. Asistence: Petr Pohl, Jiří Burger.
     
    09:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy nástup! Z trestné lavice navrátivší VOJTĚCH POLÁK se okamžitě zapojil do hry a tečí nahození Polanského vyhnal Málka z branky! Asistence: Jiří Polanský.
     
    04:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři z Třince jdou do dvougólového vedení! MARTIN RŮŽIČKA dostal možnost reparátu a napodruhé už se nemýlil! Kotouč zamířil přesně do horního rohu Málkovy svatyně! Asistence: David Květoň, Daniel Seman.
     
    02:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do vedení! Po vhazování se k puku dostal Martin Růžička, který obkroužil branku. Celou akci vyšperkoval krásným pasem na zcela nekrytého DAVIDA KVĚTONĚ, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku Málka! Asistence: Martin Růžička, Jiří Polanský.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 3. Květoň (Růžička, Polanský), 5. Růžička (Květoň, Seman), 10. Polák (Polanský), 39. Koudelka (Krajíček, McGregor), 44. Květoň (Růžička, Zíb), 56. Hrňa (Adamský, Hrabal) - 12. Ujčík (Pohl, Burger)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek (Štefl) - Krajíček, Seman, Hudec, Lojek, Zíb, Kania, Vágner, Hrabal - Květoň, Polanský, Růžička - Adamský, Peterek, Hrňa - Varaďa, Bonk, McGregor - Koudelka, Ostřížek, Polák
    HC Vítkovice Ridera: Málek (10. Šindelář) - Voráček, Trnka, Rehák, Šedivý, Barinka, Punčochář, Ovčačík, Bartoň - Káňa, Tomas, Ujčík, Svačina, Huna, Húževka, Strapáč, Pohl, Klimek, Szturc, Sýkora, Burger

    Rozhodca: Minář, Hrubý - Kostka, Jílek