Skalica – Martin 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 2:3 (po s.n.) | Trenčín – Poprad 1:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 3:5 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:0, -2:1)
MsHK Žilina
Štvrtok 30.12.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    32:43
    Žilinčanov na trestnej lavicu pribúda ako huby po daždi, za hákovanie si teraz k trojici svojich spoluhráčov sadá aj Michal Hreus.
     
    31:00
    Na ľadovej ploche sa do seba teraz pustili Deyl so Smotrilom, ktorý si to vybavili medzi sebou za pár sekúnd a už korčuľujú obidvaja na trestnú lavicu.
     
    28:15
    Michal Kokavec spolu s Martin Hájnikom sadnúť na trestnú lavicu, obidvaja zhodne na 10 minút, priznám sa nevšimol som si čo signalizoval hlavný rozhodca a hlásateľ na štadióne ešte tresty nehlásil. edit : Martin Hájnik za filmovanie pádu a Kokavec za nešportové správanie.
     
    19:48
    12 sekúnd pred koncom prvej tretiny si ešte na trestnú lavicu sadá Václav Stupka, ktorý si odpyká trest hráčskej lavice Žiliny a na 2 minúty tak oslabí svoje mužstvo.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 12. Dravecký (Bartoš), 38. Dravecký, 52. Bartoš, 59. Miklík (Vorel, Kristek) - 12. Drevenák (Hájnik, Ďurkech), 45. Horský


    HC Košice: Hudáček (Halász) – Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Gmitter – Vorel, Kristek, Miklík – Bartoľ, Jenčík, Dravecký – Andrašovský, Frolík, Tomík – Huba, Gron a Baláž.
    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Krčula, Dlouhý, Ďurkech, Heš, Devečka, Rúfus – Nemec, Hreus, Kokavec – Petruška, Horský, Stupka – Slovák, Troliga, Smotrila – Drevenák, Vala a Hájnik.