Skalica – Martin 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 2:3 (po s.n.) | Trenčín – Poprad 1:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 3:5 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:0, -2:1)
MsHK Žilina
Štvrtok 30.12.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Košice dali gól! Veľká chyba obrany hostí, najprv trafil Vorel z dobrej pozície pravú tyč, k puku sa následne dostal MICHEL MIKLÍK, ktorý svojim 24. gólom potešil necelých 6 tisíc divákov v Steel aréne.
     
    51:29
    Košice dali gól! Kto iný ak nie PETER BARTOŠ, muž ktorý dokáže zabrať vždy v ten správny moment rozvlnil sieť za chrbtom žilinského brankára, kapitán domáceho tímu nezaváhal a svojou presnou strelou našiel priestor nad ramenom a v 42, minúte posiela svoj tím do vedenia.
     
    44:30
    Žilina dala gól! Využitá presilová hra Žiliny, keď na strelu MAREKA HORSKEHO aj vďaka zakrytému výhľadu nezareagoval včas brankár domáceho tímu a hostia po svojom druhom góle vyrovnávajú.
     
    37:06
    Košice dali gól! VLADIMÍR DRAVECKÝ opäť po nádhernej akcii dostáva svojich spoluhráčov do vedenia, košický útočník dostal spoza brány prihrávku od Stanislava Grona, Dravecký nádherne prešiel až pred bránu kde ďalšou krásnou kľučkou strieľa svoj druhý gól v stretnutí.
     
    32:43
    Žilinčanov na trestnej lavicu pribúda ako huby po daždi, za hákovanie si teraz k trojici svojich spoluhráčov sadá aj Michal Hreus.
     
    31:00
    Na ľadovej ploche sa do seba teraz pustili Deyl so Smotrilom, ktorý si to vybavili medzi sebou za pár sekúnd a už korčuľujú obidvaja na trestnú lavicu.
     
    29:20
    Richard Smotrila sa peknou idnvidiuálnou akciou prepracoval až pred bránu kde sa pokúsil nájsť voľnú medzeru pri pravej tyčke, jeho strele však chýbalo pár centrimetrov..
     
    28:15
    Michal Kokavec spolu s Martin Hájnikom sadnúť na trestnú lavicu, obidvaja zhodne na 10 minút, priznám sa nevšimol som si čo signalizoval hlavný rozhodca a hlásateľ na štadióne ešte tresty nehlásil. edit : Martin Hájnik za filmovanie pádu a Kokavec za nešportové správanie.
     
    19:48
    12 sekúnd pred koncom prvej tretiny si ešte na trestnú lavicu sadá Václav Stupka, ktorý si odpyká trest hráčskej lavice Žiliny a na 2 minúty tak oslabí svoje mužstvo.
     
    11:43
    Košice dali gól! Košická odpoveď na seba dlho nenechala čakať, do útočného pásma sa prepracoval VLADIMÍR DRAVECKÝ, ktorý sa zbavil obrany svojho súpera, prešiel až pred bránu kde peknou kľučkou oklamal žilinského brankára, asistencia : Peter Bartoš.
     
    11:06
    Žilina dala gól! Ako blesk z čistého neba teraz padá gól hostí, do útočného pásma sa prepracovala dvojica hráčov v žlto-zelenom, ako prvý prešiel modrou čiarou Hájnik, ktorý ešte stihol poslať puk na lepšie postaveného DREVENÁKA a jeho presná strela prináša prvé gólové ovocie dnešného stretnutia.
     
    1:32
    Veľká šanca domáceho tímu, keď spoza brány nenápadne okúsil pozornosť žilinského brankára Dušan Andrašovský, puk však so šťastím pre Laca smeroval pred bránu.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 12. Dravecký (Bartoš), 38. Dravecký, 52. Bartoš, 59. Miklík (Vorel, Kristek) - 12. Drevenák (Hájnik, Ďurkech), 45. Horský


    HC Košice: Hudáček (Halász) – Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Gmitter – Vorel, Kristek, Miklík – Bartoľ, Jenčík, Dravecký – Andrašovský, Frolík, Tomík – Huba, Gron a Baláž.
    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Krčula, Dlouhý, Ďurkech, Heš, Devečka, Rúfus – Nemec, Hreus, Kokavec – Petruška, Horský, Stupka – Slovák, Troliga, Smotrila – Drevenák, Vala a Hájnik.