Poprad – HC Slovan 4:5 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 2:1 (po s.n.) | Skalica – Žilina 1:3 (kon.)
Martin – Zvolen 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 6:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:4 (4:0, 0:2, 2:2)
HK Nitra
Utorok 21.12.2010, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Nitra dala gól! HK ešte znižuje v závere, keď krásnu kombináciu po osi Špilár z pravej strany naľavo na kruh k Štefankovi, ten presne na stred medzi kruhy k RUČKAYOVI, ktorý pohodlne do prázdnej brány skóroval.
     
    55:42
    Trenčín dal gól! Hetrik Rada TYBORA je na svete. Nie často vídaný jav dokonal mladý útočník perfektným tečom Hruškovej strely od modrej, vo vzduchu sklepol puk pomedzi betony Čiliaka.
     
    55:07
    Trenčín dal gól! V čase, keď som písal, že záverečná 5 minutovka bude ešte napínavá sa konečne v domácom drese v dnešnom zápase presadil aj Jakub GAŠPAROVIČ, keď spomedzi kruhov strelou švihom zužitkoval Pardavého prihrávku spoza brány.
     
    47:02
    Nitra dala gól! KORHOŇ sa napokon predsa len presadil, po asistencii Šumichrasta z pravej strany na stred medzi kruhy znižuje na rozdiel jediného gólu strelou švihom pomedzi betony Kováča.
     
    36:02
    Nitra dala gól! Krásna kombinácia hostí, perfektná prihrávka krížom stredného pásma na ľavú stranu k Štefankovi, ten po prechode perfektne našiel Špilára, jeho presná strela Kováčom vyrazená medzi kruhy k futbalistovi ŠUMICHRASTOVI, ktorý opäť za pomoci jemnej techniky ľavej nohy spolu s čepeľou doklepol presne k ľavej žrdke, kam už betony kováča nedočiahli.
     
    21:53
    Nitra dala gól! Keď to nejde harcovníkom, zodpovednosť a snahu prevzal junior ŠUMICHRAST, keď sa dostal k puku v ľavom rohu, nakorčuľoval k žrdke, obranca Bolf kryl druhého hráča pred bránou a tak to ŠUMICHRAST skúsil backhandom z ostrého uhlu takmer na bránkovej čiare sám a krásne zavesil pod víko gól, ktorý by brankár dostať nemal.
     
    18:06
    Trenčín dal gól! deštrukcia hosťujúceho tímu pokračuje a to hlavný Baluška odpustil hosťom v tejto časti ešte min. 2 čisté fauly a 2 polemické. Po zákroku na Fila v pravom rohu s apo jeho páde k puku dostal NAUROV, natlačil sa k bližšej žrdke, zakončil, Laco vyrazil puk pred seba, kde však jeho obrana opäť absolutne nedôrazne nechala priesto Naurovovi, ktorý si puk znovu vzal a po ľade okolo ležiaceho bezmocného Laca skóroval, čím nešťastného golmana hostí poslal na striedačku. Asistencie pripísané Filovi a Koložvárymu.
     
    16:45
    Trenčín dal gól! Ďalší TYBOROV krásny gól v sieti Laca po perfektnej kombinácii domácich. Po úvodnej strate pásma sa usadili v ňom, Pardavý z pravej modrej po lajne naľavo k Hruškovi, ten naznačil strelu, vrátil naspäť Pardavému, ktorý sa posunul k bráne, naznačil príklep, krížne však na opačnej strane pred žrdkou presne našiel TYBORA, ktorý z prvej po ľade do prázdnej brány zvyšuje skóre.
     
    09:05
    Trenčín dal gól! Domáci odzačiatku presilovky v pásme, najskôr Bolfov príklep z pravej modrej mimo brány, odraz od mantinelu pred opačnú žrdku a dorážka Tybora, ktorú laco výborne vykryl včasným presunutím sa, následne k puku na pravom kruhu JÁNOŠ, ktroý nešpekuloval a príklepom nad lapačku k bližšej žrdke využíva presilovku.
     
    03:56
    Trenčín dal gól! Hostia po tom, čo sa konečne dostali za plovicu zásluhou Štefanku a jeho slabej strele švihom z ľavého kruhu mimo brány inkasujú krásny gól, keď puk spoza brány Jánoš po pravom krídle posunul k Tvrdoňovi, ten okolo obrancu po strane prešiel za bránkovú čaru, spoza nej medzi kruhy presne na čepeľ TYBORA, ktorý z prvej do prázdnej brány dokončil podarenú akciu, brankár Laco úplne bezmocný, keď obrana hostí trestuhodne nechala Tybora úplne samého.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 4. Tybor (Tvrdoň, Jánoš), 10. Jánoš (Tybor), 17. Tybor (Pardavý, Hruška), 19. Naurov (Filo, Koložváry), 56. Gašparovič (Pardavý, Tvrdoň), 56. Tybor (Hruška) - 22. Šumichrast (Polák), 37. Šumichrast (Špilár, Štefanka), 48. Korhoň (Šumichrast, Novák), 59. Ručkay (Štefanka, Špilár)


    HK DUKLA Trenčín:
    HK Nitra: